Tede

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
gracjangk

Re: Tede

Post autor: gracjangk »

Bardzo słabe. Nie warto było odpalać.
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

tak, czuję żenadę, czuję wielką żenadę
Szuja THC

Post autor: Szuja THC »

Boże jakie rymy częstochowskie, tede łak i nic sie nie zmienia
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

Przecież ten diss>>>>cokolwiek od dissowanych, no błagam was, Suja wydał dobrą płytę , ale tylko dlatego, że Romeo, który był w tym składzie też umiał rapować, oczywiście w latach słusznie minionych, Kaczor BRS to może niezły fighter, ale jak TEDE wydawał S.P.O.R.T, to Kaczor jedyny, który coś znaczył to był Kaczor X Gural, i nie miał nic wspólnego z BRS, i jak jestem w 100% pewny, że Tede umoczył beef z Peją, tak z tymi trzema to będzie szybko, łatwo i przyjemnie, a jedyne co mogę dodać to tylko tyle, że Suja to chuj do szczania, zero rapowe i dobrze, że ta kariera się rozjebała.
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

Jaki oponent taki diss, lepsze było to przez ai chyba, co było co uwielbiam tedego czy coś
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

@VBSW Olejnik niestety takie samo nazwisko nosi jak ja, jak ktoś mi ten bit zrobi reprod to przed nowym rokiem pośle pare pocisków w strone tego gorszego Olejnika, już nie mówiąc o Sui
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

akurat tede dobrze tu pocisnął sujbitrona :lol:
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

@wujot idealnie pocisnał te kalekę, mam nadzieję, że dojdzie do drugiej rundy
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Bryx Fenrir pisze: 24 gru 2024, 22:47 Przecież ten diss>>>>cokolwiek od dissowanych
To nie ma żadnego znaczenia, mógłby ich osrać po prostu, ale jest parcie na podniesienie liczb i niusy na glamrapie.

Wolałbym normlany singiel niż takie tryhardowanie, a jak diss na trzech kondomów to w minutkę jak Peerzet
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

@Jose ale jednak to jest technicznie położone dobrze, a beef z Kaczorem BRS wcale nie mógł być tak łatwy jak się wydaje
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

Niby yo, ale odpowiedział se tak od ręki, na wyjebce. Jeszcze ten follow up do Sentino
Spoiler

Nitro to faja, olejnik sento pataja - olejnik to faja, brs liże mu jaja :lol:
Wyświetlenia wlecą, łapki wlecą, niusy będą, jak napisałeś. Ludzie też do beefu :sleep:
Mógłby nie odpowiadać, olać to, ale no wiadomix.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

No straszne no, ale jest ogromna szansa, że Suja wypuści na sylwestra jakiegoś disso-bengera i na to czekam z ręką w gaciach
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

czekam Suja kurwo : )
Awatar użytkownika
kebab

Post autor: kebab »

beka z wieprza
ZAKAZ
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Wyobraźcie sobie być czołowym zawodnikiem UFC wagi ciężkiej, którego zaczepia kilku upośledzonych gówniarzy z ośrodka pomocy społecznej, a wy zamiast to olać, to przez miesiąc nagrywacie o tym filmiki, śmiejecie się z nich pokazując pseudodystans, ale na końcu i tak nie wytrzymujecie nerwowo i bierzecie się za to, żeby ich pobić. Na końcu opinia publiczna dyskutuje czy w ogóle wygraliście tą bojkę. :bag:
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

Spoiler
Bryx Fenrir pisze: 24 gru 2024, 22:47 Przecież ten diss>>>>cokolwiek od dissowanych, no błagam was, Suja wydał dobrą płytę , ale tylko dlatego, że Romeo, który był w tym składzie też umiał rapować, oczywiście w latach słusznie minionych, Kaczor BRS to może niezły fighter, ale jak TEDE wydawał S.P.O.R.T, to Kaczor jedyny, który coś znaczył to był Kaczor X Gural, i nie miał nic wspólnego z BRS, i jak jestem w 100% pewny, że Tede umoczył beef z Peją, tak z tymi trzema to będzie szybko, łatwo i przyjemnie, a jedyne co mogę dodać to tylko tyle, że Suja to chuj do szczania, zero rapowe i dobrze, że ta kariera się rozjebała.
Skąd ta nienawiść do Dareczka?
Spoiler
gods bidness pisze: 25 gru 2024, 9:19 Wyobraźcie sobie być czołowym zawodnikiem UFC wagi ciężkiej, którego zaczepia kilku upośledzonych gówniarzy z ośrodka pomocy społecznej, a wy zamiast to olać, to przez miesiąc nagrywacie o tym filmiki, śmiejecie się z nich pokazując pseudodystans, ale na końcu i tak nie wytrzymujecie nerwowo i bierzecie się za to, żeby ich pobić. Na końcu opinia publiczna dyskutuje czy w ogóle wygraliście tą bojkę. :bag:
Poziom dissy adekwatny do poziomu oponentów (regularnych), i tak jak już pisałeś wcześniej, Tedas dystans ma żaden, a wszystko będące karykaturalną pozą na luzaka powoduje, że odpuścić nie mógł.
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

gods bidness pisze: 25 gru 2024, 9:19 Wyobraźcie sobie być czołowym zawodnikiem UFC wagi ciężkiej, którego zaczepia kilku upośledzonych gówniarzy z ośrodka pomocy społecznej, a wy zamiast to olać, to przez miesiąc nagrywacie o tym filmiki, śmiejecie się z nich pokazując pseudodystans, ale na końcu i tak nie wytrzymujecie nerwowo i bierzecie się za to, żeby ich pobić. Na końcu opinia publiczna dyskutuje czy w ogóle wygraliście tą bojkę. :bag:
+1

Zastanawiam się, czy wziąć ten vinyl na resell, ale kto chciałby to odkupić potem. :dunno:
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
edenmar

Post autor: edenmar »

Jak w tym kraju ma być dobrze, jak tu leci druga strona wpisów o najbardziej niepotrzebnym dissie, który jest głośnym wołaniem o atencję. Przesłuchacie sobie lepiej to co puścił Knap, Guacamole, Kecaj, a jak macie uczulenie na truskulozę to nie wiem, Kozę z Więckiem. Wszystko jest ciekawsze niż 7 minut pierdolenia Tedego o jakichś internetowych ułomach. Równie dobrze może się beefować z Szalonym Reporterem i Tańculą
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

@Oportunistycznyebaka nie lubię jak ktoś pod wpływem używek gra Jackie Chana, a Sujbitron tak robi notorycznie, ja kurew w głosówkach nie dostałem, ale mój człowiek parę gróźb już tak, więc nie widzę powodu, żeby go szanować
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Swoją drogą, Tede nagrał parę wersów do filmu Michała Pisarskiego i jest tam followup do Kombosów.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
ODPOWIEDZ