PRO8L3M
- dopalacze sa cool
Re: PRO8L3M
nie wiem czy wszyscy wiedzą ale oskar ze steezem należeli kiedyś do ulicznego zespołu dobry towar
https://youtu.be/nq0ERlj3ims
tutaj teledysk normalnie z twarzą oskara
https://youtu.be/HrjR5CAmcb4
https://youtu.be/nq0ERlj3ims
tutaj teledysk normalnie z twarzą oskara
https://youtu.be/HrjR5CAmcb4
Co ty nie powiesz
Nie no tak serio to bez przypierdolki, ale myślę, że tutaj to każdy o tym wie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- przedszkolanek
szczerze mówiąc klip widzę chyba pierwszy raz, ale sama sprawa dobrego towaru to zupełna oczywistość
jestem w lekkim szoku jak bardzo antycharyzmatyczny wizualnie jest/był? Oskar
jestem w lekkim szoku jak bardzo antycharyzmatyczny wizualnie jest/był? Oskar
- kaczuholek
coś w tym jest, i to uważam ze jest jeden z głównych powodów całej otoczki ukrywania sie z wyglądem i unikania mediów. po prostu nie da sie ukryc ze w muzyce tak jak i wszędzie wyglad ma znaczenie, i niektórym mógłaby sie gryźć mroczna tematyka tekstów i momentami aż przerysowywana ciemna strona warszawki z wyglądem autora tych tekstów, poczucie realtalku byłoby zachwianeprzedszkolanek pisze: ↑22 paź 2019, 19:27 jestem w lekkim szoku jak bardzo antycharyzmatyczny wizualnie jest/był? Oskar
nie żebym sugerował że jedno jakkolwiek musi być związane z drugim albo oceniał facjate oskara tak jak mirki z wykopu /10 ale no czujecie o co chodzi
oskar wyglada jak typ co potrafi wypłacić plombę na dziąsło suki na takich lecą wiecej info w jpd
no nie wiem, jak dla mnie wyglad oskara fituje z jego muzyka i ciemna strona warszawmi, wrecz przeciwnie do steeza, ktory jest chyba 160/50
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
-
frontkick
No ta jakaś tam tajemniczość to część fenomenu, tak samo jest u Taco chociażby
Swoja droga czy jest ktos komu nigdy nie zachwiało się poczucie realtalku podczas słuchania? Nwm mnie się Oskar zawsze wydawał typem zafascynowanym kinem gangsterskim i w ogóle tymi klimatami ale tak bardziej z perspektywy obserwatora i czasami mi się zdarza rozkminiać że spora część historii z numerów to albo farmazon albo zasłyszane gdzies tam historie, nie wiem może to dlatego że tak ich duzo na kazdym albumie no ale jak slysze w Magnoliach że nagle na glebe leca naboje czy cos to mam takie yhy kurwa
Swoja droga czy jest ktos komu nigdy nie zachwiało się poczucie realtalku podczas słuchania? Nwm mnie się Oskar zawsze wydawał typem zafascynowanym kinem gangsterskim i w ogóle tymi klimatami ale tak bardziej z perspektywy obserwatora i czasami mi się zdarza rozkminiać że spora część historii z numerów to albo farmazon albo zasłyszane gdzies tam historie, nie wiem może to dlatego że tak ich duzo na kazdym albumie no ale jak slysze w Magnoliach że nagle na glebe leca naboje czy cos to mam takie yhy kurwa
- kaczuholek
dlatego napisalem "jeden z głównych" powodów, tajemniczość częścią fenomenu to jedno ale ukrywanie wizerunku tez moze miec inne szeroko pojęte korzyści. kojarzy mi sie to z sebą kotem z polskiej internetowej sceny fitness, który w strength wars wystepowal w masce jako faceless i aspekt 1 byl taki że taka otoczka tajemniczości sama w sobie moze być marketingowo spoko, a aspekt 2 taki że ukryje sie fakt iż no nie wyróżnia sie z wyglądu i ludzie słysząc o kimś wypierdalającym wielkie ciężary wyobrażają sobie kogos innego niż po prostu łysy zwykły ziomek w okularach, taka ludzka natura, tak samo w muzyce jak sie slyszy kogos kto nawija jakies kozacko brzmiące teksty (nawet jeśli sie wcale nie kreuje na takiego i to w wiekszosci kreacja artystyczna)
dla każdego czymś innym będzie czy wyglad fituje do czyjejs muzyki czy nie, ale ogolnie uwazam ze większości słuchaczy duzo lepiej fitowalby ktoś z wyglądu z kategorii safula w serialu hbo niż oskar. ciekawe tez ze pierwsza podpowiedz w google po wpisaniu oskar pro8l3m jest "twarz"
ta sprawa ogólnego poczucia realtalku to też dla każdego trochę inna, co innego jak bedoes nawija że gonili go po bydgoskich bartodziejach z nożami i że jego dziewczyna studentka medycyny nosi 2 pistolety w torebce i że w bagażniku przed kims spierdalał, a co innego jak w problemie słyszę ogólnie o ćpaniu hazardzie i ruchaniu. bo w wywiadzie później od bedoesa usłyszysz "no tak bylo nie zmyslam" a od problemu "no wiadomo że to troche kreacja artystyczna"
dla każdego czymś innym będzie czy wyglad fituje do czyjejs muzyki czy nie, ale ogolnie uwazam ze większości słuchaczy duzo lepiej fitowalby ktoś z wyglądu z kategorii safula w serialu hbo niż oskar. ciekawe tez ze pierwsza podpowiedz w google po wpisaniu oskar pro8l3m jest "twarz"
ta sprawa ogólnego poczucia realtalku to też dla każdego trochę inna, co innego jak bedoes nawija że gonili go po bydgoskich bartodziejach z nożami i że jego dziewczyna studentka medycyny nosi 2 pistolety w torebce i że w bagażniku przed kims spierdalał, a co innego jak w problemie słyszę ogólnie o ćpaniu hazardzie i ruchaniu. bo w wywiadzie później od bedoesa usłyszysz "no tak bylo nie zmyslam" a od problemu "no wiadomo że to troche kreacja artystyczna"
- przedszkolanek
mi chłopaki nie chodziło o to że Oskar jest brzydki, tylko że na tym klipie sprawia wrażenie ciapowatego jak patrzeć tylko na obraz
może to nie będzie najlepsze porównanie - ale coś w stylu otsochodzi, który - pomijając muzykę - jest wizualnie jakby miętki, wiecie ocb
może to nie będzie najlepsze porównanie - ale coś w stylu otsochodzi, który - pomijając muzykę - jest wizualnie jakby miętki, wiecie ocb
Ostatnio zmieniony 22 paź 2019, 20:41 przez przedszkolanek, łącznie zmieniany 1 raz.
Patrz: pierwsze klipy Kaza (a może i nadal tak jest, nie wiem)przedszkolanek pisze: ↑22 paź 2019, 20:38 mi chłopaki nie chodziło o to że Oskar jest brzydki, tylko że na tym klipie sprawia wrażenie ciapowatego jak patrzeć tylko na obraz
Chociaż tak naprawdę nie dziwie się, bo kamera potrafi spiąć nawet największych luzaków i obojętnie czy kręcisz klip za 50k pln, czy smartfonem
-
frontkick
No Bałagan to inna historia bo on się ewidentnie boi kamery i często wypada w klipach max niezręcznie, np. w klipie do Byku to aż niepoważnie wygląda przy Paluchu
Oskar na tym klipie DT ma jeszcze ze 26 lat i wygląda jak ten taki gruby łobuz ze starszej klasy który maltretuje młodszych uczniów w amerykańskich filmach familijnych, teraz bankowo wypadałby zajebiście bo ta jego surowa twarz jest max spójna z wizerunkiem
Oskar na tym klipie DT ma jeszcze ze 26 lat i wygląda jak ten taki gruby łobuz ze starszej klasy który maltretuje młodszych uczniów w amerykańskich filmach familijnych, teraz bankowo wypadałby zajebiście bo ta jego surowa twarz jest max spójna z wizerunkiem
Przecież tera Oskar zrobił elegancką rzeźbę i na koncertach buja się na scenie bez koszulki.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
- Bunnymen77
potwierdzam, skurczybyk jest niezle zkokszony, zazdro
imo wyglad, nawet na tym starym klipie, fituje do nawijki, zwlaszcza tej z poczatkowego okresu problemu. steez to cipeusz 
tylko, ze chyba osk to konus
tylko, ze chyba osk to konus
potwierdzam, Oskar niziutki chłopina. ale generalnie tak, jego obecny imidż totalnie fituje ze stylówką w kawałkach i z tą aurą tajemniczości zakorzenionej głęboko w wielkomiejskich, nocnych sytuacjach i brudzie hardkorowych balang bez umiaru, czy brudzie życia w ogóle.
Ostatnio zmieniony 23 paź 2019, 16:26 przez clockers, łącznie zmieniany 1 raz.
no oskar niziutki, ale przy steezie i tak wygląda jak himen
- zemsta1kadluba
Kurwa niech już dadzą cokolwiek znać o tym art brut 2, mam nadzieję że jak zaczną się preordery to zdążę przed tymi szujami reselllerami.
Przynajmniej już bilet na koncert kupiony
Przynajmniej już bilet na koncert kupiony
mołpy są kozackie
-
dobryjoint
- zemsta1kadluba