Największa strata dla muzyki w historii, jako 16, 17 latek nadał kierunek i brzmienie sporej części muzyki, podejrzewam że zrobiłby dużo więcej gdyby miał okazję.
RIP young goat
Jakby się uprzeć to nagrał jedynie dwa dobre kawałki, mianowicie #ImSippinTeaInYoHood i Look at Me!, reszta to jakieś smutne pajacowanie, kompletnie nie kumam robienia z niego bożka muzyki
wleciał mi właśnie z auto odtwarzania na YT Moonlight (po nowym Bonsoulu ), jak ja dawno tego nie słuchałem, chyba sobie odświeżę jego dyskografią Spoiler
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Chyba w następnym tygodniu wychodzi deluxe "?" - 40 parę numerów. Czy jest tu jakiś jego sajko, który się podejmie tego przesłuchać i dać znać na forumku, na które numery zwrócić uwagę?
To już dawno gdzieś latało, tu chyba trochę zmian w aranżacji i mixie w stosunku do pierwotnej wersji, on nie puszczał tego za życia jeszcze na swoim soundcloudzie czy coś?