Ćpuńskie dramy
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Ćpuńskie dramy
No elo - z kronikarskiego obowiązku: Tonciu usunął "junkietosekta" na fb.
Adrian.
Adrian.
Dzięki za linka, już piszę do adminów patronite, że pieniądze idą na narkotyki i żeby usunęli ten profil.obuwie pisze: ↑22 paź 2019, 23:33 zachęcam do wsparcia niezależnej twórczości tomcia
https://patronite.pl/tonciu
PS: "junkietosekta" nie spadło z rowerka z powodu zgłoszeń - bo nigdzie akcja zgłoszeń nie została przeprowadzona. Chyba, że naprawdę o czymś nie wiem ale głównie to jestem w samym centrum takich wydarzeń, np. gdy zrzucana została grupa Hyperreal na fejsie - to dzięki mojej inicjatywie.
Także TNC chyba sam usunął. Ja nic nie zgłaszałem ani żadne anony.
no właśnie chciałem poczytać rano na kiblu i nie mogłem znaleźć
Da się gdzieś zgłosić ten patronite i jego profil na facebooku? Chyba policja musi się temu przyjrzeć......obuwie pisze: ↑22 paź 2019, 23:33 zachęcam do wsparcia niezależnej twórczości tomcia
https://patronite.pl/tonciu
e: a, kurwa, fanpage już usunięty, szkoda, szkoda
Mordo, mobbynators - jasne, również gimby, ale nie nawija się tam o waleniu heroiny w żyłę. Co najwyżej o kruszeniu mateusza. Rozróżnijcie to. Nie wszystkie dragi są złe. Kokaina nie jest twardym narkotykiem, a życie można spierdolić sobie nawet acodinem czy alkoholem. Albo chujowym rapem.
Natomiast rzućcie okiem na teledyski Toncia - pokłute łapska, dziesiątki opakowań po lekach, strzykawki... no kurwa - to się dzieciakom spodoba.
Mieszkam na Śląsku i problem opiowraków wśród 15 latków wraca. Niedawno koło Supersama w Katowicach zasłyszałem rozmowę dwojga ludzi lvl 15-16 (płeć chuj wie jaka bo to jakieś emo p****) no i jeden do drugiego - patrz, ja już nie mam gdzie się wkłuwać (rzuciłem okiem - jako specjalista przecież - i faktycznie). I co? I Kurwa obie te osoby miały te całe gówno na ryju, maskę co Tonciu dropuje dla fanów.
https://www.youtube.com/watch?v=Y-gKsTt6PrM - spójrzcie jakim to jest gównem. Co widzimy na teledysku - blistry po oksykodonie. Strzykawki. Krew. Co słyszymy w tekście - nazwę 10 innych leków. Kurwa, jeszcze rymowanie typu clonazepam - bromazepam. Co za beztalencie xD [ale to na marginesie]
O TO MI WŁAŚNIE CHODZI. Nie miałbym nic do tego, co on nawija, gdyby robił to mniej wprost (pomijając to, że powtarza się) - i te teledyski. I KONRAD TWIERDZI, ŻE TAKIE OBRAZY WCALE A WCALE NIE WPŁYWAJĄ NA JEGO FANÓW. A JA WIEM - JESTEM PRZEKONANY, ŻE WIELE JEGO FANEK ZA BLISTER OXY80 OJEBAŁOBY Z POŁYKIEM W BRAMIE.
Przecież sam jestem w tym środowisku od 15 lat - więc bujać to nie mnie. Znam/znałem osobiście kilka jego wiernych fanek. Jedna np. daje teraz dupy za ćwiarę helu w Warszawie. A co robi Tonciu? Nie widzi korelacji.
Poza tym.
Mówiłem mu, ale nie dotarło, że 20 lat temu powstało coś 100000% lepsze i w tym samym klimacie. Formacja Cmentarz:
https://www.youtube.com/watch?v=7c7D7BOsetk
Ostatnio zmieniony 23 paź 2019, 8:33 przez adriee, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba koksik jednak jest twardym dragiem, wg wiekszosci zrodel i kilku znajomych.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
^ nie nie jest. To jest party drug. Dopiero jak przerobisz na crack to profil działania sprawia, że jest twardy. Bo kompulsja na przywalenie jest o wiele większa. Obczaj sobie wykresy, które używki przynoszą najwięcej szkód itd. Z pamięci ci podam - heroina, metamfetamina, crack i alkohol.

Ostatnio zmieniony 23 paź 2019, 8:39 przez adriee, łącznie zmieniany 1 raz.
adrian sitko głosem rozsądku w sprawie dragów
świat stanął na chuju
świat stanął na chuju
- Bunnymen77
Slizgawka w szoku, że ktoś może nagrywać o helupie
Imo, muzyka jest formą wyrażania emocji, niech każdy nagrywa co chce i niech każdy słucha czego chce.
Imo, muzyka jest formą wyrażania emocji, niech każdy nagrywa co chce i niech każdy słucha czego chce.
Spoiler
weed nad benzo i mdma ciekawe, nie wyobrazam sobie robic zadnych z tych uzywek za weedem w takich samych ilosciach, bez widocznych konsekewncji.
ktos tez zapodal tutaj zillakami - to sa pojeby wtf
ktos tez zapodal tutaj zillakami - to sa pojeby wtf
Ostatnio zmieniony 23 paź 2019, 8:48 przez ogkush, łącznie zmieniany 2 razy.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- Cz4rny1337
- Moderator
slizgawka nie w szoku tylko po prostu krytykuje
to cos jak krytykowanie kolejnego tracku Kękęgo o tym jak fajnie jest byc glowa rodziny i nie pic olkoholu, albo jak tede nagrywajacy o tym, ze sie odkuł
tyle, ze Ci dwaj u gory nie moga wyrządzić szkód, a tu mamy artyste [XD], ktory wokol narko zbudowal swoja kariere czy co on tam ma
juz wole jednak zeby dzieciaki chcialy gucci i balanciagi
to cos jak krytykowanie kolejnego tracku Kękęgo o tym jak fajnie jest byc glowa rodziny i nie pic olkoholu, albo jak tede nagrywajacy o tym, ze sie odkuł
tyle, ze Ci dwaj u gory nie moga wyrządzić szkód, a tu mamy artyste [XD], ktory wokol narko zbudowal swoja kariere czy co on tam ma
juz wole jednak zeby dzieciaki chcialy gucci i balanciagi

to jak ze wszystkim, jeden sie wpierdoli drugi nie, ale tendencje wpierdolenia są większe kiedy jesteś nastolatkiem a twój "idol" ma takie treści a nie inne i co najgorsze wie do kogo to trafia, "zanim coś napiszesz przemyśl to dwa razy, dla niektórych twoje słowa są jak rozkazy" WYP3,
Hyphap! |
|
Widzę, że w ogóle nie jesteś zaznajomiony z moją osobą. Ja sobie życie zniszczyłem mocno, ale NIGDY nie gloryfikowałem ćpania, zawsze odradzam. Jak widzę dzbanów, takich wiecie typu kodeina, xanax - naprawdę ochotę mam wyjebać w mordę. Mam alergię na gimbów, którzy są zajarani ćpaniem. Przeżyłem takich osób już multum - zobaczcie wątek zgony na hyperreal. 1/3 to ludzie z którymi miałem kontakt, irl czy online.
Jeśli chodzi o dragi to każdy sam za siebie odpowiada, leczyć też powinien się z własnych środków.
No i ja wbiłem w twarde dragi dla beki bo mam duszę empiryka, a nie jak te depresyjne pipki by uciekać od wyimaginowanego sam-nie-wiem-w-sumie-czego. No bo od czego taki Tonciu ucieka? Do roboty by się wziął, rodziców chyba ma, mieszkać gdzie mam ruchać co ma - a pisze o tym, jak to marzy o samobóju. Jebany atencjusz, to niech się zajebie, lol.
Ja nie obwiniam świata o swoje uzależnienie. I jak na mój staż (15 lat) trzymam się jak żaden inny "psychonauta" hehe z takim stażem.
SIłownia 5 razy w tygodniu, dieta, higiena snu. Odizolowałem się od ćpunów i żyję sobie patrząc na ten syf z góry i śmiejąc się czasem do rozpuku.
Nie dziwi mnie to z tym mdma. Każdy zna przynajmniej kilka osób, którym trawa zniszczyła życie. A samo czyste MDMA jest bezpieczne, dawka śmiertelna.... no sami sobie zobaczcie jaka jest. Plus - okres rejwowania u człowieka przemija, a w trawę jak gówniarz wpadnie w wieku 15 lat to można założyć, że już będzie jarał i jarał i narobi sobie syfu w życiu. Poza tym tam są różne rodzaje szkodliwości, zobacz dokładnie.
Ostatnio zmieniony 23 paź 2019, 8:50 przez adriee, łącznie zmieniany 1 raz.
Dołączam się do mel na tego chorego człowieka.
Tonciu mógłby sobie robić rap ale w momencie gdy próbuję robić z tego emo subkulturę, sektę, nurt, wpierdala gadżety junkietosekta dla gimbazy to jebać stokrotnie.
Atencjuszowanie swojego nałogu gorsze niz niegdyś u mesa. Podatna młodzież łatwo naśladuje takie muzyczne autorytety.
Zdelegalizowac
Tonciu mógłby sobie robić rap ale w momencie gdy próbuję robić z tego emo subkulturę, sektę, nurt, wpierdala gadżety junkietosekta dla gimbazy to jebać stokrotnie.
Atencjuszowanie swojego nałogu gorsze niz niegdyś u mesa. Podatna młodzież łatwo naśladuje takie muzyczne autorytety.
Zdelegalizowac
#free2rzyn
pojebana akcja
Ostatnio zmieniony 23 paź 2019, 22:42 przez Wonski, łącznie zmieniany 3 razy.
mefedron niziutko coś na tym wykresie czy nie? szkoda mózgu po tym
Jakbym bral tamte uzywki przez tyle czasu i w takich samych ilosciach co mj to juz bym nie zyl albo odklejenie mocno.
IMO pod kazdym rodzajem szkodliwosci tamte uzywki przeganiaja trawe.
IMO pod kazdym rodzajem szkodliwosci tamte uzywki przeganiaja trawe.