Modowy offtopic
Moderator: wrubel
- ConeyIsland
Re: Modowy offtopic
Koledzy, jakieś jeansy które wytrzymają dłużej niż 2-3 miesiące? Sieciówki typu hm, zara już mam przetestowane, szybko zaczynają się przecierać, szczególnie w kroku.
- zemsta1camzata
tommy hilfiger na promocjach do wyrwania po 150-250 za parę, jedne mam już z 7 lat chyba
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- ConeyIsland
ja od jakiegoś czasu wierny sklepowi Lee Wrangler, jakościowo moc
Ameryki nie odkryje ale levis, diesel, carhartt, edwin
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
levisy mam dwie pary, git jakość, ale wiadomo że nie to co kiedyś
Obecnie najdłużej trzymają u mnie od G Star Raw. Levisy i Mustangi poprzecierały mi się po roku. Z budżetowych polecam na zalando markę Rebel. Solidniejsza od sieciówek typy hm czy reserved.
na co dzień to ja śmigam w karl kani, mam od półtora roku dwie pary i w zasadzie na przemian noszę tylko je, nawet te levisy już leżą od dłuższego czasu xd
ja mam akurat dwie pary kupione w tk maxie kilka lat temu i są nie do zajebania, fajny gruby denimzemsta1camzata pisze: ↑01 gru 2024, 13:50 tommy hilfiger na promocjach do wyrwania po 150-250 za parę, jedne mam już z 7 lat chyba
levisy fajne sa ale termin waznosci rok-dwa
polecam sklepy typu peek&cloppenburg gdzie sa te losowe marki jeansow mam stamtad par pare i sa jakosciowo eleganckie albo normalne
polecam sklepy typu peek&cloppenburg gdzie sa te losowe marki jeansow mam stamtad par pare i sa jakosciowo eleganckie albo normalne
-
peterkurten
Podbijam gstary i diesle, spodnie nie do zajebania.
Z tym przecieraniem się w kroku to też może być przyczyna za częstego prania. Ja jeansy piorę tylko jak mi się faktycznie upierdolą, a jak są czyste to w ramach odświeżenia wrzucam je do reklamówki i na 24h do zamrażarki. Z tym patentem spodnie z zary wytrzymały u mnie 6 lat, a katowałem ja mocno.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Ja śmigam w only & sons ale mam nietypowy rozmiar i tylko od nich czuje się komfortowo w takim typowym życiowym człapaniu. G Star Raw super mega propos ale na kanapie filmu już bym w nich nie oglądał i szybciutko na górę po dresy
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Raczej nie zmieniłem częstotliwości prania, a kiedyś nie miałem takiego problemu, wobec tego stawiam na dwie rzeczy - albo pogorszyła się jakość spodni z sieciówek albo to kwestia tego, że od siłki urosła mi dupa i giry i teraz te spodnie są jednak dużo bardziej opięte. Albo to i to. No ale rozmiaru większego nie kupię bo się robią wtedy za szerokie w pasiejAg pisze: ↑02 gru 2024, 11:01 Z tym przecieraniem się w kroku to też może być przyczyna za częstego prania. Ja jeansy piorę tylko jak mi się faktycznie upierdolą, a jak są czyste to w ramach odświeżenia wrzucam je do reklamówki i na 24h do zamrażarki. Z tym patentem spodnie z zary wytrzymały u mnie 6 lat, a katowałem ja mocno.
Dzięki chłopaki za taki odzew, spróbuję upolować coś ze wspomnianych przez was marek w tk maxie.
ja polecam spodnie pakker trousers
Dobrej jakości basicowe bluzy z kapturem? Zależy mi, żeby były dość grube, bawełna min 80% i krój raczej oversize. Niestety sieciówki w galeriach słabe jakościowo.
Z sieciowek to seria hm blank rozkurwiala ale chyba wycofali
świadomość swojej ignorancji
nike ma fajne bluzy, niestety większa zawartość poliestru niż bawełny ale krój ładnie siedzi
https://www.nike.com/pl/t/meska-dzianin ... ned-WWL9S7
https://www.nike.com/pl/t/meska-dzianin ... ned-WWL9S7