Młody Dzban - Testy na ojcostwo (2024)
- marco_pantani
Młody Dzban - Testy na ojcostwo (2024)
Młody Dzban obudził się ze snu i puścił materiał
zwracam honor
Re: Młody Dzban - Testy na ojcostwo (2024)
ja słucham i mnie bawi także morda tam
Ja też słuchałem i też jestem na tak.
odsłuch na yt wleciał, przesłuchałem sobie raz jeszcze i porządny dzbanowski materiał to jest, za pierwszym razem mniej siadł ale teraz bangla fest
Fajnie że się zebrał i nagrał, równy i fajny materiał, jak dla mnie poziom "Lovesongi, których nie puszczą w polskim radiu" czyli wysoko.
- Karko_Nape
Bardziej regres niz progres. Parę fajnych linijek, ale rozerwanie między śmiesznym a poważnym rapem jest zbyt wyraźna. Prawdopodobnie za 24 godziny nie będę pamietał niczego z tej płyty. Na pewno licealiści za 8 lat bedą mówić że klasyk.
myślę, że dzisiejsi licealiści mają w chuju młodego dzbana, a co dopiero ci za 8 lat
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
slaba plyta kiedys lepiej rapowal
fajne na raz
chociaż kurwa, no parę bicików super np. "Marzenia", w ogóle produkcyjnie jest bardzo okej (chociaż w bardzo pstykowe wajby wszedł) ale jest coś w tym rozerwaniu: jakby się obawiał napisania full poważnego albumu, bo ma łatkę śmieszka - a wydaje mi się, że by podołał i bez tego ciągłego mrugania okiem. A tak z tego mi zostanie mi parę linijek i o.
chociaż kurwa, no parę bicików super np. "Marzenia", w ogóle produkcyjnie jest bardzo okej (chociaż w bardzo pstykowe wajby wszedł) ale jest coś w tym rozerwaniu: jakby się obawiał napisania full poważnego albumu, bo ma łatkę śmieszka - a wydaje mi się, że by podołał i bez tego ciągłego mrugania okiem. A tak z tego mi zostanie mi parę linijek i o.
Dzban z depresją również spoko umie rapować taki trochę tragikomiczny przekaz. Bardzo fajny projekt.