Warny/Bany

Dział stworzony z myślą o użytkownikach oraz ich pomysłach związanych z rozwojem strony.

Moderator: Moderatorzy

Smly
Zbanowany

Re: Warny/Bany

Post autor: Smly »

Jego posty o kabale to były dosłownie jedyne ciekawe posty na tym forum. Kabała jest ezoteryczna, stara, wpływ miała duży na myśl europejską, ważna w historii najciekawszego ludu w historii, ludzie piszą tutaj o każdym nudnym temacie na świecie jak można nie interesować się kabałą niepojęte dla mnie
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

:lol:
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
makaveli
Zbanowany

Post autor: makaveli »

emcess pisze: 22 lis 2024, 12:16
Gawka pisze:To jest jakieś prowo? Bakłażan nakurwiał zajebiste teologiczne pierdolenie którego nie dało się czytać, unikając przy tym dyskusji jeśli ktoś wytknął mu fakty niezgadzające się z jego narracją
poprawiłem
to jest po prostu niesprawiedliwe. pierdylion razy rzucałem się w ogień dyskusji będąc sam jak palec a mając naprzeciw siebie X interlokutorów - i toczyłem bój do samego końca. sytuacja, którą opisujesz zaistniała jeden jedyny raz - kiedy to uż kid na tyle podrążył temat textus receptus, że po prostu machnąłem na to ręką i odpuściłem. ja mogę ci linkować i linkować dyskusje z moim udziałem - ty możesz wskazać jedną sytuację. powinieneś odpocząć.

jednak skoro wywołujesz mnie do tablicy to odpowiadam (nie tobie osobiście, bo nie wiem kim jesteś - a postronnym enjoyerom)- piszę z głowy i nigdy nie zamierzam porzucić tego stylu. to ludzie zdolni do autonomicznego kreowania wizji myślowej są na forach cokolwiek istotni, w przeciwieństwie do midwitów z mentalnością followera - powtarzacza zasłyszanych treści. zupełnie nie interesuje mnie przeklejanie argumentów z neta - mógłbym wkleić do moich postów treść postów z for kjv only, lub świetnego dokumentu pt "most do babilonu" jako odpowiedź do tamtego posta i tyle, ale takie zagrywki zostawiam lygrysom i moltisantim tego świata - to zaś dlatego, iż wychodzę z założenia, że póki nie ma się czegoś dostatecznie przerobionego wewnątrz bani to trzeba się uwalić na pizdę, dać sobie czas na przepracowanie materiału i połączenie kropek - to lepsze niż rzucanie poszczególnych argumentów, które jednak osamotnione nie tworzą żadnego szerszego obrazka.

jeśli ktoś chce przeklejać na swoje posty wnioski szanownych geopolityków w temacie "wojna na ukrainie" to droga wolna - ja nie jestem jednym z nich. wole nei napisać nic, niż dać odpowiedź za wszelką cenę. wygrywanie dyskusji "za wszelką cenę" (czyli np to przeklejanie infa z internetu znalezionego na kolanie) to najhujowsza możliwa strategia na prowadzenie dyskusji, tak w życiu jak i w necie, a sprowadza się to do tego byleby coś wykazać. Taki jest obraz przeciętniactwa tego forum, które hucznie "ora" w tematach takich jak "polityka" czy co tam.

za naprawdę lotnych = zdolnych do kreacji autorskiej narracji uważam na ten moment uż eddy wata i uż koniec, pozdro dla nich, dużo odkrywczych, oryginalnych konceptów wysnuwają chłopaki - na tyle istotnych, że każda miernota powinna 2 razy się zastanowić przed wysłaniem swojego huja wartego posta czy on cokolwiek w ogóle wnosi do dyskusji.

nie mam problemu z tym, że moja """legenda""" jest burzona (bo szczerze wykładam na propsy anonimów z neta) - ale nie poprzez takie farmazony, na litośc boską. jak mi nie po drodze z jakimś uż sztyc tak w życiu bym nie cisnął po chłopaku pod kątem jakości jego postów - jest jedną z niewielu pereł na tym forum. weź więc ze mnie przykład i zachowaj respekt tam gdzie jest to wymagane, goju. eot.

@przedszkolanek normalność pozostawiam normalnym, tj tym, którzy opowiadają bajkę o pogodnym jutrze.
fakt jest taki, że jesteśmy na wojnie duchowej - ja jadę z kurewstwem równo autostradą główną - ty jesteś bacznym obserwatorem, który ocenia z pozycji widza. nie ma nic złego w byciu widzem ale skoro nigdy nic nie miałeś do przekazania w tematach, których tyczy się rozmowa to powinieneś przynajmniej znać swoje miejsce na forum i być świadomym jaką tu funkcję pełnisz. ja pisząc posta o teologii z góry zakładam, że odbiorcami będzie niezwykle wąskie grono - ty pisząc ściany tekstu o nieistotnych albumach piszesz ściany tekstu o nieistotnych albumach. twoje prztyczki przypominają mi sytuację jak ww sztyc pocisnął godhanda, i nagle powyłaziła z nory cała rzesza miernot, która nigdy niczym nie zasłynęła, nie miała nic ciekawego do powiedzenia, raczej obserwowała forum niż je tworzyła - a była pierwsza do linczu jednego z najbardziej wartościowych userów (nawet jeśli zgrabnie pociśniętego) tej pół-obumarłej pierdolni. te pety cierpiały na kompleks godhanda, czuli się gorsi - oto stoi naprzeciw nich jednostka oczytana, potrafiąca się wysłowić i zdolna do błyskotliwego ripostowania głupoty poszczególnych odpadów społeczeństwa. a oni kto? a oni gdzie? bez kitu - wróćcie do tego gówna i poczytajcie te wynurzenia tych jebanych niktów xD

tl'dr - nie wstyd wam?
Smly pisze: 22 lis 2024, 16:23 Jego posty o kabale to były dosłownie jedyne ciekawe posty na tym forum
pierdol kabałę kolego.
#szczyptejszyn
Smly
Zbanowany

Dlaczego z automatu banowany jest
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

za prawdę
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

jakby napisał łzawe oświadczenie prawne bo RODO to by nie miał bana i postował normalnie paląc głupa
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

wszystko zgodnie z regulaminem ®
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Przecież postował normalnie będąc po multikoncie, co było mi zresztą często zarzucane i co dużo razy tłumaczyłem

viewtopic.php?p=750019#p750019

Po prostu jak ktoś stwierdza że woli trzecie konto, a potem jednak czwarte, albo jednak teraz będzie pisał z piątego, to nie chce mi się świecić w takiej sytuacji oczami, skoro jak go nie zbanuje pojawią się (słuszne) głosy oburzenia czemu, a jak zbanuje to też się pojawią, tylko z drugiej strony

Regulamin na forum i tak jest interpretowany (a raczej momentami olewany) w chuj na korzyść userów
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Smly
Zbanowany

Jezeli baklazan prosi o bana bo nie chce tu postowac mozna go zignorowac przeciez, to dla forum powinno zalezec zeby postowal a nie dla niego
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Jak ktoś prosi o bana bo nie chce tu postować to możesz po prostu nie postować jbc

Potem jak się jednak zachce wrócić (a wraca jakieś 90% deklarujących z doświadczenia) to ani nie jest sie pod toporem multikonta ani nie trzeba wymyślać łzawych historii i rodo

I sam nie wiem czemu ludzie sobie tak utrudniają
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Smly
Zbanowany

Chodzi mi o to ze jak ktos jest najlepszym uzytkownikiem od paru lat to ma prawo prosic o co chce i wymyslac co chce a administracja powinna sie ostroznie z nim obchodzic zeby nie zechcial odejsc

Moze nie umie sie inaczej powstrzymac przed postowanirn, ja jestem narkomanem i nie mogr po prostu nir kupowac sobir, musze oddac pieniadze komus i zabronic zebt mi dawali, moze baklazan ma tak samo
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Chodzi mi o to ze jak ktos jest najlepszym uzytkownikiem od paru lat to ma prawo prosic o co chce i wymyslac co chce a administracja powinna sie ostroznie z nim obchodzic zeby nie zechcial odejsc

Moze nie umie sie inaczej powstrzymac przed postowanirn, ja jestem narkomanem i nie mogr po prostu nir kupowac sobir, musze oddac pieniadze komus i zabronic zebt mi dawali, moze baklazan ma tak samo
Dobra po prostu mi napisz na którym koncie chcesz zostać i sie dogadamy

Jak ktoś ma się jebać ze skakaniem po jakichś vpnach portorykańskich, a ja mam to jeszcze sprawdzać, to nikomu to nie służy
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

:lol:
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

zróbcie ankietę i niech lud przemówi
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

zawsze latwiej wrzucic 1 konto na ignora niz 10 spawnujacych codziennie rotw...baklazanow, wiec z dwojga zlego niech juz pisze z 1 konta
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
mask
Zbanowany

Post autor: mask »

Smly pisze: 24 lis 2024, 20:15 Chodzi mi o to ze jak ktos jest najlepszym uzytkownikiem od paru lat to ma prawo prosic o co chce i wymyslac co chce a administracja powinna sie ostroznie z nim obchodzic zeby nie zechcial odejsc
Brawo Smly. SWN też fajna reakcja.
Bolo potwierdzasz?
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

bakłażan jak już dostanie marchewkę, to po miesiącu znowu się obrazi na pół roku, to chyba lepiej zadziała niż banowanie multikont
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

no wystarczy coś o żydach napisać
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

baklazan dal mi propsa wiec obiektywnie oczywiscie powinien kurka wrucic na forumka
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

jaki jest sens banować bakłażana co 5 minut? przecież za chwilę założy nowe konto
ODPOWIEDZ