[seria] The Legend of Zelda
Moderator: con shonery
Re: [seria] The Legend of Zelda
Normalnie se shriny robisz, zdobywasz dodatkowe serducha/stamine i jest łatwo
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
shriny jest jakiś dobry patent na znajdowanie tych jebanych kapliczek? Nocą wiadomo ale są jeszcze jakieś tipy?
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
- Rozpierdalator
Nie graj tak w tą grę. Po prostu łaź se po mapie bez celu, wtedy znajdziesz itemy, wrogów z których te wypadną, mini questy za które będą Korok Seedy itd. ja zazwyczaj przechodzę gry szybciej niż wolniej ale w Zeldzie to nie działa, trzeba dać się trochę ponieść tej grze i samo pójdzie
Możesz szukać Shrine'ów z wież lornetką.
Możesz szukać Shrine'ów z wież lornetką.
Tak to ja będę grał w tą grę jeszcze jakieś 4 lata. Te centaury z main questu robią mnie na hita praktycznie. Zrobiłem na razie tego skurwysyna wielkiego z tym latającym ptakiem ziomkiem napierdalam po te trole i inne mini bossy ale dalej są kłopoty Najmana. Korok Seedów mam już chyba 40 ale chuja mi da duży ekwipunek jak mam w nim gówno i najlepsze co od gry dostałem to te niebieskie strzały na te ośmiornice roboty skurwysyny
- Rozpierdalator
To ja nie wiem ziomuś, może nie robisz questów prowadzących do tych bestii? Pamiętaj że chyba wszystkie da się pokonać jakimś sposobem m Nie myśl że jesteś noobem bo ja nie gram w takie gry a przeszedłem bez większych problemów w niecałe 50h
może masz mało armora?
Moze poszedles w strone gdzie mobki sa mocne od razu? Od poczatkowej lokacji isc na poludnie lub na wschod za tym innym glownym zadaniem jest chyba najbezpieczniejsze na poczatku. Pozniej dopiero na polnocny wschod albo poludniowy zachod, i dopiero pozniej reszte (ofc zamek na srodku ostatni). Rob shriny bo tam czesto ciekawe itemki w dodatkowych kufrach sa, zbieraj z dna morza tez itemki tym magnesem i powoli bedziesz mial latwiej. No i po uzbieraniu shrinow bedziesz mogl miec wiecej serduszek, to tez pomaga. No i ofc robic main quest z bestiami zeby albo poszukaj wielkich wrozek bo przy nich czesto sa te malutkie wrozki ktore cie ratuja przed dednieciem
Spoiler
dostac nowe pomocne moce
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Ja się też męczyłem strasznie jak grałem w to w 2021, gdzieś jak wjechały z 4 dodatkowe serducha to zaczęło być spoko. Plus ulepszenia armora
Ogólnie BOTW (TOTK też) to gra dosyć pusta tak naprawdę, więc samemu se trzeba znajdowac zadania, ja właśnie mogłem ciągnąć gre dalej przez to że zrobiłem sobie misje na szukanie shrinów, także dla mnie spoko pomysł żeby się na nich skupić
Nie pamietam czy to jest od razu czy sie odblokowuje, ale jest taki radar ktory wibruje jak sie zblizasz do jakiejs
Albo z wież sobie po prostu lornetke odpal i pozaznaczaj na mapie
A ja akurat sobie przechodze TOTK od nowa bo się odbiłem rok temu po kilku godzinach, na razie troche bardziej wchodzi niz rok temu
Ogólnie BOTW (TOTK też) to gra dosyć pusta tak naprawdę, więc samemu se trzeba znajdowac zadania, ja właśnie mogłem ciągnąć gre dalej przez to że zrobiłem sobie misje na szukanie shrinów, także dla mnie spoko pomysł żeby się na nich skupić
Nie pamietam czy to jest od razu czy sie odblokowuje, ale jest taki radar ktory wibruje jak sie zblizasz do jakiejs
Albo z wież sobie po prostu lornetke odpal i pozaznaczaj na mapie
A ja akurat sobie przechodze TOTK od nowa bo się odbiłem rok temu po kilku godzinach, na razie troche bardziej wchodzi niz rok temu
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Ja zaczynam dopiero teraz moja przygode z Totk, na razie jestem dopiero przy wstepie ale zapowiada sie ciekawie, jestem lekko podeskcytowany i czekam az mna zawladnie zagadkowosc swiata i chec eksploracji tak jak przy pierwszej czesci 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Dobra skończyłem BOTW i trochę się wkurwiłem. Liczyłem, że po zakończeniu będę mógł zobaczyć jak ta kraina się zmieniała po pogonieniu Ganona a tu chuj do dupy i cześć
Zapraszamy na seans z Totk panie @stranger
I dzieki za przypomnienie bo w sumie wieczorkiem sobie przysiade do tego totk, po 5 czy tam 6 miesiecach od zakupu wypadaloby to w koncu skonczyc
I dzieki za przypomnienie bo w sumie wieczorkiem sobie przysiade do tego totk, po 5 czy tam 6 miesiecach od zakupu wypadaloby to w koncu skonczyc