Jay-Z
Re: Jay-Z
Pytanie - dlaczego to wychodzi po 24 latach a nie np. po 10?
- Karko_Nape
Bo diddy zaczął strzelać z dupy teraz, a nie 14 lat temu .
Mój główny zarzut w takich sprawach. Po 24 latach, ktoś nagle wyskakuje z tematem a internetowi wojownicy już wydają wyroki.
EDIT: nie mam nic przeciwko ofiarom SA i nigdy nie będę winił kobiet, zwracam jedynie uwagę na timing.
Ostatnio zmieniony 09 gru 2024, 12:45 przez gracjangk, łącznie zmieniany 1 raz.
z drugiej strony pierdolony victim blaiming uprawiacie
Sprawcy zła powinni zostać ukarani, nieważne kim są - czy Diddy czy Jigga. Chodzi o system - ta dziewczyna na pewno komuś to mówiła, prosiła o pomoc, informowała. Jeśli ma rodziców to powinno być to gdzieś odnotowane i tak samo pociągnięci do odpowiedzialności ludzie, którzy nie zareagowali w odpowiednim momencie.
Jebać tą skurwiałą Amerykę i ich mental.
Jebać tą skurwiałą Amerykę i ich mental.
A można łykać bez połyku? xD
Lubię słuchać muzyki, tworzyć coś tam sobie, tyle i aż.
Lubię słuchać muzyki, tworzyć coś tam sobie, tyle i aż.
Chuj wie czy to prawda czy nie. Niejednemu już takie pomówienia zniszczyły karierę, bo laska z zemsty sobie coś ubzdurała.
Dodano po 6 minutach 56 sekundach:
W ogóle posłuchajcie sobie tej zwrotki Jaya jak się zestarzała. XD
Dodano po 6 minutach 56 sekundach:
W ogóle posłuchajcie sobie tej zwrotki Jaya jak się zestarzała. XD
- gods bidness
Nas możez powodzeniem nagrywać kolejne albumy i cieszyć niszę, ale nie Jay z. Kariera tego murzyna już się zakończyła definitywnie. Za wysoki lot miał i za duże ego, żeby teraz wracać i się pałętać na odległych miejscach billboardu, dla młodych jest to stary dziad dla boomerów. A boomerzy tego nie pociągną, bo też już w dupie mają.
Fakt.
nie zapominajmy o rewolucji mixtape'owej, i trollowaniu sceny
https://www.youtube.com/watch?v=RV8UDswYfxs
no i dzięki fiddy'emu hip hop na pewno zyskał kilkadzieisąt razy więcej słuchaczy na całym świecie, w tym takich, ktorzy usłyszeli in da club, zaczęli sluchać rapu, a po paru latach odkryli choćby kogoś taiego jak Jay-Z
tak, myślę, że na power of the dollar 50 inspirował się jayem
- gods bidness
Wiecie, że Jay-Z jest z 5x bogatszy od Epsteina i z 10 razy od Weinsteina. A to nawet Żyd nie jest, tylko Murzyn.
Heh.

Heh.
- gods bidness
Nawijasz o felgach, dla wielbłądów to obelga.
ale ponoć jest kukoldem, tak słyszałem. ponoć beyonce sie tam dyma na prawo i lewo więc wiesz. hujz tym sianem.gods bidness pisze: ↑05 lut 2026, 19:19 Wiecie, że Jay-Z jest z 5x bogatszy od Epsteina i z 10 razy od Weinsteina. A to nawet Żyd nie jest, tylko Murzyn.
- gods bidness
Ona też jest kakoldówą, bo ją zdradzał na lewo i prawo.
czyli jay to z jednej strony player a z drugiej kukold? to się zeruje chyba. choć niesmak pozostaje
- gods bidness
To nie małżeństwo, to kontrakt. Dzięki temu oboje podwoili swoje majątki synergicznie. A co poruchają na boku, to ich. Jak dla mnie podwójny wygryw.
ja myślę, że może i beyonce ma takie podejście do sprawy, ale facet tak na dłuższą metę nie potrafi, przywiązuje się, jest zazdrosny, wiesz o co chodzi. nawet po dżeju widać, że on taki jakiś przybity ostatnimi laty, że już nie jest najbardziej drapieżnym rysiem w puszczy i musi ustąpić młodszym, seksowniejszym, lepszym.