Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

SLAFF

Re: Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania

Post autor: SLAFF »

Groszek pisze: 29 paź 2024, 0:00 Czyli 3 przypadki w ciągu prawie 30 lat
A euro jest co roku czy co 4 lata? Jak nie policzysz w pamięci to możesz skorzystać z kalkulatora.
Awatar użytkownika
mas

Re: Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania

Post autor: mas »

Przeciez ten ronaldo z 2016 z lm i 16 bramkami w niej to beka a nie argument, dostałby to i bez euro a tak jedynie był to oczywisty no-brainer
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Afrykańska Konfederacja Piłkarska (CAF) przyznała nagrody za 2024 rok. Najlepszym piłkarzem kontynentu został Ademola Lookman.

Do głównej nagrody dla najlepszego piłkarza roku nominowani byli Ronwen Williams (Republika Południowej Afryki), Simon Adingra (Wybrzeże Kości Słoniowej), Serhou Guirassy (Gwinea), Achraf Hakimi (Maroko) oraz Ademola Lookman (Nigeria).

W ostatnich dwóch latach trofeum tym poszczycić mogli się odpowiednio Sadio Mané w 2022 i Victor Osimhen w 2023 roku. Teraz wybór padł na Ademolę Lookmana z Atalanty.

Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

Tam jest jakiś polityczny kwas, że Salaha nie ma wcale?
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

haha jebany dalej dostaje nagrody za mundial który się odbył dwa lata temu :rotfl:
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

no nie wiem, widziałeś co czasem wyczynia w lidze? Czy jest najlepszy na całym świecie to wątpię, ale ta interwencja z ostatniego meczu z Forest to nie z tej ziemi, dawno czegoś takiego nie widziałem
Awatar użytkownika
Groszek

Vini już 14g/a w finalach dla Realu ronaldo ma 18 czy sancho ma jeszcze szanse go dogonić?
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Post autor: badi »

martinez i curtua topka na świecie obecnie, co tu się przypierdalać
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

właśnie zaczął mnie interesować tytuł tego tematu, kto i w jakich okolicznościach porównal sancho nad viniciusem na korzyść tego pierwszego i przede wszystkim skąd to absurdalne pod każdym względem zestawienie smutnego waldemara z dynamicznym jurgenem
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

No bo Sancho był lepszy od Viniego w 2019 czy 2020, zero kontrowersji. Chłop robił 20 goli i 15 asyst w Bundeslidze, to że potem się zjebał to inna sprawa. No i to chyba Bakan pisał.
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

a to prawda, ładnie wtedy czesał i megazaskakujący zjazd zaliczył, zanosi się na równie nieoczekiwaną powtórkę z dele alliego
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
Jasek

A skąd jest wspomniana pierwsza część tematu?
Awatar użytkownika
KejMart

Post autor: KejMart »

demon pisze: 19 gru 2024, 14:16 No bo Sancho był lepszy od Viniego w 2019 czy 2020, zero kontrowersji. Chłop robił 20 goli i 15 asyst w Bundeslidze, to że potem się zjebał to inna sprawa. No i to chyba Bakan pisał.
Sam z Viniego miałeś bekę i pisałaś że Vini mu nigdy nie dorówna a nie wtedy ani za dwa, trzy lata a teraz chyba tyle mineło od tego posta, a możnej więcej, nie ważne . Z resztą żaden piłkarz nie był tu tak wyśmiewany jak Vinicius. Fajnie się to dziś czyta. Oczywiście było kilku obrońców w tym ja że brakuje mu tylko skuteczności i jak poprawi ten element to będzie blisko złotej piłki. Ale większość pisała że maz poziom Nani
Indio

Post autor: Indio »

KejMart pisze: 19 gru 2024, 18:03 Z resztą żaden piłkarz nie był tu tak wyśmiewany jak Vinicius. F
z samego mbappe było tu więcej beki w livescorze jak czytam
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

dla mnie to do dzisiaj jest zagadka jak świat piłki nożnej zdiagnozował viniciusa.

w sensie każdy kto go skreślał, mówił że szrot, powinien dostać 'żółta kartkę' na zasadzie, ziomuś, ty się zastanów, oglądasz tę dyscyplinę ale nie rozumiesz.

tu nie trzeba było analizowac Flamengo i wytrawnego oka profi skauta, żeby widzieć że dziecko, które przyszyło z Brazylii na lewe skrzydło DO REALU i grać tam PO CRISTIANO ma totalną odwagę, woła o piłkę, ciągle tworzy zagrożenie, pcha akcje do przodu, świetnie gra bez piłki, znajduje sobie miejsce i ma mega wachlarz wariantów w zwodach/dryblingach. Przecież tam tylko wykończenia brakowało, ale vinicius od wejścia nie wyglądał na gościa który przeżywa szok kulturowy, potrzebuje jakiegoś wielkiego czasu adaptacyjnego, szkoły taktycznej, czy że zje go presja i oczekiwania Realu. on od wejścia z dużymi sukcesami woził doświadczonych defensorów w la liga.

i tu nie chodzi o nas, użytkownikow działu lajwskor, czy o mariuszy oglądających z 2 mecze tygodniowo.

jego rozjezdzaly poważne osoby, pundici, eks-piłkarze, ludzie pracujący w futbolu. w Hiszpanii było takie grillowanie jakiego ja nigdy nie widziałem. Tak jak BILD zrobił kiedyś to video że LewanDOOFski wyśmiewając początki w dortmundzie (też się dobrze zestarzało xd), tak w hiszpanii takie rzeczy były codziennie. Słynne 'vinicius Pa Cuando', memy i codzienne dyskusje EKSPERTÓW jak Real mógł tak się pomylić i zapłacić 45mln euro za takiego ogórka :lol:

wg mnie stąd też taka niechęć do niego w kantorku dziennikarzy, bo głupio tak opiniować chłopa, który zaraz w nastepnym sezonie zrobił 22g+20a, wygrał ligę, champions i wszędzie był kluczowy xdd

niesamowite, a wystarczyło tylko oglądać mecze i establishmentem sprzedać go jako joga bonito :lol:
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

KejMart pisze: 19 gru 2024, 18:03
demon pisze: 19 gru 2024, 14:16 No bo Sancho był lepszy od Viniego w 2019 czy 2020, zero kontrowersji. Chłop robił 20 goli i 15 asyst w Bundeslidze, to że potem się zjebał to inna sprawa. No i to chyba Bakan pisał.
Sam z Viniego miałeś bekę i pisałaś że Vini mu nigdy nie dorówna a nie wtedy ani za dwa, trzy lata a teraz chyba tyle mineło od tego posta, a możnej więcej, nie ważne . Z resztą żaden piłkarz nie był tu tak wyśmiewany jak Vinicius. Fajnie się to dziś czyta. Oczywiście było kilku obrońców w tym ja że brakuje mu tylko skuteczności i jak poprawi ten element to będzie blisko złotej piłki. Ale większość pisała że maz poziom Nani
Ja go wysmiewalem bo go nie lubię, od samego początku jak trafił do Realu. Żadna gęba mnie tak nie wkurwia jak on xD (jeszcze cwel Garnacho) więc to było trochę myślenie życzeniowe, a sam Sancho sporo dołożył od siebie bo chyba nikt nie podejrzewał że bedzie takim chujakiem w United. Ale fakt faktem, nie spodziewałem się że Vini aż tak się rozwinie, raczej było mi bliżej tego że zawsze będzie takim jeźdźcem bez głowy, trochę jak Sterling (ale ten w primie 2018-2021).

Zresztą umówmy się, nawet Benzema mówił do mendy'ego, żeby nie podawał do Viniciusa :razz: i to było chyba 2020 albo 2021.

Ale widać było wielki potencjał u niego i też mnie dziwiły chocby takie opinie jak Wiśniowskiego o Vinim. Pamietam El Clasico w pucharze Króla jakoś luty/marzec 2019 i świetnie tam wyglądał, tylko decyzyjność kulała. A to był jego pierwszy sezon i Real w małym kryzysie. Nie pamiętam czy to jeszcze za Lopeteguiego czy już Solari. Btw wtedy barca wygrała po golu Malcoma xD kolejny świetny transfer z dupy żeby zrobić na złość Romie.
Awatar użytkownika
Jasek

gambler pisze: 19 gru 2024, 21:47 poważne osoby, pundici, eks-piłkarze, ludzie pracujący w futbolu.
To poważne osoby czy ci drudzy
Awatar użytkownika
Groszek

demon pisze: 19 gru 2024, 22:28
KejMart pisze: 19 gru 2024, 18:03
Ja go wysmiewalem bo go nie lubię, od samego początku jak trafił do Realu. Żadna gęba mnie tak nie wkurwia jak on xD (jeszcze cwel Garnacho) więc to było trochę myślenie życzeniowe, a sam Sancho sporo dołożył od siebie bo chyba nikt nie podejrzewał że bedzie takim chujakiem w United. Ale fakt faktem, nie spodziewałem się że Vini aż tak się rozwinie, raczej było mi bliżej tego że zawsze będzie takim jeźdźcem bez głowy, trochę jak Sterling (ale ten w primie 2018-2021).

Zresztą umówmy się, nawet Benzema mówił do mendy'ego, żeby nie podawał do Viniciusa :razz: i to było chyba 2020 albo 2021.

Ale widać było wielki potencjał u niego i też mnie dziwiły chocby takie opinie jak Wiśniowskiego o Vinim. Pamietam El Clasico w pucharze Króla jakoś luty/marzec 2019 i świetnie tam wyglądał, tylko decyzyjność kulała. A to był jego pierwszy sezon i Real w małym kryzysie. Nie pamiętam czy to jeszcze za Lopeteguiego czy już Solari. Btw wtedy barca wygrała po golu Malcoma xD kolejny świetny transfer z dupy żeby zrobić na złość Romie.
To z tym nie podawaj to był właśnie ostatni sezon przed Carlo po wakacjach wrócił vini i kompletnie inny człowiek
Awatar użytkownika
Groszek

W sumie prawda w Realu był mniej niż średniakiem w juve jak zaczął grać to zaczął się ich zjazd jakim cudem typ siedział tyle lat w topowych klubach
ODPOWIEDZ