Sprzedaję kolekcję (klasyki z lat 2000-2008)
Moderator: Moderatorzy
Sprzedaję kolekcję (klasyki z lat 2000-2008)
siema ślizg, chcę sprzedać większość kolekcji, mam zero pojęcia jeśli chodzi o ceny także będę odpisywał jeśli będzie zainteresowanie. z chęcią bym sprzedał całość za sprawiedliwą kwotę, odbiór osobisty w Rzeszowie albo wysyłka.
sporo płyt dostawałem bezpośrednio od artystów w czasach ślizgu i praktycznie nie były one używane bo już wtedy tylko z mp3 się grało, ALE swoje lata mają także mogą nie wyglądać *MINT* bo przez ponad dekadę na półce stały.
większość płyt to pierwsze wydania, te które nie są, będą oznaczone w opisie poniżej. jeśli płyty mają rysy na powierzchni która nie jest przeznaczona na materiał to omijam w opisie bo nie wpływa na odtwarzanie).
będę w ciągu najbliższych dni dodawał opisy do każdej pozycji, wylistowane alfabetycznie:
16 Wersów - I Warszawskie Laboratoria Dźwiękowe
- koperta kartonowa praktycznie nówka, wykonanie DIY ale trzyma się w porządku. CD ma parę rys ale głównie na części nie zajętej przez materiał. góra płyty ma kilka dziwnych znamion, zdjęcie na życznie
Cruz - Akcjonariusz EP (plus 3 naklejki które przyszły z płytą)
- digipak NM, lekkie plamy w środku, które pewnie były już odkąd ją dostałem bo dosłownie dwa raze ten digipak w życiu otwierałem, naklejka na płycie CD zaczyna się minimalnie odklejać u góry, pewnie z wieku EPki
Dinal - W Strefie Jarania I W Strefie Rymowania
- digipak NM, praktycznie nówka, płyta CD ma parę małych rys ale nie była ani razu odtwarzana / wyciągana także pewnie powstały podczas produkcji. okładka ma parę małych niedoskonałości które widać jedynie pod pewnym kątem pod światło. praktycznie w tym samym stanie w jakim ją dostałem od Dinali
Dizkret/Praktik - IQ
- płyta CD ideał, poligrafia również, jewel case ma sporo rys, ale to standardowe pudełko także zawsze można wymienić
Eis - Gdzie Jest Eis?
- jewel case sporo rys, poligrafia/książeczka VG+, CD ma sporo rys ale odtwarza bez problemu z tego co piamiętam
Eldo - 27
- pudełko i poligrafia NM, CD ma kilka mikro rysek
Eldo - Eternia
- oryginalny super jewel z naklejką MTV, pudełko ma ślady użytkowania ale wygląda dobrze, poligrafia NM, płyta CD ma parę rys które nie wpływają na odtwarzanie
Eldo - Mędrcy Z Kosmosu singiel
Eldo / Bitnix - Człowiek Który Chciał Ukraść Alfabet
Elemer - Poszło W Biznes
Emil Blef - Mam Taką Twarz, Że Ludzie Mi Ufają...Billing
Flexxip - Fach
Flexxip - Szukam Tego $ singiel
Grammatik - 3
Grammatik - EP+ (digipak z 2004)
Grammatik - Podróże + naklejki
Grammatik - Reaktywacja
Grammatik - Światła Miasta (rok 2000?, digipak)
Jimson - Gorączka W Parku Igieł
Magierski & Tymon Feat. Mały72 - Oddycham Smogiem
Peerzet - Hipocentrum
Pezet - Muzyka Emocjonalna
Pezet - Muzyka Rozrywkowa
Pezet-Noon - Muzyka Klasyczna
Pezet-Noon - Muzyka Poważna
Praktik - Dobra Częstotliwość
Raca / Stona / DJ Ike - SamotnośćWolnośćPasja
Rasmentalism - Dobra Muzyka Ładne Życie
Skazani Na Sukcezz - Na Linii Ognia
VNM - Na Szlaku Po Czek
White House Magiera & L.A. - Kodex
WWO - We Własnej Osobie
Zeus – Co Nie Ma Sobie Równych
sporo płyt dostawałem bezpośrednio od artystów w czasach ślizgu i praktycznie nie były one używane bo już wtedy tylko z mp3 się grało, ALE swoje lata mają także mogą nie wyglądać *MINT* bo przez ponad dekadę na półce stały.
większość płyt to pierwsze wydania, te które nie są, będą oznaczone w opisie poniżej. jeśli płyty mają rysy na powierzchni która nie jest przeznaczona na materiał to omijam w opisie bo nie wpływa na odtwarzanie).
będę w ciągu najbliższych dni dodawał opisy do każdej pozycji, wylistowane alfabetycznie:
16 Wersów - I Warszawskie Laboratoria Dźwiękowe
- koperta kartonowa praktycznie nówka, wykonanie DIY ale trzyma się w porządku. CD ma parę rys ale głównie na części nie zajętej przez materiał. góra płyty ma kilka dziwnych znamion, zdjęcie na życznie
Cruz - Akcjonariusz EP (plus 3 naklejki które przyszły z płytą)
- digipak NM, lekkie plamy w środku, które pewnie były już odkąd ją dostałem bo dosłownie dwa raze ten digipak w życiu otwierałem, naklejka na płycie CD zaczyna się minimalnie odklejać u góry, pewnie z wieku EPki
Dinal - W Strefie Jarania I W Strefie Rymowania
- digipak NM, praktycznie nówka, płyta CD ma parę małych rys ale nie była ani razu odtwarzana / wyciągana także pewnie powstały podczas produkcji. okładka ma parę małych niedoskonałości które widać jedynie pod pewnym kątem pod światło. praktycznie w tym samym stanie w jakim ją dostałem od Dinali
Dizkret/Praktik - IQ
- płyta CD ideał, poligrafia również, jewel case ma sporo rys, ale to standardowe pudełko także zawsze można wymienić
Eis - Gdzie Jest Eis?
- jewel case sporo rys, poligrafia/książeczka VG+, CD ma sporo rys ale odtwarza bez problemu z tego co piamiętam
Eldo - 27
- pudełko i poligrafia NM, CD ma kilka mikro rysek
Eldo - Eternia
- oryginalny super jewel z naklejką MTV, pudełko ma ślady użytkowania ale wygląda dobrze, poligrafia NM, płyta CD ma parę rys które nie wpływają na odtwarzanie
Eldo - Mędrcy Z Kosmosu singiel
Eldo / Bitnix - Człowiek Który Chciał Ukraść Alfabet
Elemer - Poszło W Biznes
Emil Blef - Mam Taką Twarz, Że Ludzie Mi Ufają...Billing
Flexxip - Fach
Flexxip - Szukam Tego $ singiel
Grammatik - 3
Grammatik - EP+ (digipak z 2004)
Grammatik - Podróże + naklejki
Grammatik - Reaktywacja
Grammatik - Światła Miasta (rok 2000?, digipak)
Jimson - Gorączka W Parku Igieł
Magierski & Tymon Feat. Mały72 - Oddycham Smogiem
Peerzet - Hipocentrum
Pezet - Muzyka Emocjonalna
Pezet - Muzyka Rozrywkowa
Pezet-Noon - Muzyka Klasyczna
Pezet-Noon - Muzyka Poważna
Praktik - Dobra Częstotliwość
Raca / Stona / DJ Ike - SamotnośćWolnośćPasja
Rasmentalism - Dobra Muzyka Ładne Życie
Skazani Na Sukcezz - Na Linii Ognia
VNM - Na Szlaku Po Czek
White House Magiera & L.A. - Kodex
WWO - We Własnej Osobie
Zeus – Co Nie Ma Sobie Równych
Ostatnio zmieniony 07 lis 2024, 14:51 przez zin, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Sprzedaję kolekcję (klasyki z lat 2000-2008)
@zin rzuć +- ile za dinali byś chciał, może być tu bądź pw
- gonny_trebor
- Moderator
to ja poproszę też o wycenę żymsona gorączki
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #109 - Sampel
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
aż sobie człowiek uświadomił, ile wartościowych płyt sprzedał w przeszłości, ale powodzenia zin
szybki update, dostałem ofertę za całą kolekcję także wygląda na to że temat zamknięty. wybaczcie za nie odpisywanie przez ostatnie 2 dni
- marmolad_k2
Ustawiona aukcja 
z ciekawości za ile poszła całość?
dobry power move, narobienie smaka slizgawkerom, oszczanie ich pytan i zawijka bez zadnego wyjasnienia
czekam na potwierdzenie i odbiór jutro, ale zostało zaoferowane 2800 za wszystko
nie specjalnie, zjechałem do rodzinnego domu i staram się ogarniać dziesięć rzeczy naraz w czasie limitowanym