Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
wiadomo skad powrót formy u enzo pewnie ten sam doradca heh
- ConeyIsland
no to koniec rasha w utd i eloRashford udzielił wywiadu dziennikarzowi sportowemu Henry’emu Winterowi, który został opublikowany na platformie X. Anglik został zapytany wprost, czy odejdzie, czy zostanie w klubie.
– Osobiście uważam, że jestem gotowy na nowe wyzwanie i kolejne kroki. Kiedy odejdę, to nie będę żywił żadnej urazy do klubu. Nie usłyszycie ode mnie żadnych negatywnych komentarzy na temat Manchesteru United. Taką osobą jestem – mówi Rashford.
– Jeśli będę wiedział, że sytuacja już jest zła, to nie będę jej pogarszał. Widziałem, jak inni zawodnicy odchodzili w przeszłości i nie chcę być taką osobą. Kiedy odejdę, to opublikuję oświadczenie i będzie ono ode mnie.
Rashford pytany o ostatnią nieobecność w derbowym meczu z Manchesterem City przyznaje: – To przygnębiające, że nie zostałem uwzględniony w kadrze na derby. Ale to już się stało, wygraliśmy mecz, więc idziemy dalej. To rozczarowujące, ale z wiekiem potrafię sobie poradzić z niepowodzeniami. Co mam z tym zrobić? Siedzieć i płakać? Czy może zrobić co w mojej mocy, ale następnym razem być dostępnym.
Ciekawe kto się na niego nabierze xD wymagania pewnie nie małe co do pensji. Chyba tylko Arabia albo MLS.
PSG go chapnie
Chyba oni trochę zmienili politykę transferową, raczej biorą młodszych gości z potencjałem. Chyba jedynie ktoś z Anglii wchodzi w grę z poważnych lig.
Barca pewnie żeby się pozbyć po sezonie
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Arsenal chętnie weźmie
ta normalnie
Ja stawiam, że Tottenham, Son i tak za darmo pójdzie do Bayernu latem to akurat na jego miejsce.
Te gwiazdki United lądują ostatnio w dość egzotycznych miejscach - Lingard FC Seoul, Martial AEK Ateny więc cholera wie gdzie go poniesie, tęsknić nie będę mimo że w ostatnich latach był moim ulubionym grajkiem w UTD i nawet przez jakiś czas widziałem w nim przyszłego kapitana 
- ConeyIsland
Peak Rasha miał miejsce po mundialu i tylko za taką jego wersją można będzie zatęsknić. A, no i za debiutem vs Midjtyland z 2016 bodajże.
Beka wszyscy wtedy pisali ze git że się pozbyli ronaldo bo trashford w końcu pokazuje swój talent, a pocisków mu starczyło do końca stycznia

wszystko wskazuje na to, że nowym menadżerem Southampton zostanie wyjebany niedawno z Romy Ivan Jurić. Jest więc szansa, że poduczy trochę Bednarka bronić w trójce z tyłu
Już oficjalnie
Kontrakt Juricia ze „Świętymi” obowiązuje do 30 czerwca 2026 roku.
Nie ma sensu ten Tottenham Postecoglou. Nie ma szans na jakiekolwiek wyniki będąc aż tak nieelastycznym. Gościu nie ma wykonawców do tej swojej super tiki-taki, a każe Foresterowi rozgrywać nogami, z jakimiś dwoma młokosami w linii obrony. No czasem musisz to uprosić, przejść na bardziej bezpośrednią grę. Na tym polega piłka nożna.
are you not entertained? 
I komu to przeszkadza? jak dla mnie co roku Tottenham z United mogą walczyć o 11 miejsce
Kurwa za każdym razem jak wyciągają taki rekord razem z utd to sobie myślę jakim cudem utd musiało się rozjebać w locie ostatni raz żeby być tak chujowym a spurs? Niby coś tam strzelali al3 kurwa 11 miejsce
Dodajcie, że to najlepsza ofensywa ligi 39 bramek. Coś niesamowitego