PRO8L3M - Art Brut 1 RemiXed (2024)
Re: PRO8L3M - Art Brut (2014)
Myślę, że niektórzy za dużo oczekują od tego duetu. Lepiej już nie będzie, lepiej już było, ale ogólnie wg mnie i tak nie jest źle, nawet mi się to podoba, szczególnie bicik i refren, mało kiedy podobają mi się damskie refreny w polskim rapie, a ten mi jakoś przypadł do gustu i se słucham
Nie rozumiem tej przypierdalanki. Wg mnie Oskar w formie, to jest sto razy lepsze od wszystkiego co nawinał na ostatniej plycie. Ten refren taki se ale nie jest to złe.
- ConeyIsland
No ale jak ten numer ma się do klimatu z Art Brutu?
A jest gdzieś napisane, że ma pasować do art brut? Jest jakiś kanon? I kto o nim decyduje? Ty?
no pewnie będzie pasować do chujowych remixów Art Brutu, wszystko się zgadza
Dodając bonus track do reedycji albumu no to tak, powinien pasować do klimatu płyty.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Waldi props, znalazl jeden prosty trik aby obalic wszystkie hejty z ostatnich stron [ZOBACZ JAK]
Chyba ze juz slyszeliscie ta plyte po tym jak pozmieniali wszystkie bity i juz wiecie jaki bedzie klimat
A wracajac do kawalka to dla mnie taki se, tez mialem wrazenie ze brzmi jak z widma i nie za bardzo chce mi sie do niego wracac ale plyte na pewno przeslucham chociaz z ciekawosci samej. Jako fan plyty chetnie sprawdze jak brzmialaby ona jakby nagrali ja teraz a nie te 10lat temu
Chyba ze juz slyszeliscie ta plyte po tym jak pozmieniali wszystkie bity i juz wiecie jaki bedzie klimat
A wracajac do kawalka to dla mnie taki se, tez mialem wrazenie ze brzmi jak z widma i nie za bardzo chce mi sie do niego wracac ale plyte na pewno przeslucham chociaz z ciekawosci samej. Jako fan plyty chetnie sprawdze jak brzmialaby ona jakby nagrali ja teraz a nie te 10lat temu
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- marmolad_k2
Jako fan płyty niechętnie sprawdzę jak brzmiałaby ona jakby nagrali ją teraz, a nie te 10 lat temu.
Kawałek z Darią fajny / jak na Problem średni. Skok na kasę. Tak to chyba jest jak się żyje tylko z muzyki.
Redaktor sipika jaki nick
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- Karko_Nape
Polski rap lat 90 w pigułceWisienka na torcie jest że dwóch typu z inteligenckich rodzin próbuje usilnie wmówić całemu światu że są gangsterami.
- przedszkolanek
- marmolad_k2
Na tym polega zawód aktora.
a polski rap to zawód słuchacza
- gods bidness
W latach 90-tych to bardziej udawali uliczników niż jakichś przewiezionych gangsterów. Tak właściwie ta ściema bez żenady w żywe oczy na gangsterów to się zaczęła koło 2015 roku, właśnie z wysypem problemów, sentinów, malików i innych orangutanów. Tyle że jedni to robią tak, że się słucha z przymrużeniem oka (sentino), inni że się czuje żenadę (malik), a problem to tak ni w pizdę, ni w dupę, że niby gangsterskie klimaty, ale zawsze jest jakiś "on", jakiś "ty", nigdy wprost, że hoho jesteśmy gangsterami, przez co oprócz gimbusów łapią się na to jeszcze 20-latkowie.Karko_Nape pisze: ↑08 gru 2024, 18:07Polski rap lat 90 w pigułceWisienka na torcie jest że dwóch typu z inteligenckich rodzin próbuje usilnie wmówić całemu światu że są gangsterami.
Zwrotki mega przypominają mi "Mogę wszystko" Sokoła
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
to z dinali płyty gierka słowna, polecam jak nie słuchałeś tutaj ziomek fajnie o niej mówi
Spoiler
obejrzałem właśnie i potwierdzam, bardzo fajnie mówi