To myślę że jesteś w dość wąskim gronie.
No szkoda go tym bardziej że to wszystko przekreśla troszkę jego dorobek, przewózka jest spoko tylko jak dźwigasz ją psychicznie, w przeciwnym razie to autodestrukcja czyli nic wartego chwalenia się
nie dotyczy Belmondziaka*Bisclavret pisze: ↑13 gru 2024, 10:19 to wszystko przekreśla troszkę jego dorobek, przewózka jest spoko tylko jak dźwigasz ją psychicznie, w przeciwnym razie to autodestrukcja czyli nic wartego chwalenia się
erotsreppir pisze: ↑30 cze 2024, 12:27 @Ema
A to ciekawy wątek zapodałeś - serio ciągnąłby hajs od starego? Bo zauważyłem, że nagle wielka przyjaźń z ojcem i obnoszenie się jego osiągnięciami medycznymi, podczas gdy w poprzednich latach raczej mu cisnął.
Poza tym Mes u schyłku swojej przygody z rapem, chyba w najmniej bogatym momencie, stał się wielce posiadaczem i rentierem - jakaś chatka na mazurach, mieszkanie jedno (to z dupą), mieszkanie drugie (gdy już go dupa rzuciła), jeszcze inne nieruchomości, S-klasa pewnie za gotówę... Dla mnie spoko, niech ma, ale jakoś mi się to nie zgrywa. Nie wygląda na typa, który skrupulatnie odkładał siano ze swojego prime'u na stertę, żeby nagle zacząć kupować nieruchomości.
Nie, żeby cokolwiek mnie dziwiło, bo już tyle fikołków wyczynił... Przejście na zawód-syn to byłby tylko kolejny wskaźnik spierdolenia
Okres świetności Alkopoligami jak wydawali Knapa, Leha, Małe miasta i R.A.U też pewnie też dawał hajs.19.09 - Białystok - Up to date Festival
05.10 - Wrocław - Klub Alibi
10.10 - Rzeszów - Art De Rue Festival
11.10 - Kielce - Gin-Ger
17.10 - Kraków - Klub Kwadrat
18.10 - Haga - Pip Den Haag
31.10 - Biała Podlaska - Hotel Delfin
15.11 - Lublin - Klub Graffiti
21.11 - Poznań - Poznań Hip Hop Festiwal
22.11 - Zielona Góra - Wyspa
27.11 - Gdańsk - Klub Kwadratowa
28.11 - Łódź - Bedroom
05.12 - Toruń - NRD
19.12 - Częstochowa - Klub Rura
Haha
Pieknie meczuje z tymi nowymi stories gdzie mes lata za jakimiś kurwami, jutro anon na lekach będzie musiał sluchac od mesa ze ten latał do 3 w nocy po mieście z dupeczkami z tego zagubienia i depresji xd