OFFTOPIC FILMOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC FILMOWY
Nie widziałem, ale tragiczny ponoć
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Idę jutro na nowego Jokera, nie lubię musicali, ale zobaczymy, bo nic ciekawszego nie grają
jest scena jak joker jest gwałcony w więzieniu podobno 
- Cz4rny1337
- Moderator
nudny ten joker w chuj, karkołomna próba połączenia gatunków na siłę, a
@up
Spoiler
scena jak joker kaze lady gadze zamknac juz ryj i przestać śpiewać, to chyba meta-żart
@up
Spoiler
nie no ja myslalem, ze go po prostu zlali wodą tam, nie jest to tak wprost pokazane i troche nie pasuje do tych strażników - prędzej przemoc zwykła. No ale chuj wie moze po prostu sie bronie przed takim durnym motywem

potwierdzam, ze nowy joker chujowy jest. po jedynce wychodziłem rozpierdolony z kina i potrafie wrocic do tego filmu raz na jakis czas kompletnie z czapy, a tu kompletnie mnie ten motyw musicalu nie porwał, a momentami wrecz byl wkurwiajacy.
na filmwebie i imdb widzę solidarnie 5/10. ode mnie tez taka nota.
na filmwebie i imdb widzę solidarnie 5/10. ode mnie tez taka nota.
BOUT IT BOUT IT
- Karko_Nape
Dwójka Jokera była ewidentnie zrobiona tylko po to żeby odstraszyć od siebie ludzi którzy polubili jedynke. To było po prostu niekomfortowe podczas oglądania, i nie była to zagrywka w stylu zaszokowania widza kontrastem do pierwszej części. Jedynka mi się nie podobała, miała wszystkie problemy kina superbohaterskiego i mogła być zwężona do 15 min retrospekcji w filmie o batmanie, ale dwójka to już srogi zjazd w dół. 3/10 to łaskawa ocena
obejrzałem drugą część "Platformy" i no nie przemawia do mnie kompletnie, być może jest tam jakaś ukryta głębia dla koneserów ale ostatnie pół godziny to już obejrzane dla zasady bo przyjemność zerowa. ogółem nie polecam
pomożcie, widzowie
próbuje sb przypomnieć polski film o studentach/młodych ludziach, co sobie imprezują (cały film to właśnie zapis jednego wieczoru, który kończy się rano), ćpią narkotyki, chodzą z miejsca na miejsce (są na jakichś fancy baletach i na domówce), takie "ambitne" kino portretujące młodych warszawiaków/fajnopolaków, dużo pierdolenia, mniej akcji, za cholerę nie pamiętam, kto tam grał, ale zakładam, że żadni znani aktorzy, aczkowiek sam film był jako tako znany, zakładam, że takie 2013+ rok produkcji
@Połas będziesz wiedział na 100%
próbuje sb przypomnieć polski film o studentach/młodych ludziach, co sobie imprezują (cały film to właśnie zapis jednego wieczoru, który kończy się rano), ćpią narkotyki, chodzą z miejsca na miejsce (są na jakichś fancy baletach i na domówce), takie "ambitne" kino portretujące młodych warszawiaków/fajnopolaków, dużo pierdolenia, mniej akcji, za cholerę nie pamiętam, kto tam grał, ale zakładam, że żadni znani aktorzy, aczkowiek sam film był jako tako znany, zakładam, że takie 2013+ rok produkcji
@Połas będziesz wiedział na 100%
- ConeyIsland
Ten nowy joker na vod ma być podobno od jutra za oceanem a wiadomo kiedy u nas będzie gdzieś dostępny?
podbijam pytanie, bo tak wszyscy mi go obrzydzili, że chyba pierdole wyjście do kina
do konca roku bedzie na maxConeyIsland pisze: ↑28 paź 2024, 10:35 Ten nowy joker na vod ma być podobno od jutra za oceanem a wiadomo kiedy u nas będzie gdzieś dostępny?
No ale za oceanem za darmo czy po prostu będzie możliwość wypożyczenia/kupna na vod? Bo chyba to drugie, jeżeli tak to i u nas się pojawi, tak jak się pojawiło ostatnio np beeteljuce czy deadpool
Bo na prime można już zamówić
Bo na prime można już zamówić
- MalkoNTENT
Dobra panowie grudzień. Dajcie jakieś tytuły świąteczne/romantyczne które nie są gniotami. Albo mogą być na pograniczu. Najlepiej jakby były na netflix, max, Disney, showtime, Amazonie albo cda. Co tam z kobietami oglądaliście?
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Mam takie szczęście, iż moja partnerka ogląda ze mną każdy gatunek, a jej ulubiony to crime i horror, ale jak chcesz coś świątecznego lub romantycznego i nie jest gniotem to: "Zakochany bez pamięci" "Przesilenie zimowe" "To właśnie miłość" „Cicha noc 2017”"The Holiday (2006) "Pamiętnik 2004" "Służąca 2016" "Historia małżeńska" "Once" "Czas na miłość" "Gwiazd naszych wina" "Poradnik pozytywnego myślenia" "Portret kobiety w ogniu ""Lektor 2018"
- MalkoNTENT
@SiNi dzieki, niektóre widziałem a niektóre już wiem że będę musiał obejrzeć.
Znośne gnioty na luźniejszy dzień też poproszę
Znośne gnioty na luźniejszy dzień też poproszę
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Lost in Translation
Wild (2014) - tu wątek miłosny pojawia się raczej w retrospekcjach, poza tym to dobre, emocjonalne kino
Adventureland