A euro jest co roku czy co 4 lata? Jak nie policzysz w pamięci to możesz skorzystać z kalkulatora.
Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania
Przeciez ten ronaldo z 2016 z lm i 16 bramkami w niej to beka a nie argument, dostałby to i bez euro a tak jedynie był to oczywisty no-brainer
Re: Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Afrykańska Konfederacja Piłkarska (CAF) przyznała nagrody za 2024 rok. Najlepszym piłkarzem kontynentu został Ademola Lookman.
Do głównej nagrody dla najlepszego piłkarza roku nominowani byli Ronwen Williams (Republika Południowej Afryki), Simon Adingra (Wybrzeże Kości Słoniowej), Serhou Guirassy (Gwinea), Achraf Hakimi (Maroko) oraz Ademola Lookman (Nigeria).
W ostatnich dwóch latach trofeum tym poszczycić mogli się odpowiednio Sadio Mané w 2022 i Victor Osimhen w 2023 roku. Teraz wybór padł na Ademolę Lookmana z Atalanty.
Tam jest jakiś polityczny kwas, że Salaha nie ma wcale?
cztery żubry i dwie kurwy
haha jebany dalej dostaje nagrody za mundial który się odbył dwa lata temu
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
no nie wiem, widziałeś co czasem wyczynia w lidze? Czy jest najlepszy na całym świecie to wątpię, ale ta interwencja z ostatniego meczu z Forest to nie z tej ziemi, dawno czegoś takiego nie widziałem
Vini już 14g/a w finalach dla Realu ronaldo ma 18 czy sancho ma jeszcze szanse go dogonić?
martinez i curtua topka na świecie obecnie, co tu się przypierdalać
właśnie zaczął mnie interesować tytuł tego tematu, kto i w jakich okolicznościach porównal sancho nad viniciusem na korzyść tego pierwszego i przede wszystkim skąd to absurdalne pod każdym względem zestawienie smutnego waldemara z dynamicznym jurgenem
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
No bo Sancho był lepszy od Viniego w 2019 czy 2020, zero kontrowersji. Chłop robił 20 goli i 15 asyst w Bundeslidze, to że potem się zjebał to inna sprawa. No i to chyba Bakan pisał.
a to prawda, ładnie wtedy czesał i megazaskakujący zjazd zaliczył, zanosi się na równie nieoczekiwaną powtórkę z dele alliego
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
A skąd jest wspomniana pierwsza część tematu?
Sam z Viniego miałeś bekę i pisałaś że Vini mu nigdy nie dorówna a nie wtedy ani za dwa, trzy lata a teraz chyba tyle mineło od tego posta, a możnej więcej, nie ważne . Z resztą żaden piłkarz nie był tu tak wyśmiewany jak Vinicius. Fajnie się to dziś czyta. Oczywiście było kilku obrońców w tym ja że brakuje mu tylko skuteczności i jak poprawi ten element to będzie blisko złotej piłki. Ale większość pisała że maz poziom Nani
dla mnie to do dzisiaj jest zagadka jak świat piłki nożnej zdiagnozował viniciusa.
w sensie każdy kto go skreślał, mówił że szrot, powinien dostać 'żółta kartkę' na zasadzie, ziomuś, ty się zastanów, oglądasz tę dyscyplinę ale nie rozumiesz.
tu nie trzeba było analizowac Flamengo i wytrawnego oka profi skauta, żeby widzieć że dziecko, które przyszyło z Brazylii na lewe skrzydło DO REALU i grać tam PO CRISTIANO ma totalną odwagę, woła o piłkę, ciągle tworzy zagrożenie, pcha akcje do przodu, świetnie gra bez piłki, znajduje sobie miejsce i ma mega wachlarz wariantów w zwodach/dryblingach. Przecież tam tylko wykończenia brakowało, ale vinicius od wejścia nie wyglądał na gościa który przeżywa szok kulturowy, potrzebuje jakiegoś wielkiego czasu adaptacyjnego, szkoły taktycznej, czy że zje go presja i oczekiwania Realu. on od wejścia z dużymi sukcesami woził doświadczonych defensorów w la liga.
i tu nie chodzi o nas, użytkownikow działu lajwskor, czy o mariuszy oglądających z 2 mecze tygodniowo.
jego rozjezdzaly poważne osoby, pundici, eks-piłkarze, ludzie pracujący w futbolu. w Hiszpanii było takie grillowanie jakiego ja nigdy nie widziałem. Tak jak BILD zrobił kiedyś to video że LewanDOOFski wyśmiewając początki w dortmundzie (też się dobrze zestarzało xd), tak w hiszpanii takie rzeczy były codziennie. Słynne 'vinicius Pa Cuando', memy i codzienne dyskusje EKSPERTÓW jak Real mógł tak się pomylić i zapłacić 45mln euro za takiego ogórka
wg mnie stąd też taka niechęć do niego w kantorku dziennikarzy, bo głupio tak opiniować chłopa, który zaraz w nastepnym sezonie zrobił 22g+20a, wygrał ligę, champions i wszędzie był kluczowy xdd
niesamowite, a wystarczyło tylko oglądać mecze i establishmentem sprzedać go jako joga bonito
w sensie każdy kto go skreślał, mówił że szrot, powinien dostać 'żółta kartkę' na zasadzie, ziomuś, ty się zastanów, oglądasz tę dyscyplinę ale nie rozumiesz.
tu nie trzeba było analizowac Flamengo i wytrawnego oka profi skauta, żeby widzieć że dziecko, które przyszyło z Brazylii na lewe skrzydło DO REALU i grać tam PO CRISTIANO ma totalną odwagę, woła o piłkę, ciągle tworzy zagrożenie, pcha akcje do przodu, świetnie gra bez piłki, znajduje sobie miejsce i ma mega wachlarz wariantów w zwodach/dryblingach. Przecież tam tylko wykończenia brakowało, ale vinicius od wejścia nie wyglądał na gościa który przeżywa szok kulturowy, potrzebuje jakiegoś wielkiego czasu adaptacyjnego, szkoły taktycznej, czy że zje go presja i oczekiwania Realu. on od wejścia z dużymi sukcesami woził doświadczonych defensorów w la liga.
i tu nie chodzi o nas, użytkownikow działu lajwskor, czy o mariuszy oglądających z 2 mecze tygodniowo.
jego rozjezdzaly poważne osoby, pundici, eks-piłkarze, ludzie pracujący w futbolu. w Hiszpanii było takie grillowanie jakiego ja nigdy nie widziałem. Tak jak BILD zrobił kiedyś to video że LewanDOOFski wyśmiewając początki w dortmundzie (też się dobrze zestarzało xd), tak w hiszpanii takie rzeczy były codziennie. Słynne 'vinicius Pa Cuando', memy i codzienne dyskusje EKSPERTÓW jak Real mógł tak się pomylić i zapłacić 45mln euro za takiego ogórka
wg mnie stąd też taka niechęć do niego w kantorku dziennikarzy, bo głupio tak opiniować chłopa, który zaraz w nastepnym sezonie zrobił 22g+20a, wygrał ligę, champions i wszędzie był kluczowy xdd
niesamowite, a wystarczyło tylko oglądać mecze i establishmentem sprzedać go jako joga bonito
yer a wizard, Harry
Ja go wysmiewalem bo go nie lubię, od samego początku jak trafił do Realu. Żadna gęba mnie tak nie wkurwia jak on xD (jeszcze cwel Garnacho) więc to było trochę myślenie życzeniowe, a sam Sancho sporo dołożył od siebie bo chyba nikt nie podejrzewał że bedzie takim chujakiem w United. Ale fakt faktem, nie spodziewałem się że Vini aż tak się rozwinie, raczej było mi bliżej tego że zawsze będzie takim jeźdźcem bez głowy, trochę jak Sterling (ale ten w primie 2018-2021).KejMart pisze: ↑19 gru 2024, 18:03Sam z Viniego miałeś bekę i pisałaś że Vini mu nigdy nie dorówna a nie wtedy ani za dwa, trzy lata a teraz chyba tyle mineło od tego posta, a możnej więcej, nie ważne . Z resztą żaden piłkarz nie był tu tak wyśmiewany jak Vinicius. Fajnie się to dziś czyta. Oczywiście było kilku obrońców w tym ja że brakuje mu tylko skuteczności i jak poprawi ten element to będzie blisko złotej piłki. Ale większość pisała że maz poziom Nani
Zresztą umówmy się, nawet Benzema mówił do mendy'ego, żeby nie podawał do Viniciusa
Ale widać było wielki potencjał u niego i też mnie dziwiły chocby takie opinie jak Wiśniowskiego o Vinim. Pamietam El Clasico w pucharze Króla jakoś luty/marzec 2019 i świetnie tam wyglądał, tylko decyzyjność kulała. A to był jego pierwszy sezon i Real w małym kryzysie. Nie pamiętam czy to jeszcze za Lopeteguiego czy już Solari. Btw wtedy barca wygrała po golu Malcoma xD kolejny świetny transfer z dupy żeby zrobić na złość Romie.
To poważne osoby czy ci drudzy
To z tym nie podawaj to był właśnie ostatni sezon przed Carlo po wakacjach wrócił vini i kompletnie inny człowiekdemon pisze: ↑19 gru 2024, 22:28Ja go wysmiewalem bo go nie lubię, od samego początku jak trafił do Realu. Żadna gęba mnie tak nie wkurwia jak on xD (jeszcze cwel Garnacho) więc to było trochę myślenie życzeniowe, a sam Sancho sporo dołożył od siebie bo chyba nikt nie podejrzewał że bedzie takim chujakiem w United. Ale fakt faktem, nie spodziewałem się że Vini aż tak się rozwinie, raczej było mi bliżej tego że zawsze będzie takim jeźdźcem bez głowy, trochę jak Sterling (ale ten w primie 2018-2021).KejMart pisze: ↑19 gru 2024, 18:03Sam z Viniego miałeś bekę i pisałaś że Vini mu nigdy nie dorówna a nie wtedy ani za dwa, trzy lata a teraz chyba tyle mineło od tego posta, a możnej więcej, nie ważne . Z resztą żaden piłkarz nie był tu tak wyśmiewany jak Vinicius. Fajnie się to dziś czyta. Oczywiście było kilku obrońców w tym ja że brakuje mu tylko skuteczności i jak poprawi ten element to będzie blisko złotej piłki. Ale większość pisała że maz poziom Nani
Zresztą umówmy się, nawet Benzema mówił do mendy'ego, żeby nie podawał do Viniciusai to było chyba 2020 albo 2021.
Ale widać było wielki potencjał u niego i też mnie dziwiły chocby takie opinie jak Wiśniowskiego o Vinim. Pamietam El Clasico w pucharze Króla jakoś luty/marzec 2019 i świetnie tam wyglądał, tylko decyzyjność kulała. A to był jego pierwszy sezon i Real w małym kryzysie. Nie pamiętam czy to jeszcze za Lopeteguiego czy już Solari. Btw wtedy barca wygrała po golu Malcoma xD kolejny świetny transfer z dupy żeby zrobić na złość Romie.
W sumie prawda w Realu był mniej niż średniakiem w juve jak zaczął grać to zaczął się ich zjazd jakim cudem typ siedział tyle lat w topowych klubach