Tede
Re: Tede
tak, czuję żenadę, czuję wielką żenadę
- Bryx Fenrir
Przecież ten diss>>>>cokolwiek od dissowanych, no błagam was, Suja wydał dobrą płytę , ale tylko dlatego, że Romeo, który był w tym składzie też umiał rapować, oczywiście w latach słusznie minionych, Kaczor BRS to może niezły fighter, ale jak TEDE wydawał S.P.O.R.T, to Kaczor jedyny, który coś znaczył to był Kaczor X Gural, i nie miał nic wspólnego z BRS, i jak jestem w 100% pewny, że Tede umoczył beef z Peją, tak z tymi trzema to będzie szybko, łatwo i przyjemnie, a jedyne co mogę dodać to tylko tyle, że Suja to chuj do szczania, zero rapowe i dobrze, że ta kariera się rozjebała.
Jaki oponent taki diss, lepsze było to przez ai chyba, co było co uwielbiam tedego czy coś
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
- Bryx Fenrir
@VBSW Olejnik niestety takie samo nazwisko nosi jak ja, jak ktoś mi ten bit zrobi reprod to przed nowym rokiem pośle pare pocisków w strone tego gorszego Olejnika, już nie mówiąc o Sui
- Bryx Fenrir
@wujot idealnie pocisnał te kalekę, mam nadzieję, że dojdzie do drugiej rundy
To nie ma żadnego znaczenia, mógłby ich osrać po prostu, ale jest parcie na podniesienie liczb i niusy na glamrapie.
Wolałbym normlany singiel niż takie tryhardowanie, a jak diss na trzech kondomów to w minutkę jak Peerzet
- Bryx Fenrir
@Jose ale jednak to jest technicznie położone dobrze, a beef z Kaczorem BRS wcale nie mógł być tak łatwy jak się wydaje
Niby yo, ale odpowiedział se tak od ręki, na wyjebce. Jeszcze ten follow up do Sentino
Nitro to faja, olejnik sento pataja - olejnik to faja, brs liże mu jaja
Wyświetlenia wlecą, łapki wlecą, niusy będą, jak napisałeś. Ludzie też do beefu
Mógłby nie odpowiadać, olać to, ale no wiadomix.
Spoiler
Nitro to faja, olejnik sento pataja - olejnik to faja, brs liże mu jaja
Wyświetlenia wlecą, łapki wlecą, niusy będą, jak napisałeś. Ludzie też do beefu
Mógłby nie odpowiadać, olać to, ale no wiadomix.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
No straszne no, ale jest ogromna szansa, że Suja wypuści na sylwestra jakiegoś disso-bengera i na to czekam z ręką w gaciach
- gods bidness
Wyobraźcie sobie być czołowym zawodnikiem UFC wagi ciężkiej, którego zaczepia kilku upośledzonych gówniarzy z ośrodka pomocy społecznej, a wy zamiast to olać, to przez miesiąc nagrywacie o tym filmiki, śmiejecie się z nich pokazując pseudodystans, ale na końcu i tak nie wytrzymujecie nerwowo i bierzecie się za to, żeby ich pobić. Na końcu opinia publiczna dyskutuje czy w ogóle wygraliście tą bojkę. 
- Oportunistycznyebaka
Spoiler
Bryx Fenrir pisze: ↑24 gru 2024, 22:47 Przecież ten diss>>>>cokolwiek od dissowanych, no błagam was, Suja wydał dobrą płytę , ale tylko dlatego, że Romeo, który był w tym składzie też umiał rapować, oczywiście w latach słusznie minionych, Kaczor BRS to może niezły fighter, ale jak TEDE wydawał S.P.O.R.T, to Kaczor jedyny, który coś znaczył to był Kaczor X Gural, i nie miał nic wspólnego z BRS, i jak jestem w 100% pewny, że Tede umoczył beef z Peją, tak z tymi trzema to będzie szybko, łatwo i przyjemnie, a jedyne co mogę dodać to tylko tyle, że Suja to chuj do szczania, zero rapowe i dobrze, że ta kariera się rozjebała.
Spoiler
gods bidness pisze: ↑25 gru 2024, 9:19 Wyobraźcie sobie być czołowym zawodnikiem UFC wagi ciężkiej, którego zaczepia kilku upośledzonych gówniarzy z ośrodka pomocy społecznej, a wy zamiast to olać, to przez miesiąc nagrywacie o tym filmiki, śmiejecie się z nich pokazując pseudodystans, ale na końcu i tak nie wytrzymujecie nerwowo i bierzecie się za to, żeby ich pobić. Na końcu opinia publiczna dyskutuje czy w ogóle wygraliście tą bojkę.![]()
- scam_sakawa
+1gods bidness pisze: ↑25 gru 2024, 9:19 Wyobraźcie sobie być czołowym zawodnikiem UFC wagi ciężkiej, którego zaczepia kilku upośledzonych gówniarzy z ośrodka pomocy społecznej, a wy zamiast to olać, to przez miesiąc nagrywacie o tym filmiki, śmiejecie się z nich pokazując pseudodystans, ale na końcu i tak nie wytrzymujecie nerwowo i bierzecie się za to, żeby ich pobić. Na końcu opinia publiczna dyskutuje czy w ogóle wygraliście tą bojkę.![]()
Zastanawiam się, czy wziąć ten vinyl na resell, ale kto chciałby to odkupić potem.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Jak w tym kraju ma być dobrze, jak tu leci druga strona wpisów o najbardziej niepotrzebnym dissie, który jest głośnym wołaniem o atencję. Przesłuchacie sobie lepiej to co puścił Knap, Guacamole, Kecaj, a jak macie uczulenie na truskulozę to nie wiem, Kozę z Więckiem. Wszystko jest ciekawsze niż 7 minut pierdolenia Tedego o jakichś internetowych ułomach. Równie dobrze może się beefować z Szalonym Reporterem i Tańculą
- Bryx Fenrir
@Oportunistycznyebaka nie lubię jak ktoś pod wpływem używek gra Jackie Chana, a Sujbitron tak robi notorycznie, ja kurew w głosówkach nie dostałem, ale mój człowiek parę gróźb już tak, więc nie widzę powodu, żeby go szanować
- marmolad_k2