Quebonafide - PÓŁNOC / POŁUDNIE (2025)
Re: Quebonafide - PÓŁNOC / POŁUDNIE (2025) [Zapowiedź]
hejter to też wyświetlenia
Kazdego, lepiej nie sluchac za bardzo forumka i po prostu sprawdzac intuicyjnie jakies rzeczy ktorych nie znamy. I sie po prostu jarac muzyka ktora sie znajdzie (jak sie juz znajdzie cos co nam wpada w ucho, a poki cos nam nie pasuje to szukac dalej dopoki nie znajdziemy).Cz4rny1337 pisze: ↑22 lis 2024, 8:59 no dobre to jest, tak sie zastanawiam kogo z PL rap mozna sluchac bo na forum kazdy chujowy, chyba nikt nie został
Za to fajnie na forumku szukac czegos nowego, bo jednak sporo tematow o przeroznych artystach jest, czasami z niektorymi uzytkownikami sie gust w jakims stopniu pokrywa i mozna uzywac tego jako punktu wejscia do sprawdzania rzeczy ktorych jeszcze nie znamy
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Cz4rny1337 pisze: ↑22 lis 2024, 8:59 no dobre to jest, tak sie zastanawiam kogo z PL rap mozna sluchac bo na forum kazdy chujowy, chyba nikt nie został
- gods bidness
Może i mają, ale Dragan się tak zakochał w AI, że pewnie sobie ujebał udowadniać, że zrobi to w jeden dzień lepiej niż na najlepszych planach filmowych i scenografiach w rok. A wyszło co wyszło.
ty a w sumie
skoro koncert online to jak oni będą sprawdzać czy jeden typ nie kupił biletu i ogląda go z bandą ziomków? lol
skoro koncert online to jak oni będą sprawdzać czy jeden typ nie kupił biletu i ogląda go z bandą ziomków? lol
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
To wydarzenie online to będzie jakiś kwitflip na miarę loterii z e-bookami, powiedzmy ze 100 tysięcy biletów do marca to mamy lekko 7,5 bańki na samej otoczce wokół nowego albumu, tak się robi promocje płyty raperzy
No właśnie każdy będzie kupował pojedynczo, bo będzie potem opcja rozszerzenia tego biletu do wersji plus, która będzie gwarantować jakieś inne opcje. Poczytaj sobie na goingu.ty a w sumie
Ostatnio zmieniony 22 lis 2024, 18:00 przez xxxkawo, łącznie zmieniany 2 razy.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- marmolad_k2
Skalowane oczywiście Topazem
no ale jak ktoś chce zobaczyć koncert to na tym jednym da radę wiele osób obejrzeć xd a inne opcje to już inna sprawa
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
każdy szanujący się fan Q nie odmówi sobie poczucia elitarności związanego z zakupem biletu, więc spokojnie wyciagnie od rodziców ten kwit, a kto obejrzy na żyda temu chuj na serce i brudny paluch w bubble tea
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
ja se potem poskipuję jak już będzie po necie latał zapis
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
- Ten Typ Gold
Chyba masz błędne przekonanie co do wieku fanów kłebo. Szczyt popularności gościa zaczął się 10 lat temu, nawet jak ktoś się zajarał eklektyką mając 14 lat to już mu stuknęlo 25
przeż to była ironia
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
lygrys ma dwa razy tyle a ciągnie hajs od brataTen Typ Gold pisze: ↑22 lis 2024, 18:27 Chyba masz błędne przekonanie co do wieku fanów kłebo. Szczyt popularności gościa zaczął się 10 lat temu, nawet jak ktoś się zajarał eklektyką mając 14 lat to już mu stuknęlo 25
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
Ten tweet też pewno wygenerowany za pomocą chatGPT tak samo jak ten opis pod klipem, wow ale niesamowite
Deepfejki na specjalnie trenowanych GANach
Mogą to robić nawet emacsem przez sendmaila jak w pewnym polskim filmie, rozwój generatywnej sztucznej inteligencji cieszy, bo już niedługo sami będziemy mogli sobie odtworzyć teledysk do Kaz Bałagane - To jest banger
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Wtf Panowie zakupiłem teraz ten bilet, ale tu już leci jakaś III pula i cena wynosi 93,99 zł
Czy to oznacza że posiadacze III puli nie mają już uprawnień do ewentualnego rozszerzenia pakietu? 
Światem kręcą pieniądze
kara za naiwniactwo hehe
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
- marmolad_k2
Będzie na Strumyku?