Ekstraklasa

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto się zdupcy z ligi?

Arka
18
32%
Cracovia
4
7%
Lechia
10
18%
Motor
2
4%
Piast
8
14%
Widzew
15
26%

Liczba głosów: 57

Awatar użytkownika
mql
Moderator

Re: Ekstraklasa

Post autor: mql »

demon pisze: 08 gru 2024, 18:46 No właśnie, ciekawe czy kowal się odniesie, bo w przypadku Lecha i warty to mało się na zapluł xD
coś tam popluje i jedziemy dalej

sam spadek Warty ot najabrzfej lechowa rzecz pod słońcem, masz takiego rywala to go wspieraj szanuj kupuj piłkarzy za pieniądze jakieś, a Lech ze spokojem spuszcza sobie rywali zza miedzy z ligi absolutnie kompromitującym występem z Koroną (a po wszystkim Rumak pozostaje jeszcze w klubie XD)

fajna jesień za nami, bardzo nawet fajna dla polskiej piłki: w tabeli solidne dorobku punktowe stabilnych klubów z potencjałem, a w kiblu są kluby miejskie (Piast, Śląsk), quasimiejskie (Radomiak ze swoimi stypendiami dla piłkarzy) oraz huj wie jakie (Lechia), w pucharach idzie fajnie i rośniemy w siłę, 2/3 beniaminków sprawa przyjemne wrażenie, tylko jakichś sensowniejszych wstępów Polaków w lidze szkoda (sam Kozubal nie da rady)
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Jestem świeżakiem w oglądaniu Ekstraklasy ale muszę przyznać że super mi się śledzi nasza ligę w tym roku i wręcz nie mogę się doczekać wiosny
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

Mi też się fajnie śledzi, mimo że obejrzałem jeden mecz xD od lat nie oglądam ekstraklasy ale jestem na bieżąco ze wszystkim przez ligę minus i uniwersum ekstraklasy :D
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Wolski tak na pizde od czarnucha dostał że aż zemdlał :lol:

Rocha w Częstochowie no no nie spodziewałem się że zostanie w ekstraklasie
Niech Leo Messi poprowadzi nas do chwały, a jego genialna, boska bramka, niczym dotknięcie niebios, rozstrzygnie ten mecz i przyniesie wieczną radość całemu narodowi 🇦🇷🇦🇷🇦🇷
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

kurwa uwielbiam roche czemu do rządowych musi isc. No ale fajnie, ze zostaje w eklapie. Makuch xD
mundialopsychoza
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

oj tak, w złotych czasach Kostalibana* po cichu liczyłem, że kiedyś zastąpi Pekharta i teraz trochę mi przykro, że przepadnie w tej zajezdni (bo przecież Papszun go zniszczy), bo nadal lubię tę klasę postaci, mimo że Rumcajs gra zupełnie innym napastnikiem. make Peter Crouches great again i tak dalej

* w Udinese ma dwóch dwumetrowych chamów, w koszykówkę gra, przyjemniaczek
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Co ten papszun, przeciez Rocha strzela bramki i nie biega, zupełnie nie jego typ napastnika
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

wystarczyl jeden szort nagrany przez chlopakow z goal pl zeby maras odrzucil swoje idealy
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.

free fromage
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

absolutnie wyjątkowo się ten meczyk zapowiada po tych wydarzeniach, ja gdybym był Ekstraklasą to bym go wyznaczył w Wigilię zamiast Kevina
Awatar użytkownika
wujot
ave

oho, czarne chmury nad Goncalo Feio :(
Niech Leo Messi poprowadzi nas do chwały, a jego genialna, boska bramka, niczym dotknięcie niebios, rozstrzygnie ten mecz i przyniesie wieczną radość całemu narodowi 🇦🇷🇦🇷🇦🇷
Awatar użytkownika
joey

chciałbym, żeby ta sytuacja poskutkowała jakąś drastyczną zmianą w zarządzaniu tym klubem, ale już się nie łudzę. przyjdzie jakiś Magiera (bo przecież nie trener Urban) i będziemy się gotować jak jakiś Lech albo inny Górnik
Rumcajs rspkt, nie byłem fanem, ale teraz trudno nie kibicować

a w ogóle to pierdolić środowisko dziennikarskie w tym kraju. wszyscy na smyczy i uzależnieni od newsików, banda chuja

dzień dobry w niedzielę
Awatar użytkownika
wujot
ave

Roman Koltoń jaka faja, odpalił program i szkaluje Goncalo czytając z kartki
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

A zaraz Włodar85 i druga część obrony wielkiego Jacka Zielińskiego
Bisclavret

Feio w Legii super serial ale schemat zachowań popularnego cygana jest bardzo powtarzalny, obstawiam że jesteśmy gdzieś w okolicach meczu Motoru w Rzeszowie tj. on teraz mówi na konferencjach że ZIEBY GRAĆ W LEGIA TSIEBA BYĆ DOBRA ĆŁOWIEK ale pewnie większość piłkarzy jest jebanych za niewystarczające umiejętności (czy słusznie to bym nie przesądzał, u nas jechał z zawodnikami którzy się później odnaleźli na poziomie ekstraklasy typu Rudol) mam nadzieję że Darek przetrwa tą kampanię pod tytułem "z tymi piłkarzami chuja osiągnę" bo po tym odcinku w końcu będzie coś nowego w tym sezonie.
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

Tę narrację trochę psuje to, że piłkarze są zachwyceni pracą z Feio. Jakby tak po nich jebał jak piszesz, to raczej byliby mniej zadowoleni. Gonzo wyciska z tego ulepu 110%, zwolnienie go w tym momencie to taka sama w kurwę kontrowersja i działanie na szkodę klubu jak przedłużenie w tym momencie Zielińskiego
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
jajca

joey pisze: 22 gru 2024, 8:50 wszyscy na smyczy i uzależnieni
a żeby tylko od newsikow, a nie od znajomości, umów, kontraktów, wzajemnych przysług i okazji do wspolnego robienia biznesow. Z całym szacunkiem dla potężnych polskich klubów, ale newsiki z nich są chuja warte i obchodzą garstkę zapaleńców, za to hajs do rozjebania w ramach klubowego/związkowego budżetu już bywa powazny
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Bisclavret

Jasek pisze: 22 gru 2024, 10:27 Tę narrację trochę psuje to, że piłkarze są zachwyceni pracą z Feio. Jakby tak po nich jebał jak piszesz, to raczej byliby mniej zadowoleni. Gonzo wyciska z tego ulepu 110%, zwolnienie go w tym momencie to taka sama w kurwę kontrowersja i działanie na szkodę klubu jak przedłużenie w tym momencie Zielińskiego
U nas też byli zachwyceni, a w jednego piłkarza nawet zegarkiem rzucił, nie mówiąc o Rudolu na którym się wyżywał okrutnie (zobacz jego reakcje po golu na Łazienkowskiej). Mimo to wszyscy stali murem za trenerem mimo że tam kurwy leciały normalnie, groźby wyjebania z klubu i różne takie, stąd ksywa cygan bo wszystkich oczarował i w Legii jest to samo od samego początku, te jego bajerki są mega czytelne jak widzi się to wszystko drugi raz :)
Awatar użytkownika
joey

ale w tym przypadku Feio jest najmniej ważny. on daje twarz kibicowskiemu wotum nieufności wobec pionu sportowego/zarządu/pandarka, a nie ma zbudowanego jakiegoś wielkiego grona wyznawców; owszem, ostatecznie sportowo się obronił (i będzie bronić nadal, mam nadzieję), ale po drodze parę razy oberwał po głowie z różnych powodów i wcale nie jest oceniany jednoznacznie pozytywnie, dlatego to dziś mógłby być jakikolwiek inny trener, a klimat byłby dokładnie taki sam. przecież to jest niemożliwe, że na tych x gości, których Pandarek zatrudnił, x odeszło w atmosferze pełnoskalowego konfliktu (ostatnio przede wszystkim z dyrektorem sportowym)

:dunno:
Awatar użytkownika
jajca

To on ich obserwuje na tym screenie a nie oni jego (co nie znaczy oczywiście, że to nie jest troll Dariusza Mateckiego Mioduskiego)
Awatar użytkownika
banger

Post autor: banger »

Spoiler
Pan Andrzej Strejlau dobrze daje
ODPOWIEDZ