Kaz Bałagane
Re: Kaz Bałagane
Ja się właśnie zastanawiam czy zamówiłem. Potwierdziłem zakup, ale nie przeskoczyło mi na następną stronę i nie dostałem żadnych danych do wpłaty. Z drugiej strony z koszyka mi zeszło, więc nikt nic nie wie. Kurwa, że te rapery nie umieją ogarnąć normalnych sklepów internetowych na normalnych serwerach, to jest nieprawdopodobne.
Jct do mnie normalnie przyszedł mejl z numer zamówienia i numer konta.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
>Dodaj do koszyka
>Koszyk pusty
>Koszyk pusty
Do chuja pana zaraz dostane kurwicy przez tą stronę
do tego to miało wyjść o 15 a ten wrzuca 20 minut wcześniej
do tego to miało wyjść o 15 a ten wrzuca 20 minut wcześniej
- KillerCroc
Ja dodałęm do koszyka ale już dalej przejść nie mogę 
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
kupione
Ostatnio zmieniony 15 paź 2019, 8:22 przez ogkush, łącznie zmieniany 1 raz.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- KillerCroc
Ja teraz też walczę z zapłatą ale coraz sprawniej to działa to liczę że to kwestia kilku minut 
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Service Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Było ciężko, ale dało radę. Zamówienie złożone.
Zamówione 
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
ja teraz bez problemów zamówiłem, fajnie bo oczywiście o 15 zamuliłem
Mi się jakoś po 16 dopiero udało po ciężkich bojach. Że ci kurwa Jacek nie wstyd na takim paździerzowym serwerze płytę wrzucać
Nie ma bardziej poniżającego się typa od Jacka w polskim hip hopie. Mówi ze nie lubi subkultury mieszkaniowo-korporacyjno-kredytowej, gdzie zapewne sam ma swój domek jednorodzinny za kredyt xD W dodatku wiadomo ze jest to banan, a hipokryta z niego taki sam jak Belmondo..jeszcze się okaże ze tez jest transem po godzinach. I to nie prowo, ale tak właśnie wyglada wasza scena hip hop, smutne. Jedyni prawdziwi ALC zostali.
Weź już skończ z tym prowem
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
jak szukasz prawdziwości w rapie o sosie, ciuchach i borciuchach to zmień priorytety koleżko
Jak zwykle o prowo gadają XD Ludzie kiedy wy wykminicie w końcu ze ktoś może mieć swoje zdanie które jest prawda? Odbyt wylizecie swojemu ulubionemu raperowi cymbały
haha to musi być prowo bo tak to - zjebie masz wiekszosc postow jedynie o belmondziaku a teraz będziesz u kaza se nabijal, posłuchaj se oki czy inne co tam kstyk podeslal ostatnio i wyczilluj i będziemy zadowoleni
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Twoja stara to prowo
WARN
WARN