NBA

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
joey

Re: NBA

Post autor: joey »

czyli miami bo na chuj ma dluzej marznac
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
Konfident

Post autor: Konfident »

Spoiler
Obrazek
Doc i Darvin Ham właściciel Bucks to chyba dla jaj te dwójkę połączył
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

oglądajcie wszyscy w tym sezonie San Antonio Spurs

Wemby, CP3 i nasz Jeremiaszek - kapitalnie się to wczoraj oglądało jak rozpykali Minnesotę
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

tak zajebiście wszedł w sezon jeremy i jakieś dwa miesiące przerwy go czekają ehhhhhhhhhhhhhh
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

NIESTETY
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
sztyc

----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

ale dał passa polacco
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

ej chłopacy od nba, jakbyście mieli polecić do odpalenia w leniwe popołudnie jakiś archiwalny meczyk to co by to było? Taki wasz klasyk albo "obiektywnie" topka wg ekspertów. Game 7 z 2016, bulls vs utah z 98 z "tym" rzutem mj'a, game 6 z 2013 czy może coś innego? doraźny kibic ze mnie, coś tam jak mnie najdzie to pooglądam, jakieś skróty czy coś ale chodzi za mną od niedawna właśnie obejrzeć coś z przeszłości (kiedyś więcej oglądałem spotkań). a może coś z wcześniejszej epoki, jakiś debiut magica albo 55 pktów kareema?
Awatar użytkownika
Konfident

G1 finałów 2018 możesz sprawdzić. Lebron vs najlepsza drużyna w historii
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

jr smith nie jest najlepsza druzyna w historii
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Konfident pisze: 22 lis 2024, 12:06 G1 finałów 2018 możesz sprawdzić. Lebron vs najlepsza drużyna w historii
To jest to meczycho gdzie jr smith błysnął? xD
Awatar użytkownika
Konfident

tak

jeden z najlepszych graczy w historii - J.R. Smith
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

syf dla cweli z tiktoka
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

xD
oczywiście że ten lamus to spropsował wiele mówi
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
sztyc

ConeyIsland pisze: 22 lis 2024, 11:28 ej chłopacy od nba, jakbyście mieli polecić do odpalenia w leniwe popołudnie jakiś archiwalny meczyk to co by to było? Taki wasz klasyk albo "obiektywnie" topka wg ekspertów. Game 7 z 2016, bulls vs utah z 98 z "tym" rzutem mj'a, game 6 z 2013 czy może coś innego? doraźny kibic ze mnie, coś tam jak mnie najdzie to pooglądam, jakieś skróty czy coś ale chodzi za mną od niedawna właśnie obejrzeć coś z przeszłości (kiedyś więcej oglądałem spotkań). a może coś z wcześniejszej epoki, jakiś debiut magica albo 55 pktów kareema?
mam absolutnego pewniaczka: z pełną świadomością mówię, że to najlepszy mecz NBA jaki kiedykolwiek w życiu widziałem:
Chicago Bulls - Los Angeles Lakers 17 grudnia 1996 - nie piszę wyniku i przebiegu meczu (który jest kurwa fascynujący), żeby nikomu nie psuć zabawy jeśli zdecyduje się to włączyć, zdradzę tylko, że czwarta kwarta to jest total

- starcie aktualnie panującej dynastii z następną, co daje pewien pogląd jak wyglądałaby seria playoff między tymi drużynami, gdyby do niej kiedykolwiek doszło
- Jordan being Jordan, Shaq being Shaq
- młodziutki, nieokrzesany jeszcze Kobe
- zajebisty mecz indywidualny Pippena, Rodmana, Kukoca, Van Exela, Eddie Jonesa, a nawet taki Elden Campbell grał tam jak szef
- legendarni zadaniowi gracze: Robert Parish, Luc Longley, Bill Wennington, Derek Fisher, Rick Fox
- opada kopara momentami przy tym co w ataku grali Lakers i jak bronili Bulls, obie drużyny jak wchodziły w swój rytm to ja pierdoleeee
- Shaq napierdalający się z Rodmanem
- statement game jak huj - w decydujących momentach atmosfera w powietrzu jak tak napięta, że siekiera by zawisła
- cisi bohaterowie i niespodziewane meltdowny
- wzorowy przypadek do analizowania pod kątem psychologii w sporcie

problem jest tylko taki, że jakość całego spotkania jest mocno wątpliwa, na pewno ten mecz był kiedyś na yt w lepszym quality, ale nie mogę tego teraz znaleźć (a może to było na vimeo?)

jeśli komuś nie chce się oglądać całego meczu, to 25-minutowy highlight w zupełności wystarczy

----
Awatar użytkownika
ConeyIsland

:bowdown:

E:
jezu @sztyc coś ty mnie tu polecił <33
Obejrzałem w weekend.
Shaq dominator, Pippen jak szalał, Kukoc co wejście :bowdown: , Van Exel jaki wariat, Rodman jak to Rodman (pierwsze punkty na koniec a przy tym z 20 zbiórek :lol: ), no i Bulls co cisnęli w koncowce to ja nawet nie.
Pieknie spędzony czas, jeszcze raz wielkie propsy dla ciebie.

Na dniach odświeżam game 7 z 2016 a później będę polował znów na jakąś grę z 80s albo 90s więc jak coś miałbyś do polecenia to wal.
Ostatnio zmieniony 25 lis 2024, 8:31 przez ConeyIsland, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Konfident

Spoiler
Obrazek
co się z nim stało!?

liczyłem że regularnie będzie sypał 30pkt a w tym sezonie całkowity regress

wielki zawód
Awatar użytkownika
sztyc

Kuminga jest cholernie nierówny i w ogóle nie fituje z systemem Warriors zwłaszcza teraz kiedy wydaje się, że Green i Wiggins wrócili do formy, ustawiany jest wyłącznie jako PF, a raczej średnio się tam sprawdza, SF to bardziej pozycja dla niego

gościu ma talent, ale cała gra ofensywna jest oparta wokół Curry'ego, a on nie jest aż takim atutem w spacingu i kiepsko podaje, do tego wciąż ma problemy z czytaniem gry w obronie, trade jest tu bardzo spodziewany i potrzebny dla rozwoju samego zawodnika i myślę, że w innym słabszym klubie w rejonach ambicji awansu do play-in mógłby się rozwinąć w kilka lat najbliższych lat w potencjalnego all stara, zwłaszcza że ma ledwie 22 lata i to mimo tego, że w ataku zawsze idzie w lewo
----
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

kum bucket niepotrzebny gracz w tej lidze
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
zemsta1camzata