Boxing
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Boxing
Doznałem takiego objawienia że Juan Manuel Marquez to wspaniały bokser, którego giga niedoceniłem.
Pod kątem talentu/warunków fizycznych wiadomo że niżej od Floyda czy Paca, ale to ile on potrafił zrobić i jak mądry to był bokser. Zakochałem się.
Jeżeli jesteś zwykłym człowiekiem i nie masz talentu to naśladuj Marqueza.
Pod kątem talentu/warunków fizycznych wiadomo że niżej od Floyda czy Paca, ale to ile on potrafił zrobić i jak mądry to był bokser. Zakochałem się.
Jeżeli jesteś zwykłym człowiekiem i nie masz talentu to naśladuj Marqueza.
Ja pierdziele co WBC ugotowalo
balski vs diablo o mistrzostwo swiata w bridger, radchenko (xDD) vs Lerena, wasyl to jest kurwa mistrz
mundialopsychoza
- ConeyIsland
Pewnie północ
ja już czekam z ręką na kutasie, walka majowa to był najlepszy sportowy event roku
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
To prawda ale szkoda ze undercard taki slabiczny, na mosesie itaumie moze bedzie mozna zawiesic oko, przynajmniej z tego co mowia, bo mnie on nie porwał i nie kupuje argumentu, ze polozyl na deski Mariusza Wacha przebranego za murzynke z agencji
Usyk przez KO
Dodano po 2 godzinach 41 minutach 33 sekundach:
Ładnie Allen
Usyk przez KO
Dodano po 2 godzinach 41 minutach 33 sekundach:
Ładnie Allen
mundialopsychoza
kolo 23 beda w ringu wedlug komunikatu na strims in
Dodano po 5 minutach 54 sekundach:
super walka teraz fajnie sie oglada ciezkich anglikow bez polotu
Dodano po 5 minutach 54 sekundach:
super walka teraz fajnie sie oglada ciezkich anglikow bez polotu
Co ten davis xd no bochachuk lepszy ale kurwa bez przesady
Ale bym zobaczyl itaume dostajacego na dziure
Ale bym zobaczyl itaume dostajacego na dziure
mundialopsychoza
zamknal mi morde
Ale w tyl glowy jakby celowal cwel??? Drugi wiadomo na szczene no ale moze to przez unik sztywnego australijczyka
Ale w tyl glowy jakby celowal cwel??? Drugi wiadomo na szczene no ale moze to przez unik sztywnego australijczyka
mundialopsychoza