Belmondo
- marco_pantani
Re: Belmondo
Najlepsze jest to, ze Blemondziak jkaby nie podkulił kity tylko zajebał jakiś werset, że wyjebał najsłynniejszego tranzystora w kraju i generlanie jest celebryta to jeszcze na dobre by mu to wyszło. Najgorsze jest to podwijania ogona.
ja w ogóle ciągle rozmyślam po co rafalala losowo miałaby w tę całą dramę wpieprzać ojca beniza gdyby rzeczywiście coś nie było na rzeczy i ciągle nie wykminiłem
jak ktoś ma jakiś pomysł to dajcie znać
jak ktoś ma jakiś pomysł to dajcie znać
- zemsta1kadluba
atencja
choroba psychiczna
socjopatyczna radość w niszczeniu komuś życia
choroba psychiczna
socjopatyczna radość w niszczeniu komuś życia
mołpy są kozackie
Oyche Doniz rozjebał się na Rafalalę w sprawie tranzystorowej, w której był defacto słupem
Mam nadzieję, że ktoś w końcu temu Rafałowi utrze nosa nie tylko w internecie... Nie zdziwię się jak ten bezkarny ktoś jeszcze wygra tą sprawę z oyche i wyjdzie na tym jeszcze lepiej 
przecież jak rafalala przegra to będzie tranzystofobia i afera na cały kraj
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
- zemsta1kadluba
dajesz oyche pomscij belmondziarza
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- gods bidness
No sęk w tym, że to ona jego wyjebała. Mniej lub bardziej dosłownie. Co ma nawijać buńczuczne teksty o tym, że w damskich stringach odkurzał tranzystorom mieszkanie na kolanach i chuj wie co jeszcze? Good luck.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2019, 14:21 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
- zemsta1kadluba
No i tak nie będzie to takie absurdalne jak, powiedzmy, "kroję se kartofel, zalewam go wrzątkiem, inhaluję skrobię". Nie żebym snuł jakies mokre sny o wielkim powrocie G w glorii i chwale w swiatowej klasy kolaboracji z Tylerem i teledyskiem w wannie z hajsem jak Rocky, ale akurat gdybym usłyszal wersy tego pokroju wypowiedziane odpowiednio powaznym tonem i skwitowane jakims nowym "co sie odjebalo nieistotne", to nie ukrywam ze bym smiechnal z tego. A tego oczekuję od zwrotek Belmondziarza - absurdalnego poczucia humoru a nie dyktowania jakiegos kodeksu ktory ma mi cale zycie ustawic.gods bidness pisze: ↑24 paź 2019, 14:20 Co ma nawijać buńczuczne teksty o tym, że w damskich stringach odkurzał tranzystorom mieszkanie na kolanach i chuj wie co jeszcze?
Za Oyche trzymam kciuki bo jest - jak już ktos zauwazyl - nabardziej ogarnieta osoba w tym skladzie i rozwiazuje rzecz jak dorosly facet z doroslym facetem. Chociaz mam lekkie obawy, ze moze sie to skonczyc jak odgrazanie sie GPSa, ze "nie tylko napluje jej w ryj, ale i cos więcej" i te superkozackie foty, ze "wyjazd nocny musi byc owocny". Ten Rafalala to jest niebezpieczny psychol, tylko że ubrany w spódniczkę i pomalowany.
-
Wykmniniacz
- zemsta1kadluba
- Ten Typ Gold
Oyche doniz, klient papugowych
No dobra trochę niefortunnie się wyraziłem, ale chodziło mi generalnie o ogół pierwszoplanowych postaci z uniwersum Mobbyn. "Skład" nie musi przecież od razu oznaczać "grupy muzycznej"