Tede

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

moxxi

Re: Tede

Post autor: moxxi »

Pede przegrywa kolejny beef (jak zawsze), tym razem w przepychankach z Olejnikiem na Instagramie
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Szuja THC

Post autor: Szuja THC »

Prawie 50 letni poważny pan raper z telewizji wyzywa się z jakimś obszczymurem na portalach społecznościowych, taki właśnie luz i dystans ma do siebie jacuś :lol: i pomyśleć że w niektórych kręgach ten człowiek nadal uchodzi za kogoś ponadprzeciętnie inteligentnego, sam nie wiem dlaczego.
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Kogo obstawiacie
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Oczywiście że peja
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

onar
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Ogarnięcie Rycha wydaje mi się totalnie abstrakcyjne*, ale jeśli w sylwestra zobaczę klip na którym ten paralityk Olejnik skacze z Gandziorem w koszulce SLU to rozstrzygam kategorię wydarzenie roku bez głosowania

*tak samo pisałem o Sentino współpracującym z Nitrozyniakiem
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

Cały czas trzymam kciuki za Sujbitrona
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Tede to przegra tak jak Peja przegrał beef z Żuromem.
A wise man told me don't argue with fools. Cause people from a distance can't tell who is who.
Indio

Post autor: Indio »

Ale marny ten diss Tedego jprdle :wall: typ zamiast albo totalnie oszczać jakichs nonameów albo rzucic na nich wers czy dwa w normalnym tracku na płycie robi rymowanke z dissami typu twoja stara to kopara :sleep:
Awatar użytkownika
chaya

Post autor: chaya »

diss nienajlepszy, ale w końcu coś się dzieje. o poziomie niemówmy, bo i olejnik i sujbit nic ciekawego nie dadzą. ale jak napisałem, przynajmniej coś się dzieje
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Tego nie można rozpatrywać w kwestii prawdziwego beefu, raczej jako rapowy freakfight. Tede trashtalk'uje, nadmuchuje sytuacje, buduje zainteresowanie i wygrywa walkę, chłop jeśli chodzi o pchanie się w centrum uwagi jest GOAT.
Popi.jaku
Awatar użytkownika
myron

Post autor: myron »

Myślałem, że Tede wychodzi na ludzi, ale po tym wysrywie, to znowu zawiódł. Przecież tego się słuchać nie da. Jeszcze te teksty jak z gimnazjum.

Twoja stara jest pedałem
A Ty jej opierdalasz gałe, stale

Ciarki żenady. Chłop w tym kawałku jakby cofnął się w rozwoju. Widać otoczenie FAME MMA mu nie służy, albo i służy, bo czuję się mądry wśród tych idiotów. Całego nie dałem rady przesłuchać.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

^autentycznie, jak ktoś ma zamiar bronić tego DISSU jakimiś debilizmami że jacy oponenci taki diss to niech nie wiem, zaprosi kogoś znajomego i mu to puści mówiąc że się jara.
Taki suja to jest typ który właściwie sam daje patenty na zdissowanie sui, można mu wytknąć dziesiątki rzeczy które go doszczętnie skompromitują, od mieszkania z matką przez glovo, do analfabetyzmu, uzębienia no kurwa dosłownie wszystkiego a ten wyskakuje z jakąś pałą starej.
samcro

Post autor: samcro »

Diss ratują tylko bity. Imho tede się ośmieszył bo wyzywanie się w wigilie i to tak marne to nie jest cool. Ale zarobi na debilach co kupią winyle
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
Awatar użytkownika
wuiru

Post autor: wuiru »

nescafeklasyg pisze: 27 gru 2024, 21:11 Taki suja to jest typ który właściwie sam daje patenty na zdissowanie sui, można mu wytknąć dziesiątki rzeczy które go doszczętnie skompromitują, od mieszkania z matką przez glovo, do analfabetyzmu, uzębienia no kurwa dosłownie wszystkiego a ten wyskakuje z jakąś pałą starej.
może pierwszy raz słuchasz dissu w wykonaniu tedego ale on w beefach zawsze wychodził z poziomu atakującego, z peją nie obrażał póki rychu nie obrażał, tutaj taki pojazd po matce to było odbicie po tym jak suja obrażał jego matkę na instagramie, inaczej by takie wersy nie padły
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

Znak, że ciumciok i własnej narracji nie potrafi narzucić
Awatar użytkownika
wuiru

Post autor: wuiru »

moore pisze: 28 gru 2024, 12:17 Znak, że ciumciok i własnej narracji nie potrafi narzucić
15 lat temu wyszedł cały album dissów na peję, gdzie cała narracja była jego ale mogłeś nie pamiętać bo miałeś wtedy 5 lat
Awatar użytkownika
myron

Post autor: myron »

wuiru pisze: 28 gru 2024, 11:13 może pierwszy raz słuchasz dissu w wykonaniu tedego ale on w beefach zawsze wychodził z poziomu atakującego, z peją nie obrażał póki rychu nie obrażał, tutaj taki pojazd po matce to było odbicie po tym jak suja obrażał jego matkę na instagramie, inaczej by takie wersy nie padły
Jak mu suja zesra się na wycieraczkę, to też pojedzie i zrobi to samo? Chłop 48 lat i po matce jedzie. Nie przyszło mu do głowy, że dopasowywanie się poziomem do przeciwnika, to zły pomysł. Przecież nawet wychodzi, że Suja potrafi się zreflektować, bo przecież usunął te wyzwiska na mame tdfa. (z tego co sam tede mówi w tym kawałku) A tede, to już kurwa na winylu pcha to gówno, żeby zarobić. Jaki to jest obrzydliwy człowiek. Nie ma tu czego bronić.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Pełna zgoda, wielu klasyków i spoko akcji nie można odmówić Jackowi, ale człowiek z niego jest fatalny. Wiele mówi fakt, jak wielu ziomków go odpuliło w negatywnych warunkach.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
ODPOWIEDZ