OFFTOPIC FILMOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC FILMOWY
Najlepszym świątecznym filmem jest Szklana Pułapka przecież.
Zły Mikołaj to mój świąteczny klasyk
- ConeyIsland
Brothers and sisters!
Czy obejrzę gdzieś film Wild Style z 1982 albo Krush Groove z 1985 r. z naszymi napisami??
Czy obejrzę gdzieś film Wild Style z 1982 albo Krush Groove z 1985 r. z naszymi napisami??
Do Wild Style są polskie napisy na Opensubtitles
Wystarczy tylko torrenta dociągnąć
Wystarczy tylko torrenta dociągnąć
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
- ConeyIsland
Dzięki!
Zapowiada się KINO
W sumie osobny temat można by założyć
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
oj tak, wczoraj nocny seans właśnie był grany, chciałem od razu z dwójką ale już sił zabrakłogogi pisze:Najlepszym świątecznym filmem jest Szklana Pułapka przecież.
-
Alberto 11+
- Zbanowany
Film ,,Emilia Perez" i ,,Brutalista" laureatami Złotych Globów. Czyli znamy faworytów po Oscara.
Widziałem dziś na Twitterze plotkę, że ma być nowa adaptacja Lalki i że Łęcką zagra w niej Vanessa Alexander. Ciekawe, ile w tym prawdy.
Gdzie oglądacie stare polskie filmy? Has, Wajda, Kawalerowicz itp itd? Te kurwy złodziejskie z 35mm wrzucili płatność 8zł za każdy film, brak abonamentu tylko opcja wypożyczenia na 48. Ogarnąłem jak pościągać z drm te jebane filmy, ale tylko działa na płatne. Jakby ktoś chciał LINK
wczesniej tez na 35mm ogladalem. na tvp vod jest troche, a tam chyba abonament miesieczny kosztuje 9,99zl wiec szkoda nie korzystac. zaskoczylem sie tez, ze jest troche starszych rzeczy w bibliotece na canal+online tylko tam kurwa wyszukiwarki zadnej sensownej nie ma i wpadlem te filmy wrecz przypadkiem. przy okazji - trafilem na jakis chujowy film z 1964, a tam wow, jakas kompletnie mi nieznana sucz w stylu marilyn monroe tylko jeszcze lepsza

uroda taka, ze to powinna byc pierwsza seksbomba rzeczypospolitej, a potem patrze w filmweb i widze, ze ta se wziela zagrala w tym jednym filmie i poszla w pizdu, tyle ja widzieli 
Spoiler

sprawdziłem losowo, gdzie jest aria dla atlety, baza ludzi umarłych, pętla, baryton, medium, zabij mnie glino, trzy dni bez wyroku, śmierć prezydenta, zezowate szczęście, człowiek na torze i dreszcze i generalnie wszystko jest na youtubemanio pisze: ↑27 sty 2025, 0:16 Gdzie oglądacie stare polskie filmy? Has, Wajda, Kawalerowicz itp itd? Te kurwy złodziejskie z 35mm wrzucili płatność 8zł za każdy film, brak abonamentu tylko opcja wypożyczenia na 48. Ogarnąłem jak pościągać z drm te jebane filmy, ale tylko działa na płatne. Jakby ktoś chciał LINK
oczywiście każdy z powyszych filmów serdecznie polecam
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
no TOR wrzucił masę swoich rzeczy na YT, więc Zanussiego nie trzeba daleko szukać
na TVP jest też teatr telewizji, co cieszy również w kurwę (chociaż nie mogę nigdzie znaleźć Juliusza Cezara z Emglertem w roli głównej, najlepszej rzeczy jaką stworzyli pod tą egidą eh)
na TVP jest też teatr telewizji, co cieszy również w kurwę (chociaż nie mogę nigdzie znaleźć Juliusza Cezara z Emglertem w roli głównej, najlepszej rzeczy jaką stworzyli pod tą egidą eh)
a z teatrem właśnie widzę jest gorzej:
tutaj udało mi się znaleźć znakomite rzeczy:
ale takich sztosów jak przedstawienie hamleta we wsi głucha dolna czy herbatka u stalina wciąż szukam
tutaj udało mi się znaleźć znakomite rzeczy:
ale takich sztosów jak przedstawienie hamleta we wsi głucha dolna czy herbatka u stalina wciąż szukam
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
Dobra, dorzucam coś od siebie co znalazłem i wydaje mi się do gamechangerem. Kupujesz abonament na miesiąc za ok 30$ i masz możliwość pobrania legalnie wszystkich filmów/seriali z napisami
https://easterneuropeanmovies.com/country/poland
edit ; kurwa może nie rejestrujcie sie tam chuj wie o co z tą stronką chodzi, w necie niepochlebne opinie
https://easterneuropeanmovies.com/country/poland
edit ; kurwa może nie rejestrujcie sie tam chuj wie o co z tą stronką chodzi, w necie niepochlebne opinie
Ostatnio zmieniony 28 sty 2025, 11:40 przez manio, łącznie zmieniany 1 raz.
podjąłem więc opinię żeby się tam nie rejestrować
ale dla samych plakatów warto wejść i poprzeglądać bo są b. fajne
ale dla samych plakatów warto wejść i poprzeglądać bo są b. fajne
W dalszym ciągu tylko opensubtitles jeśli chodzi o napisy czy coś się zmieniło w tej kwestii?
@mateko
Chyba tak, choć w dzisiejszych czasach rzadko kiedy wychodzą releasy bez napisów (zwykle w MKV są zaszyte)
No chyba że potrzebujesz polskiego tłumaczenia
Chyba tak, choć w dzisiejszych czasach rzadko kiedy wychodzą releasy bez napisów (zwykle w MKV są zaszyte)
No chyba że potrzebujesz polskiego tłumaczenia
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM