Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Jeszcze czerwoną wyłapał? Lol
lewy dzisiaj najgorszy
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
nie wierzę, że to piszę, ale dawaj flick ferrana, bo lewy dzisiaj kopie sie po czole
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Dawaj leganes jedziesz z ogórkami
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
te skurwysyny tylko zrobiły nadzieję, że coś ugrają w tym sezonie
Śmiesznie
Trochę wyścig o mistrzostwo jak w ekstraklasie się robi
wiele drużyn pucharowych w tej kolejce przejebało/remisowało swoje mecze z leszczami
-
Bisclavret
Szymon wpuszczaj aslanich bo szkoda już tego lazio
Thuram jaki to jest leszcz
najgorszy dziś
Dodano po 35 minutach 25 sekundach:
Enes Unal
Dodano po 35 minutach 25 sekundach:
Enes Unal
Stary dobry Łukasz Fabiański podobno top performance, prawda to?
@potter, prawda. Pierwsze dwa-trzy mecze jak go Julek rozmroził, wydawał się trochę niepewny w grze nogami, wyprowadzeniu i ogólnie szybkości reakcji, ale już wrócił stary dobry Łukasz. Co ma wybronić to jest, raczej nic nie spierdoli, a czasem obroni coś ekstra.
Imo ciekawy smaczek, że z powrotem wygrał tę rywalizację.. trener bramkarzy swoją drogą, ale Julek sam był GK i może mieć swoje opinie.
Trzymamy kciuki za rekord, chyba dużo już nie brakuje
Imo ciekawy smaczek, że z powrotem wygrał tę rywalizację.. trener bramkarzy swoją drogą, ale Julek sam był GK i może mieć swoje opinie.
Trzymamy kciuki za rekord, chyba dużo już nie brakuje
yer a wizard, Harry
Bedi też ładna asysta przy golu Nuneza
miałem obawy że tego nie strzeli
Typ nie dostał za to żadnej kartki.
Ale dobry mecz ogólnie.
Ale dobry mecz ogólnie.