Bonson - Baletmistrz (2024)
Re: Bonson - Baletmistrz (2024)
Z burdelem to mi się przypomina wywiad u Winiego:
- marmolad_k2
Byle jak, byle z kim, byle gdzie.
o chuj, jeszcze zobaczyłem, że ta druga dupa bonsona ma dzieciaka, może to nieślubny syn i dlatego taka sytuacja XD pojebane towarzystwo 
ciekawe czy mają konto na zbiorniku
- marmolad_k2
Spadły wspólne zdjęcia Izabelki z Natalią.Połas pisze: ↑03 lis 2024, 16:05 Wcześniej na to nie zwracałem uwagi, ale rzeczywiście na IG cała trójeczka niejako ustawiła sobie status związku![]()
Zresztą, słuchając kawałków, to tam różne akcje się odwalają. Przecież Izabelka na płycie Refluks wprost nawija, że ją mąż cały czas zdradza, a i interpretacja wersów z nowej płyty o ruchaniu razem z żoną dopiero co poznanej dupy też raczej jest prawidłowa.
Zresztą, jak pan @CL500 powiedział:
im to pasuje to chuj w to
Dodano po 2 minutach 21 sekundach:
I Natalia nie ma statusu związku z Bonsonem i Izabelką, a chyba wcześniej miała?
brawo detektywi rozjebaliście szczęśliwy związek 
Super album, nie znam wcześniejszych projektów bonsona ale baletmistrz to jedna z najlepszych rzeczy, jaka w tym roku wjechała mi na słuchawki
- marmolad_k2
No to najlepsze dopiero przed Tobą.
Tak odpalić sobie pierwszy raz Postanawia Umrzeć albo Lepiej nie pytać, to by było
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
raper dobry ale łeb przećpany już nieźle
-
JanuszKopyto
No moment kiedy by miał się zmienić w Kękę już chyba minął. Sądząc po spinie z yurkoskym i tekstach że kumple go olali itp. to jest typ osoby z którą nie da się wyjść normalnie, bo zaraz się najebie i odpierdala. Dla znajomych to jest już męczące, a on ma wyjebane na innych bo on się dobrze bawi.
A co do jego relacji z Iza to właśnie jakoś nie chciało mi się wierzyć że nagle wiernie przez tyle lat, nie rezygnując z imprez czy ćpania. Imprezy, wóda, ćpanie, szybki seks, ciężko zrezygnować tylko z ostatniego robiąc to wszystko w pakiecie przez tyle lat. Ale no pojebana akcja że teraz jego żona se znalazła kochankę i jeszcze w tym wszystkim jest ich dwoje dzieci z tego co kojarzę.
Co do samego rapu to do wyjebania goscinki i te 2 czy 3 nudne numery z końca. Bonson ma taką charyzmę i słychać ten brud że mogę całą płytę słuchać go na wkurwie, a nie na zamule jakieś smęty.
A co do jego relacji z Iza to właśnie jakoś nie chciało mi się wierzyć że nagle wiernie przez tyle lat, nie rezygnując z imprez czy ćpania. Imprezy, wóda, ćpanie, szybki seks, ciężko zrezygnować tylko z ostatniego robiąc to wszystko w pakiecie przez tyle lat. Ale no pojebana akcja że teraz jego żona se znalazła kochankę i jeszcze w tym wszystkim jest ich dwoje dzieci z tego co kojarzę.
Co do samego rapu to do wyjebania goscinki i te 2 czy 3 nudne numery z końca. Bonson ma taką charyzmę i słychać ten brud że mogę całą płytę słuchać go na wkurwie, a nie na zamule jakieś smęty.
Bardzo dobra płyta Damiana.
Tuzinkowy i bardzo niedbale wykonany album co przekłada się na słabą jakość, Bons mógłby się w końcu postarać na tym podłożu.