Wini
Re: Wini
Jestem moim największym fanem
gdyby nie żebra i bebzon pewnie sam sobie bym zrobił pałe
nie pierdol, że jestem pedałem
pedałem, możesz być co najwyżej ty ja jestem Wu i eN i
Zapomniałem zostawić bowdowna dla pięknego kawałka z pierwszego mixtejpu
Swoją drogą w 3:32 przewidział przyszłość z raperami, którzy migają się od rzucenia fristajlu u niego w furze
gdyby nie żebra i bebzon pewnie sam sobie bym zrobił pałe
nie pierdol, że jestem pedałem
pedałem, możesz być co najwyżej ty ja jestem Wu i eN i
Zapomniałem zostawić bowdowna dla pięknego kawałka z pierwszego mixtejpu
Swoją drogą w 3:32 przewidział przyszłość z raperami, którzy migają się od rzucenia fristajlu u niego w furze
MalinowyJogurt 2
- Karko_Nape
Już myślałem że on sobie ten karton mleka przyniósł tak po prostu do picia 
-
synfaziego
UWAGA POST
WINI WINI ŁOWCA ŚWINI
WINI WINI ROZPIERDOL W DYNI
WINI WINI CO SIE KURWA ŚLINI
MOGE TAK CALY DZIEN
Pamietam jak jako dziecko zobaczyłem fizyka płyty BÓG JEST MIŁOŚCIĄ i na trackliście było RUCHAM KURWY Z MOJĄ DZIEWCZYNĄ. Miałem może z 13 lat i sie zakochalem w tym czlowieku dozywotnio, i dzisiaj to skutkuje tym ze mnie wcale nic nie obchodzi co on w sumie pierdoli i czy ja sie z tym zgadzam, ale z szacunku sprawdze wszystko, nawet jak mam tego potem nigdy drugi raz nie odtworzyc. To jest dla mnie budda rapu. Dla mnie wini smakuje jak czerstwy chleb maczany w świeżym rosole, czyli kurwa w pyte. Ruchalbym
WINI WINI ŁOWCA ŚWINI
WINI WINI ROZPIERDOL W DYNI
WINI WINI CO SIE KURWA ŚLINI
MOGE TAK CALY DZIEN
Pamietam jak jako dziecko zobaczyłem fizyka płyty BÓG JEST MIŁOŚCIĄ i na trackliście było RUCHAM KURWY Z MOJĄ DZIEWCZYNĄ. Miałem może z 13 lat i sie zakochalem w tym czlowieku dozywotnio, i dzisiaj to skutkuje tym ze mnie wcale nic nie obchodzi co on w sumie pierdoli i czy ja sie z tym zgadzam, ale z szacunku sprawdze wszystko, nawet jak mam tego potem nigdy drugi raz nie odtworzyc. To jest dla mnie budda rapu. Dla mnie wini smakuje jak czerstwy chleb maczany w świeżym rosole, czyli kurwa w pyte. Ruchalbym
- TooMuchSmoke
jesusie nazareński coz to za kurwa krindzowa 
- Haczapurjan
Napisać, że gruby się wpierdolił w kryzys wieku średniego na pełnej kurwie, to nic nie napisać.
Haha, wpasowało się w klimat wątków o dragach, ruchaniu tłustych kurew za chwilówki, border kić i szwagrów doskonale. Nawet pizzy z Żabki, bo on to przecież na pewno też wpierdala 
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
-
masz_szluge_
to co, juz chyba nie jest razem z ta aktorka co jej sie oswiadczyl w kanale zero?XD kurwa to byla dopiero krindzowa
- przedszkolanek
on się serio oświadczał?masz_szluge_ pisze: ↑26 wrz 2025, 9:56 to co, juz chyba nie jest razem z ta aktorka co jej sie oswiadczyl w kanale zero?XD kurwa to byla dopiero krindzowa
myślałem, że to jakaś scenka rodzajowo-komediowa
Genialny numer, Polska niegotowa
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
nie no przeciez to bylo dla hehe bekiprzedszkolanek pisze: ↑26 wrz 2025, 14:46on się serio oświadczał?masz_szluge_ pisze: ↑26 wrz 2025, 9:56 to co, juz chyba nie jest razem z ta aktorka co jej sie oswiadczyl w kanale zero?XD kurwa to byla dopiero krindzowa
myślałem, że to jakaś scenka rodzajowo-komediowa
-
masz_szluge_
nie no, serio sie jej oswiadczyl
Dokładnie borowik. Wini chodzący oryginał. Przeanalizujmy:
- temat kawałka o oglądaniu seriali nie jest chyba aż tak kurewsko wyświechtany,
- flow Wincjsza może być uważane za chujowe, sepleniące ale razem z głosem jest charakterystyczne,
- Wini schudł, nadal jest krindżowy ale zawsze taki był, jak sobie obejrzycie ten stary klip jak jechał w lektyce w stroju papieża to nawet bym powiedział, że się ugrzecznił,
- laska jak laska, taka sama jak w każdym teledysku, nasz forumowy stylowy kolega @2ps__ napewno uświadomi co niektórych, że taka jest tera moda,