Po niespełna trzech latach od premiery swojej ostatniej solowej płyty, White 2115, jeden z najpopularniejszych polskich artystów, powraca z nowym albumem! „ROCKST4R” to przede wszystkim zapis przeżyć i przemyśleń z ostatnich kilkunastu miesięcy z życia rapera, lecz nie brakuje w nim także nostalgicznych powrotów do przeszłości, które sięgają aż do dzieciństwa.
White 2115 ponownie czerpie z wpływów amerykańskiego rocka i umiejętnie łączy je ze współczesnymi rapowymi brzmieniami, a wspierają go w tym najlepsi polscy producenci i wyjątkowi goście.
Album „ROCKST4R” ukaże się pod szyldem California Records we współpracy z Sony Music Entertainment Poland. Premiera zaplanowana jest na 24 stycznia 2025 roku.
Chyba single, bo w preorderze deluxe ma być jeszcze jakiś mixtape, więc część numerów nie zdziwię się jak trafi finalnie właśnie na niego:
Spoiler
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
oldschool pisze: ↑13 lis 2024, 12:42
Album „ROCKST4R” ukaże się pod szyldem California Records we współpracy z Sony Music Entertainment Poland. Premiera zaplanowana jest na 24 stycznia 2025 roku.
w tym calym gęgu 2115 to zaraz bedzie wiecej wytworni niz raperow
ja pierdolę, co to za biedaredneckowska zjebana stylistyka z filtrami ala lana del rey? oni sobie uroili, że są cudownie ocalonymi żołnierzami custera? takie coś się podobna dzisiaj nastoletnim koniarom czy o co chodzi?
Karko_Nape pisze: ↑15 lis 2024, 17:39
Czy naprawdę w życiu bedoesa nic się nie wydarzyło że znowu pierdoli o tym że musiał zbierać puszki jak przy debiucie?
Nie no, jeszcze Quebonafide napisał kawałek "Bogini" o jego narzeczonej
Karko_Nape pisze: ↑15 lis 2024, 17:39
Czy naprawdę w życiu bedoesa nic się nie wydarzyło że znowu pierdoli o tym że musiał zbierać puszki jak przy debiucie?
Nie wydał nic od 4 lat. O czym on będzie nawijał na następnej płycie, która wyjdzie za chuj wie ile?
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
No początek był nawet obiecujący jak ktoś lubi te bardziej dynamiczną i przebojową wersję whita to do numeru z chivasem jest całkiem nieźle, potem niestety samo gówno z generatora z lekkim przebłyskiem w rozpiętej koszuli
No nie dałem rady. Przetrwałem 4 numery, fatalnie to brzmi, każdy numer na tym samym patencie, przedłużanie samogłoski a. Mam dość, raczej nie dam drugiej szansy