Sarius
Re: Sarius
a więcej pewnie w wywiadzie u tego cepa:
Fajnie, że wraca
Fajnie, że wraca
"Nie będę jak..." to charakterystyczny motyw przewodni movementu Antihype od samego początku jego istnienia. Nie upodabniaj się do nikogo. Nie próbuj przypodobać się komukolwiek wbrew sobie bez względu na wszystko. Nie bądź jak.
Razem z premierą kolekcji "Nie będę jak” twórca Antihype, Sarius, przygotował premierę nowego singla pod tym samym tytułem, stworzonego razem z multiinstrumentalistą Załuckim podczas prac nad letnią odsłoną marki Antihype w Trójmieście. Video to zasługa Mateusza Bisiorka.
Sarius - Nie będę jak (prod. Zalucki)
- Bryx Fenrir
- zemsta1camzata
znowu akcja promocyjna pewnie
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Kolejny, którego pozycja na scenie w stosunku do tego co nagrał to jakieś kuriozum.
Wiadomości mnie nie dziwią, typ zaprzeczył całemu wizerunkowi, który budował od początku kariery idąc do FAME xD
Wiadomości mnie nie dziwią, typ zaprzeczył całemu wizerunkowi, który budował od początku kariery idąc do FAME xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
+1
Kiedyś widziałem z nim wywiad, gdzie się skarżył, że pracował w jakimś RTV AGD i tam gdzieś miał stanowisko przy telewizorach i gorąco było, nie wygodnie i coś tam coś tam, że biedny. No kurwa, znam ludzi co napierdalają w znacznie gorszych warunkach, na budowach, w magazynach i się godzą z losem.
Teraz ma znowu pretensje, że mógłby być skurwielem jak Żabson a nie miłym chłopcem to by wygrał życie. Co to ma do rzeczy? Żabson zaczynał u boku Borixona, był członkiem ekipy Chillwagon, ogólnie miał lepsze wejście i innego mentora.
W Polsce żyje 38 mln ludu i nie każdy ma opcję życia będącego synonimem wygrywu czy tam bycia ulubionym raperem mlodzieży. Są czasy fast food music, jeden ma lepiej, drugi gorzej, są lepsi i są gorsi. Stawiasz 100% na rap - rób muzykę popularną, pokazówkę i pozerkę dla dzieci, nagrywaj disco pop rap, rób "śmieszne" shortsy, noś dziwne ubrania jak w GTA Vice City, a przede wszystkim obrażaj innych - ludzie uwielbiają dramy.
Teraz ma znowu pretensje, że mógłby być skurwielem jak Żabson a nie miłym chłopcem to by wygrał życie. Co to ma do rzeczy? Żabson zaczynał u boku Borixona, był członkiem ekipy Chillwagon, ogólnie miał lepsze wejście i innego mentora.
W Polsce żyje 38 mln ludu i nie każdy ma opcję życia będącego synonimem wygrywu czy tam bycia ulubionym raperem mlodzieży. Są czasy fast food music, jeden ma lepiej, drugi gorzej, są lepsi i są gorsi. Stawiasz 100% na rap - rób muzykę popularną, pokazówkę i pozerkę dla dzieci, nagrywaj disco pop rap, rób "śmieszne" shortsy, noś dziwne ubrania jak w GTA Vice City, a przede wszystkim obrażaj innych - ludzie uwielbiają dramy.
Typ robi wszystko żebym czuł wstyd chcąc wrócic do "żyli krótko i szczęśliwie". Co za klaun 
- Oportunistycznyebaka
many-s pisze: ↑14 sty 2025, 10:23 Kiedyś widziałem z nim wywiad, gdzie się skarżył, że pracował w jakimś RTV AGD i tam gdzieś miał stanowisko przy telewizorach i gorąco było, nie wygodnie i coś tam coś tam, że biedny. No kurwa, znam ludzi co napierdalają w znacznie gorszych warunkach, na budowach, w magazynach i się godzą z losem.
Daj Pan spokój, ostatnio widziałem akcję z przetartym błotnikiem samochodu, którym podróżował na koncert. No kurwa zrobił z tego w relacjach drugą Strefe Gazy, straszne stare atencjuszisko. Gdyby spotkał go taki hejt jak Sujbitrona, to by się chłop załamał psychicznie i zamknął w pokoju.
A z mentorem prawda, tu Żytniak, tam biznesmen w wygrzanych portkach Borygo.
bez przesady. przecież tam była jedna storka o tym samochodzie.
jak dla mnie to jakaś kolejna akcja promocyjna. słaba...
ostatnio wleciał track z z gosciem od ostrego, lack7 - niespodzianka. ładnie tam sarius poleciał starym sariusem. te nowe rzeczy to taka nuda, że ja nie wiem
jak dla mnie to jakaś kolejna akcja promocyjna. słaba...
ostatnio wleciał track z z gosciem od ostrego, lack7 - niespodzianka. ładnie tam sarius poleciał starym sariusem. te nowe rzeczy to taka nuda, że ja nie wiem
Najprawdopodobniej doszło do wyrzucenia żali po melanżu, dzisiaj dał znaka na IG że wszystkie kolejne koncerty odbędą się normalnie.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
Słaba psychika
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Mocna kandydatura do cwela roku w kolejnych ślizgerach.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- przedszkolanek
on już trzeci raz podobną akcję uskutecznia, czy coś mi jeszcze umknęło?
chlopu sie dziecko niedawno urodzilo, by sie wstydzil