w domyśle i kontekście
Ten Typ Mes
- gods bidness
Re: Ten Typ Mes
No jak komuś gust celuje w słuchanie belmondziarza i tego typu rap jest dla niego naj, to wiadomo że mes dla niego będzie pretesjonalnym try hardem, bo, jak pisalem oni stoją totalnie na antypodach. I dla kogoś takiego on może być nawet goatem, ale w obiektywnych rankingach, gdzie się bierze pod uwagę multum czynników nikt go tam nie da w żadne top 5 w historii, tylko jaką poboczną nagrodę pocieszenia co najwyżej.
To jak w sporcie, jakimś tenisie można se być Nadalem, Federerem zdobywać uznanie i puchary przez dwie dekady, ale i tak będzie jakaś garstka fanów, którzy powiedzą, że najlepszy jest jakiś Kyrgios, bo choć nie ma takiego warsztatu jak tamci, nie ma takiej palety technik i zagrań, to ma polot, fantazje, charyzmę. I właśnie takim Kyrgiosem jest belmondo.
Dajcie już chłopu spokój, musi ewidentnie ochłonąć.
Ostatnio zmieniony 30 gru 2024, 23:38 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
- przedszkolanek
ewentualnie mogę w ramach kompromisu uznać, że chodzi o losową dupę a nie twojąsłuchacza
no chodzi po prostu o dupę, nawet nie wiadomo czy o babę czy o chłopa, tyle można się domyślić z kontekstu
- gods bidness
Ja bym jednak poszedł na genius, wyjaśnił i się upewnił, że wszyscy już rozumieją, że ewidentnie chodzi o moją dupę. @przedszkolanek
- przedszkolanek
ej ale ty teraz porównujesz ludzi, którzy mają po 20 wielkich szlemów z człowiekiem, który bodaj do półfinału najdalej doszedł, nie znam zupełnie nikogo, kto by stawiał kyrgiosa nad nadalem czy federerem xdgods bidness pisze: ↑30 gru 2024, 23:35 To jak w sporcie, jakimś tenisie można se być Nadalem, Federerem zdobywać uznanie i puchary przez dwie dekady, ale i tak będzie jakaś garstka fanów, którzy powiedzą, że najlepszy jest jakiś Kyrgios, bo choć nie ma takiego warsztatu jak tamci, nie ma takiej palety technik i zagrań, to ma polot, fantazje, charyzmę. I właśnie takim Kyrgiosem jest belmondo.
spoko, jeszcze kolki ze śmiechu nie dostałem
tranzystora zamawial normalnie i on do niego przyszł, po aferze wannowej chyba jest jasne jak nalezy ten wers interpretowac
- gods bidness
Pokażę wam jak się rucha dupę w dupę.
- przedszkolanek
a tak btw. mes miał jakieś podobne linijki w ogóle do tego belmondziarzowego wysrywu? bo nie słuchałem go nigdy zbytnio
- gods bidness
No to se weź Islama Makaczewa, który ma bardzo dobrą stójkę, wybitny parter, jest uniwersalnym mistrzem dywizji, ale i tak jest grupa koneserów, którzy będą krzyczeć, że Nate Diaz najlepszy, bo on ma wyjebane czy wygra, czy przegra, wychodzi się napierdalać, jara zioło i nakurwia rywali z liścia dla beki. I to on porywał tłumy, miał rzeszę fanów, mimo że nie był w niczym na papierze taki dobry jak ten pierwszy. (Wiadomo, że porównania sportowe nigdy nie będą do końca trafione, bo tam w wyborze goata się można podpierać wymiernymi sukcesami, a i tak się latami o to kłócą czy Lebron czy Jordan, czy Messi czy Maradona).przedszkolanek pisze: ↑30 gru 2024, 23:39 ej ale ty teraz porównujesz ludzi, którzy mają po 20 wielkich szlemów z człowiekiem, który bodaj do półfinału najdalej doszedł, nie znam zupełnie nikogo, kto by stawiał kyrgiosa nad nadalem czy federerem xd
Urząd Miasta w Kielcach pisze: Ból dupy @jAg z roku na rok rośnie coraz lepiej. W sposób dobitny, a nawet wybitny wykazuje deficyty umysłowe oraz grzecznościowe. Warto dodać iż w czasie pandemii TOXIC-19 borykają z jego chorobą nie tylko mieszkańcy Kielc, ale również użytkownicy Ślizgawki, atencjując ujadacza przychodzącego do naszego urzędu po odpis wyników na ujemne IQ.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
- przedszkolanek
no super, ale przykład z federerem i nadalem vs kyrgios jest chujowy
i zresztą nie wiem po chuj ty tak wszystko udziwniasz, trzeba było napisać federer vs nadal
i zresztą nie wiem po chuj ty tak wszystko udziwniasz, trzeba było napisać federer vs nadal
wchodzi nowy kyrgios teraz pokaze im zielony penis
- gods bidness
federer vs nadal to se można pisać w porównaniach jay-z czy nas albo ostr czy sokół, a nie mes vs belmondoprzedszkolanek pisze: ↑30 gru 2024, 23:47 no super, ale przykład z federerem i nadalem vs kyrgios jest chujowy
no nie tak jak w sporcie, muzyka dla słuchacza to nie sport, ewentualnie dla artysty ale z takiej perspektywy tutaj nie rozmawiamy, chyba że wracamy do rozkmin typu kto ma więcej wyświetleń i benefitów to lepszy, więc Sinnerem zostaje Bambi a jej zestaw clostebolemgods bidness pisze: ↑30 gru 2024, 23:35To jak w sporcie, jakimś tenisie można se być Nadalem, Federerem zdobywać uznanie i puchary przez dwie dekady, ale i tak będzie jakaś garstka fanów, którzy powiedzą, że najlepszy jest jakiś Kyrgios, bo choć nie ma takiego warsztatu jak tamci, nie ma takiej palety technik i zagrań, to ma polot, fantazje, charyzmę. I właśnie takim Kyrgiosem jest belmondo.
Alcaraz = Bedoes?
Dodano po 3 minutach 11 sekundach:
byłem młody Krygios
w Wimbledon wyszedł kutos
- gods bidness
Chuj tam, gusta gustami, ale jakby przyszedł Bill Gates i powiedział piszesz artykuł i ranking o polskim rapie na nowy windows, to i Peję, i Mesa, i - o zgrozo - Taco Hemingwaya musiałbym postawić wyżej w nim niż Belmondo z multum obiektywnych przyczyn, których u Belmonda nie znajduje, choćbym go na co dzień częściej słuchał i wolał.
Idę spać nara.
Idę spać nara.
Żeby nie było offtopicu, lubię sobie odpalić Będę na działce jak majówka się zbliża
Ewentualnie W autobusie z cmentarza przy Wszystkich Świętych
Ewentualnie W autobusie z cmentarza przy Wszystkich Świętych
Ostatnio zmieniony 31 gru 2024, 0:04 przez Malloy, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
no wlasnie dobre porownanie zrobilprzedszkolanek pisze: ↑30 gru 2024, 23:47 no super, ale przykład z federerem i nadalem vs kyrgios jest chujowy
wczesniej myslalem ze baitujesz, ale ty chyba robiac analogie sportowa serio uwazasz belmonda za federera czy innego messiego rapu
przeciez zestawiajac jego cv, wszystkie mozliwe aspekty - dlugosc trwania kariery, utrzymywanie poziomu, peak, popularnosc, uznanie krytykow, uniwersalnosc, hity, wersy ktora weszly do jezyka potocznego, wyniki sprzedazowe, albumy i numery uznawane za klasyki i co tam se jeszcze wymyslimy, to przeciez w porownaniu do wielu raperow z belmondziaka wychodzi wielki chuj do szczania, wlasnie taki kyrgios, czy tam przekladajac na pilke neymar - dawal show, talent byl, momenty byly, psychofani byli, beka byla, ale i glowka nie dojezdzala, koniec koncow w porownaniu do najwiekszych w historii chuj wielki pokazal i sie zwinal przed czasem, a w gablocie z trofeami tyle co dziesiatki ludzi przed nim i po nim
a ty pare stron wczesniej widze laskawie odpusciles nam i nie chciales sie upierac ze belmondo top 1 pl hip hop ever
a co jesli ta dupa jest szczesliwa matka trojki dzieci i mieszka ze swoim dwumetrowym facetem