Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Ricky
Nie pamiętam kiedy ostatnio odpadło aż tylu czołowych darterów już w drugiej rundzie. Nie mniej jednak i tak tytuł zgarnie ktoś z dwójki Littler/Humphries, nie widzę innej opcji.
Nie pamiętam kiedy ostatnio odpadło aż tylu czołowych darterów już w drugiej rundzie. Nie mniej jednak i tak tytuł zgarnie ktoś z dwójki Littler/Humphries, nie widzę innej opcji.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
no w większości na własne życzenie bo grają jak ostatnie ciumcioki, Rataj aż pozytywnie wypadł bo z taką średnią spakowałby większość z nich którzy odpadli
MGV zawsze może odpalić, teroretycznie jego część drabinki to spacerek i do QF w teorii nie ma się na kim wyłożyć a tam mecz trwa już na tyle że nikt go nie powinien złapać
MGV zawsze może odpalić, teroretycznie jego część drabinki to spacerek i do QF w teorii nie ma się na kim wyłożyć a tam mecz trwa już na tyle że nikt go nie powinien złapać
city ciężary nawet z evertonem xD
- genocidegeneral
stay humble eh
Madueke nawet na ławie nie ma, ciekawe czym podpadł łysemu
ja pierdole cwelu podaj to
nie no, ja nigdy nie zrozumiem tych debili
masz 2/3 lata, zaczynasz kopać piłkę, okazuje się, że masz mega talent, twoi rodzice, czy tam opiekunowie, robią wszystko żebyś chodzil na treningi, rozwijał się, całe Twoje dorosłe życie jest podyktowane piłce nożnej
jedyne co umiesz w życiu to kopać piłkę nożną
umiesz to robić niemalże idealnie - w warunkach domowych czy treningowych, umiesz kopnąć piłkę w te samo miejsce, które jest oddalone o 30/40m+, 95/100 razy
przychodzi mecz, stajesz do wykonania rzutu karnego i zamiast celować w okienko bramki (albo przynajmniej w boczną siatkę na jakiejkolwiek wysokości) wybierasz chujowy plackowaty strzał po ziemi, tak że każdy bramkarz, nawet gruby z podstawowki by to wyjął
nigdy już, za mojego życia, nie zrozumiem takich strzałów
masz 2/3 lata, zaczynasz kopać piłkę, okazuje się, że masz mega talent, twoi rodzice, czy tam opiekunowie, robią wszystko żebyś chodzil na treningi, rozwijał się, całe Twoje dorosłe życie jest podyktowane piłce nożnej
jedyne co umiesz w życiu to kopać piłkę nożną
umiesz to robić niemalże idealnie - w warunkach domowych czy treningowych, umiesz kopnąć piłkę w te samo miejsce, które jest oddalone o 30/40m+, 95/100 razy
przychodzi mecz, stajesz do wykonania rzutu karnego i zamiast celować w okienko bramki (albo przynajmniej w boczną siatkę na jakiejkolwiek wysokości) wybierasz chujowy plackowaty strzał po ziemi, tak że każdy bramkarz, nawet gruby z podstawowki by to wyjął
nigdy już, za mojego życia, nie zrozumiem takich strzałów
- genocidegeneral
strzelać gole ej po coś tu jesteśmy
Cole kocham Cię, chodź do Barcelonki
jak przyjdzie do Barcelony to będzie najlepszy na świecie
Trzeba walnąć drugą, bo się źle to może skończyć, fart teraz że źle przyjął
Dodano po 17 minutach 54 sekundach:
No i chuj, mówiłem