To jest niesamowite, że to Rysiu był ten co się spinał i nie miał dystansu do siebie, a teraz Tede to ten co będzie wyciągał zachowań z imprez.
Tede
Re: Tede
tam w komentarzu jeszcze jeden fragment
To jest niesamowite, że to Rysiu był ten co się spinał i nie miał dystansu do siebie, a teraz Tede to ten co będzie wyciągał zachowań z imprez.
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
- gods bidness
Jprdl, ale on jest odklejony. Zastrasza jakichś internetowych lapsów swoim rapem.
Spodziewaj się niespodziewanego.
Spodziewaj się niespodziewanego.
Wuwunio i Tede w rozmowie z m.in. Nowatorem, z którym Tede nie widział się od imprezy z pamiętnych wersów Pamiętam cię, burku, na RMX Maxxie. Powspominali beef, Nowator zdradził, czym się dzisiaj zajmuje i że w ubiegłym roku zagrał ok. 100 koncertów.
Rozmowa od 1:49:29. Wcześniej pogaduszki z Zeusem, a później z Viksenem.

- piernikowyskoczek
niezręcznie w chuj xD
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Nowator naprawdę w porządku chłop w tej rozmowie, byłem ciekawy jak to wyjdzie po tych dissach i po tylu latach i pozytywnie wyszło. Nowator na luzie, Tede też, żadnych ataków itp, nawiązania do dissów. dobrze słuchało się tej rozmowyPołas pisze: ↑11 sty 2025, 22:35 Wuwunio i Tede w rozmowie z m.in. Nowatorem, z którym Tede nie widział się od imprezy z pamiętnych wersów Pamiętam cię, burku, na RMX Maxxie. Powspominali beef, Nowator zdradził, czym się dzisiaj zajmuje i że w ubiegłym roku zagrał ok. 100 koncertów.
- piernikowyskoczek
ziomuś tede go zjechał jak śmiecia najgorszego, wytarł jego mordę podłogą, szamotał jego zwłoki po dziedzińcu, groził wpierdolem; dla mnie dziwne, że tak se siedzą i "hehehe pamiętasz ten rmf max bo ja nie"
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- fvntvsycool
na razie 1:0 dla Tede, czekamy co będzie jak odpowie