demon pisze: ↑08 gru 2024, 18:46
No właśnie, ciekawe czy kowal się odniesie, bo w przypadku Lecha i warty to mało się na zapluł xD
coś tam popluje i jedziemy dalej
sam spadek Warty ot najabrzfej lechowa rzecz pod słońcem, masz takiego rywala to go wspieraj szanuj kupuj piłkarzy za pieniądze jakieś, a Lech ze spokojem spuszcza sobie rywali zza miedzy z ligi absolutnie kompromitującym występem z Koroną (a po wszystkim Rumak pozostaje jeszcze w klubie XD)
fajna jesień za nami, bardzo nawet fajna dla polskiej piłki: w tabeli solidne dorobku punktowe stabilnych klubów z potencjałem, a w kiblu są kluby miejskie (Piast, Śląsk), quasimiejskie (Radomiak ze swoimi stypendiami dla piłkarzy) oraz huj wie jakie (Lechia), w pucharach idzie fajnie i rośniemy w siłę, 2/3 beniaminków sprawa przyjemne wrażenie, tylko jakichś sensowniejszych wstępów Polaków w lidze szkoda (sam Kozubal nie da rady)
Mi też się fajnie śledzi, mimo że obejrzałem jeden mecz xD od lat nie oglądam ekstraklasy ale jestem na bieżąco ze wszystkim przez ligę minus i uniwersum ekstraklasy
Wolski tak na pizde od czarnucha dostał że aż zemdlał
Rocha w Częstochowie no no nie spodziewałem się że zostanie w ekstraklasie
Niech Leo Messi poprowadzi nas do chwały, a jego genialna, boska bramka, niczym dotknięcie niebios, rozstrzygnie ten mecz i przyniesie wieczną radość całemu narodowi
oj tak, w złotych czasach Kostalibana* po cichu liczyłem, że kiedyś zastąpi Pekharta i teraz trochę mi przykro, że przepadnie w tej zajezdni (bo przecież Papszun go zniszczy), bo nadal lubię tę klasę postaci, mimo że Rumcajs gra zupełnie innym napastnikiem. make Peter Crouches great again i tak dalej
* w Udinese ma dwóch dwumetrowych chamów, w koszykówkę gra, przyjemniaczek
Niech Leo Messi poprowadzi nas do chwały, a jego genialna, boska bramka, niczym dotknięcie niebios, rozstrzygnie ten mecz i przyniesie wieczną radość całemu narodowi
chciałbym, żeby ta sytuacja poskutkowała jakąś drastyczną zmianą w zarządzaniu tym klubem, ale już się nie łudzę. przyjdzie jakiś Magiera (bo przecież nie trener Urban) i będziemy się gotować jak jakiś Lech albo inny Górnik
Rumcajs rspkt, nie byłem fanem, ale teraz trudno nie kibicować
a w ogóle to pierdolić środowisko dziennikarskie w tym kraju. wszyscy na smyczy i uzależnieni od newsików, banda chuja
Roman Koltoń jaka faja, odpalił program i szkaluje Goncalo czytając z kartki
Feio w Legii super serial ale schemat zachowań popularnego cygana jest bardzo powtarzalny, obstawiam że jesteśmy gdzieś w okolicach meczu Motoru w Rzeszowie tj. on teraz mówi na konferencjach że ZIEBY GRAĆ W LEGIA TSIEBA BYĆ DOBRA ĆŁOWIEK ale pewnie większość piłkarzy jest jebanych za niewystarczające umiejętności (czy słusznie to bym nie przesądzał, u nas jechał z zawodnikami którzy się później odnaleźli na poziomie ekstraklasy typu Rudol) mam nadzieję że Darek przetrwa tą kampanię pod tytułem "z tymi piłkarzami chuja osiągnę" bo po tym odcinku w końcu będzie coś nowego w tym sezonie.
Tę narrację trochę psuje to, że piłkarze są zachwyceni pracą z Feio. Jakby tak po nich jebał jak piszesz, to raczej byliby mniej zadowoleni. Gonzo wyciska z tego ulepu 110%, zwolnienie go w tym momencie to taka sama w kurwę kontrowersja i działanie na szkodę klubu jak przedłużenie w tym momencie Zielińskiego
joey pisze: ↑22 gru 2024, 8:50
wszyscy na smyczy i uzależnieni
a żeby tylko od newsikow, a nie od znajomości, umów, kontraktów, wzajemnych przysług i okazji do wspolnego robienia biznesow. Z całym szacunkiem dla potężnych polskich klubów, ale newsiki z nich są chuja warte i obchodzą garstkę zapaleńców, za to hajs do rozjebania w ramach klubowego/związkowego budżetu już bywa powazny
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: ↑03 cze 2026, 8:29
jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Jasek pisze: ↑22 gru 2024, 10:27
Tę narrację trochę psuje to, że piłkarze są zachwyceni pracą z Feio. Jakby tak po nich jebał jak piszesz, to raczej byliby mniej zadowoleni. Gonzo wyciska z tego ulepu 110%, zwolnienie go w tym momencie to taka sama w kurwę kontrowersja i działanie na szkodę klubu jak przedłużenie w tym momencie Zielińskiego
U nas też byli zachwyceni, a w jednego piłkarza nawet zegarkiem rzucił, nie mówiąc o Rudolu na którym się wyżywał okrutnie (zobacz jego reakcje po golu na Łazienkowskiej). Mimo to wszyscy stali murem za trenerem mimo że tam kurwy leciały normalnie, groźby wyjebania z klubu i różne takie, stąd ksywa cygan bo wszystkich oczarował i w Legii jest to samo od samego początku, te jego bajerki są mega czytelne jak widzi się to wszystko drugi raz
ale w tym przypadku Feio jest najmniej ważny. on daje twarz kibicowskiemu wotum nieufności wobec pionu sportowego/zarządu/pandarka, a nie ma zbudowanego jakiegoś wielkiego grona wyznawców; owszem, ostatecznie sportowo się obronił (i będzie bronić nadal, mam nadzieję), ale po drodze parę razy oberwał po głowie z różnych powodów i wcale nie jest oceniany jednoznacznie pozytywnie, dlatego to dziś mógłby być jakikolwiek inny trener, a klimat byłby dokładnie taki sam. przecież to jest niemożliwe, że na tych x gości, których Pandarek zatrudnił, x odeszło w atmosferze pełnoskalowego konfliktu (ostatnio przede wszystkim z dyrektorem sportowym)