MMA panowie MMA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: MMA panowie MMA
niech zakłada, ale raczej nikt nie kupi
UFC 311 (18 stycznia)
Islam Makhachev vs. Arman Tsarukyan
Merab Dvalishvili vs. Umar Nurmagomedov
Jiri Prochazka vs. Jamahal Hill

Islam Makhachev vs. Arman Tsarukyan
Merab Dvalishvili vs. Umar Nurmagomedov
Jiri Prochazka vs. Jamahal Hill
jeśli Arman nie da rady to już nikt nie da rady, wtedy Machaczew może spokojnie atakować wagę półśrednią, unieśmiertelniając przy tym lekką wielkim szyldem SALAM ALEJKUM DAGESTAN. no ale ja tam widzę cień szansy, niesamowity progres zrobił ormianin, mam nadzieję że z pasem na biodrach podziękuje Gamrotowi 
czemu beka? największe szanse ma na deklasację Meraba imo
Dariush vs. Moicano
Holland vs. De Ridder
dodane do 311
nie wierze że nikt nie wypadnie ale i tak jest rozpierdol
Holland vs. De Ridder
dodane do 311
nie wierze że nikt nie wypadnie ale i tak jest rozpierdol
o UFC 310:
- ale przekręcili Volkova
- Gracie nie umie nic poza bjj, nie wiem po co go trzymają jeszcze w UFC
- bardzo dobra walka Evloeva ze Sterlingiem, dawno nie widziałem tak dobrej graplingowo walki, Evloev jest o jedną walkę od title shota, a jakby dostał już teraz to też by dużej kontrowersji nie było, chociaz imo Diego Lopes jest w kolejce przed nim
- Rakhmonov z Garrym ciekawa walka, momentami nudna, ale bardzo techniczna i w sumie do połowy ostatniej rundy jeszcze wszystko się mogło zdarzyć (to duszenie Garry'ego)
- na Pantoje nie ma chuja w 125
- ale przekręcili Volkova
- Gracie nie umie nic poza bjj, nie wiem po co go trzymają jeszcze w UFC
- bardzo dobra walka Evloeva ze Sterlingiem, dawno nie widziałem tak dobrej graplingowo walki, Evloev jest o jedną walkę od title shota, a jakby dostał już teraz to też by dużej kontrowersji nie było, chociaz imo Diego Lopes jest w kolejce przed nim
- Rakhmonov z Garrym ciekawa walka, momentami nudna, ale bardzo techniczna i w sumie do połowy ostatniej rundy jeszcze wszystko się mogło zdarzyć (to duszenie Garry'ego)
- na Pantoje nie ma chuja w 125
- checollada
Ja żałuję trochę, że wstałem na main event. Liczyłem na większe fajerwerki w comain evencie. Pierwsza dwie rundy i ta kontrola Rakhmonova w klinczu przy klatce to niezły zieew, nienawidzę takich akcji XD potem się trochę rozkręcili ale brakowało mi dynamiki w walce, Kazach głównie kontrował, brakowało jakiś soczystych wymian, dobrze że potem zacząć po nogi schodzić, to chociaż chociaż jakieś obalenie mu siadło w tej walce. dość równy pojedynek, no ale spodziewałem się więcej trochę po nich
chociaż ogólnie nie dawałem większych szans Ianowi, a nieźle się pokazał. fajny chłopak, sympatyczny się wydaje, ale chyba publiczność go nie lubi, takie wrażenie odniosłem, albo całe las vegas bylo za Kazachem xd
Z tym Volkovem niezłe jaja, Gane i jego narożnik wydawali się również zaskoczeni tym werdyktem
ja się nie znam na sędziowaniu, z boku dość równa się ta walka wydawała, ale ja dałbym zwycięstwo Ruska jednak
zawiodłem się trochę tym Japończykiem w walce wieczoru, przez chwilę liczyłem że przyjdzie znikąd i pozamiata, a jednak skończyło sie tak jak można było przewidzieć
chociaż ogólnie nie dawałem większych szans Ianowi, a nieźle się pokazał. fajny chłopak, sympatyczny się wydaje, ale chyba publiczność go nie lubi, takie wrażenie odniosłem, albo całe las vegas bylo za Kazachem xd
Z tym Volkovem niezłe jaja, Gane i jego narożnik wydawali się również zaskoczeni tym werdyktem
zawiodłem się trochę tym Japończykiem w walce wieczoru, przez chwilę liczyłem że przyjdzie znikąd i pozamiata, a jednak skończyło sie tak jak można było przewidzieć
nie wiem jakim chujem Adelaide Byrd cały czas sędziuje jak już tyle afer z nią było zarówno w MMA jak i boksie
"najsłynniejsza" chyba na Canelo vs. GGG gdzie zajebała 118-110 dla Canelo gdzie inni sędziowie mieli 114-114 i 113-115
"najsłynniejsza" chyba na Canelo vs. GGG gdzie zajebała 118-110 dla Canelo gdzie inni sędziowie mieli 114-114 i 113-115
Błachowicz vs Ulberg 22 marca w o2 arenie
Ciężkie zadanie przed Jankiem
Tybura dobrze leci, mam wrażenie jakby walczył co chwilę

niezłą ekipe zmontowali
GFL is expected to carry a 300-fighter roster where 120 athletes will get drafted across six teams, comprised of 20 fighters, two representatives each across 10 weight classes. A scoring system is set for the bouts where fighters will earn four points for a finish three for decision win, two for a draw, one for decision loss and zero for a defeat via finish. The points will contribute to each team's total score.
https://www.ufc.com/event/ufc-fight-nig ... ry-01-2025
polecam sie
ddp vs strickland 2 na 312
a wczoraj colby ladny wpierdol zebral pozdro dla buckleya prawdziwy jeden
Wikłacz odchodzi z KSW więc pewnie do UFC bo po co innego miałby kończyć współprace z nimi
wreszcie ktoś ciekawy wbija, a nie jakieś odpadki które chuj wie jak tam się znalazły
wreszcie ktoś ciekawy wbija, a nie jakieś odpadki które chuj wie jak tam się znalazły
Czyli jak zawsze
Ciekawe, co tam Paul Harris teraz bije, pewnie mocny stack musi lecieć na stare lata. Zaś co do łamania czegokolwiek to już raczej przeszłość. Ten pan raczej już nikomu skrętówki nie przytrzyma po odklepaniu.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
I Błachowicz i Tybura ma to. Będziemy świadkami emocjonującej gali jesli chodzi o polakow.
organizacja Bellator oficjalnie zakończyła działalność