No tak teraz już wiem, pletzzura to Twój nick na hajpie.
Wyjebać ten temat i tę miernotę.
No tak teraz już wiem, pletzzura to Twój nick na hajpie.
Jebie mnie to serdecznie. Uwielbiam wbijać szpileczki.przedszkolanek pisze:ale ty wiesz, że się zniżasz do tego samego poziomu i jedyne czego się w ten sposób dorobisz to wizerunek małej, mściwej kurewki?
Ty nie chciałeś kończyć z tym tematem chwilę temu?mateko pisze: ↑23 paź 2019, 23:35 Powiedzcie mi, skąd dajmy na to 19 latek, który właduje się w coś takiego ma na to wszystko pieniądze, mieszka z rodzicami, do szkoły nie chodzi bo można ten czas inaczej spożytkować, a ile można po cichu podbierać pieniądze rodzicom czy dziadkom, no kurwa skąd? Ile można pożyczać od znajomych, którzy pewnie są w podobnym wieku i podobnej sytuacji.
+ 1 miszczu
to niezłe śmiechy, wpisujące się w ta dupę co pierdoli od 20 stron, okazując się, że szuka zemsty na swoim byłym/niedoszłym.
Mijają Ci objawy odstawienne i jesteś czysty. Zaleeżnie od substancji. No ale jak typ pierdoli, że nie pójdzie do ośrodka/na terapię i buja się z dupą która dalej napierdala to xD.Spenser pisze:A to nie jest tak że każdy wychodzi z uzależnienia inaczej i jeden potrzebuje duzo Czasu a inny nie ? I to chyba jest tak naprawdę dłuższą rozkmina żeby nie wrócić do nałogu?
Tak się składa, że ja jestem z tych osób które całe życie zarabiały na swoje uzależnienie. Zapierdalałam w robocie i LO na trybie indywidualnym, nigdy nie prosiłam starszych o hajs na ćpanie. To jest uwłaczające. A ww Tonciu jest typem któremu matka wydziela morfinę. XDDmateko pisze:Powiedzcie mi, skąd dajmy na to 19 latek, który właduje się w coś takiego ma na to wszystko pieniądze, mieszka z rodzicami, do szkoły nie chodzi bo można ten czas inaczej spożytkować, a ile można po cichu podbierać pieniądze rodzicom czy dziadkom, no kurwa skąd? Ile można pożyczać od znajomych, którzy pewnie są w podobnym wieku i podobnej sytuacji.