Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
raczej olszakumpel co sie zeszczal w nachy na wlasnym streamie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
belmondoe się zeszczeł w mpk i jeszcze to wrzucił w net
On się faktycznie zeszczał wtedy? [osąd]
Ja miałem kminę czy się nie zagrzał w tym outficie kapeluszowo-marynarkowym zapierdalając po scenie, majty mu przemokły od potu i się odcisnęły na jasnych spodniach w kroku
Ja miałem kminę czy się nie zagrzał w tym outficie kapeluszowo-marynarkowym zapierdalając po scenie, majty mu przemokły od potu i się odcisnęły na jasnych spodniach w kroku
-
nescafeklasyg
Kurwa pół życia toczyłem mocne melanże, nie tylko alkoholowe ale no zeszczać się w gacie to mi się nie zdarzyło.Wydaje mi się że to jest domena ludzi głęboko wjebanych w alkohol więc możliwe że to mesowe picie nie jest pustą przewózką, aczkolwiek jego twarz jakoś zbyt gładziutka jest jak na twarz takiego pijaczyny.
a zawsze uważałem, że to zdjęcie to marna przeróbka 
-
Bisclavret
Przecież ta fota to fotomontaż, kolportowana tak długo w komentarzach na glamrapie że wszyscy w nią uwierzyli. Na sto procent widziałem wersję bez plamy.
No wersja bez plamy to fotomontaż
te spodnie po prostu miały taką fakturę że po chwili pojawiała się na nich plama moczu
Userowi @gonny_trebor tłumaczył, że się oblał drinkiem iirc
Dodano po 1 minucie 30 sekundach:
I to miałoby sens ogólnie, spróbujcie się kiedyś - dla porównania oczywiście - zeszczać się w spodnie, plama będzie do samej nogawy
Dodano po 1 minucie 30 sekundach:
I to miałoby sens ogólnie, spróbujcie się kiedyś - dla porównania oczywiście - zeszczać się w spodnie, plama będzie do samej nogawy
No ja byłem świadkiem zesrania się w nachy po pijaku i to więcej niż raz, wiec w zeszczanie się tym bardziej jestem w stanie uwierzyć. I nie sądzę że trzeba być jakoś wielce wjebanym w chlanie, a wręcz przeciwnie, imo predzej przegapi sygnal od pęcherza/zwieracza ktoś kto nie pije na codzień i od święta schleje się do odcinynescafeklasyg pisze: ↑25 gru 2024, 15:27 Kurwa pół życia toczyłem mocne melanże, nie tylko alkoholowe ale no zeszczać się w gacie to mi się nie zdarzyło.Wydaje mi się że to jest domena ludzi głęboko wjebanych w alkohol więc możliwe że to mesowe picie nie jest pustą przewózką, aczkolwiek jego twarz jakoś zbyt gładziutka jest jak na twarz takiego pijaczyny.
charlie obelix piotrek sheen liam neeson
gubię się w nazwach
gubię się w nazwach
-
Bisclavret
Lata temu koleżka się zeszczał w gacie nad wisłą, gdzie ekipą siedzieliśmy z dziewczynami i imprezowaliśmy. Najebany w trzy dupy, nie miał siły już wstać, a też nie było gdzie za bardzo. Chłop się zawinął w moment, chwila beki tłumu, ale w sumie sytuacja nie popsuła nam zabawy
Śnieg Garbatym Nosom
- zemsta1camzata
szczanie, sranie, rzyganie, święta trójca alkolamusów jak mówią, niestety widziałem je wszystkie
Najgorzej zrzygać się w gacie
- gods bidness
Dobra wszyscyśmy trochę się pośmiali, poutyskiwali i pohejtowali, ale to wszystko i tak ze świadomością, że Mes, jak bardzo zjebany prywatnie by nie był, to top 3 (a minimum top 5) polskich raperów.