Polski rap reklamowy
- bilderberg
Polski rap reklamowy
Pewnie wszyscy wiedzą że żeby pezet coś nagrał to trzeba mu motywacji w postaci pieniążków ale ile jest jeszcze takich sponsorowowanych traczków.
Zapraszam do dyskusji
Zapraszam do dyskusji
- ART
Re: Polski rap reklamowy
ze 2-3 plyty sie uzbieraja samego pezetabilderberg pisze: ↑29 lis 2024, 23:13 Pewnie wszyscy wiedzą że żeby pezet coś nagrał to trzeba mu motywacji w postaci pieniążków ale ile jest jeszcze takich sponsorowowanych traczków.
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/s ... -reklamach
[Zwrotka: Pezet]
Ty jesteś pragnieniem
Chcę cię mieć jest naprawdę gorąco
Wakacje i słońce i krople powoli spływające jednak
Sorry, niechcący, haha
Tylko nowy Sprite jest tak orzeźwiający
[Outro: Małolat]
Nowy Sprite - daj się orzeźwić
[Zwrotka: Pezet]
Ty jesteś pragnieniem
Chcę cię mieć jest naprawdę gorąco
Wakacje i słońce i krople powoli spływające jednak
Sorry, niechcący, haha
Tylko nowy Sprite jest tak orzeźwiający
[Outro: Małolat]
Nowy Sprite - daj się orzeźwić
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
czemu reklama ma 1mln wyświetleń, pytam serio, to jest pchane jakoś przed filmami i sie nabija?
- marmolad_k2
Mezet > Pezet
- gods bidness
Przecież sam Pezet ze cztery płyty takich współprac reklamowych najebał:
To pierwsze lepsze z googla, dalej mi się nie chce szukać, ale pewnie jest tego z 5 razy tyle.
Dodano po 8 minutach 58 sekundach:
W ogóle to jest zajebisty pomysł na siebie, taki rapowy copywriting. Pracujesz w agencji reklamowej, masz zlecenie od klienta co robi dajmy na to antygrzybicze wkładki do butów, bierzesz telefon wybierasz memory fajw pezet i on już pisze wzruszający numer o tym, że iść iść wprost do Ciebie, choć ból w stopy się wwierca/pokonać każdy krok, wprost do twojego serca, teledysk się kręci itd.
To pierwsze lepsze z googla, dalej mi się nie chce szukać, ale pewnie jest tego z 5 razy tyle.
Dodano po 8 minutach 58 sekundach:
W ogóle to jest zajebisty pomysł na siebie, taki rapowy copywriting. Pracujesz w agencji reklamowej, masz zlecenie od klienta co robi dajmy na to antygrzybicze wkładki do butów, bierzesz telefon wybierasz memory fajw pezet i on już pisze wzruszający numer o tym, że iść iść wprost do Ciebie, choć ból w stopy się wwierca/pokonać każdy krok, wprost do twojego serca, teledysk się kręci itd.
Nie wiem, czemu stworzono drugi temat, skoro pierwszy już jest. I, tak szczerze mówiąc, czy reklama z raperem w 2024 roku jeszcze kogoś mierzi?
Hasztag Raiffeisen. Pełno tego było, ale podbijam @@gogi że to mogło wzbudzać emocje jakieś 10-15 lat temu, w tym pokoleniu raperów z '80, a te nowe gwiazdki to są przecież formatowane pod reklamy, dziwniejsze jak któryś nic nie reklamuje, niż reklamuje
Nikogo ale tutaj i tak chodzi jedynie o pezetu który jedynie co nagrywa to te czerstwe kawałki bo mu zapłacą, inaczej nie ma co, zresztą chyba był bootleg muzyka reklamowagogi pisze: ↑30 lis 2024, 9:56 Nie wiem, czemu stworzono drugi temat, skoro pierwszy już jest. I, tak szczerze mówiąc, czy reklama z raperem w 2024 roku jeszcze kogoś mierzi?