Ćpuńskie dramy
Re: Tonciu
który on jest rocznik?
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Re: Zioło
Ta sprawa z odpowiedzialnością za słowa nie jest taka prosta. Bo powinna ona istnieć, jasne przecież artysta coś publikuje, coś co trafi do ludzi. A z drugiej strony ci ludzie mają swój rozum i sami decydują o sobie. Dlatego to pytanie jest ważne, lubie jak pada w programach CGMu i zwróćcie uwagę jak różne są odpowiedzi od skrajnego "nie, mam wyjebane w słuchaczy, oni mają rodziców od wychowania a nie rapera" po wyważone "wiem że mam wpływ na młodzież i staram się myśleć co piszę" kurde to nie jest proste.
wiem że ktoś z mainstreamu i mocno wpływowy ma zdanie na ten temat jak w 1. opcji nie wiem czy nie Paluch albo ktoś taki właśnie, że rodzice mają pilnować dzieciaków a nie raperzy
trudny temat tak czy tak
wiem że ktoś z mainstreamu i mocno wpływowy ma zdanie na ten temat jak w 1. opcji nie wiem czy nie Paluch albo ktoś taki właśnie, że rodzice mają pilnować dzieciaków a nie raperzy
trudny temat tak czy tak
- rakieta_rakieta
nie mam pojęcia który jest rocznik. mam nadzieję że 2019 kończy karierę.
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
-
BouncedDuck5106
Każdy ma swój rozum, jak komuś imponuje jakiś kurwa TNC na tyle że jest w stanie z powodu jego muzyki spierdolic sobie życie to jest to tylko i wyłącznie problem tej osoby. Cpuny tak jak napisał Ricky zawsze będą obecni w muzyce.
ale kurwa debil ciezki z niego
Kurt Cobain brał heroine bo go żołądek bolał bo miał jakieś problemy z żołądkiem i nie mógł wytrzymać bólu, więc brał najsilniejszy p/bólowy lek jaki mógł i od tego się zaczęło, a potem to już sie wjebał w temat, to trochę inna sytuacja bo trzeba rozróżnić że ktoś bierze i wpierdala sie przez kwestie zdrowotne od tego że chce być inny i alternatywny
dobrze powiedziała narkomanka Natalia od Jacy z Jak to ogarnąć: "Ćpają bo chcą być inni, nie chcą być jak reszta, nudni i normalni, a przez to że zaczną ćpać właśnie stają się jak reszta, bo reszta też ćpa i oni tego nie widzą ale tak właśnie jest. Ćpanie nie zrobi z ciebie innego, a takiego samego jak słabi koledzy". Te słowa powinni mówić w szkołach bo są bardzo mądre.
dobrze powiedziała narkomanka Natalia od Jacy z Jak to ogarnąć: "Ćpają bo chcą być inni, nie chcą być jak reszta, nudni i normalni, a przez to że zaczną ćpać właśnie stają się jak reszta, bo reszta też ćpa i oni tego nie widzą ale tak właśnie jest. Ćpanie nie zrobi z ciebie innego, a takiego samego jak słabi koledzy". Te słowa powinni mówić w szkołach bo są bardzo mądre.
No kurde sam nie wiem, jak ten buldog z dowcipu. Z jednej strony jarałem się tymi starymi nagrywkami TNC/StaryFormyszczytu jak wypłynęły na Ślizgawce - dla normika jak ja który do nosa wciągał co najwyżej tabakę to było jak wchodzenie w jakichś nieznany świat z tymi wszystkimi dziwnymi itemkami, depresjami itp. No i raczej ciężko popierać cenzurowanie rapu, który od zawsze stał narkotykami, seksizmem, sutenerstwem, przestępstwami związanymi z bronią itd. Z drugiej strony, jak widzę że typ robi hajs na tym że ćpa jeden z najbardziej uzależniających i wyniszczających narkotyków jakie w ogóle istnieją i zaprasza (nota bene, głupich jak but) fanów do dziarania sobie związanych z tym motywów a jego koledzy i koleżanki sukcesywnie zjeżdżają do bazy to się słabo robi. No i kiedyś te narkotyki i gangsterka oznaczały zjaranie lufki i wykasowanie jakiegoś studenciaka z telefonu, a teraz walenie po kablach i handlowanie fentanylem? Ech
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- rakieta_rakieta
Stary, aka narzeczony, aka ex formyszczytu najebane tam ponad 3 tysiące postów w sensie na hr.
A i sama formaszczytu ponad 3 tysiące, będzie co czytać :/
A i sama formaszczytu ponad 3 tysiące, będzie co czytać :/
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
nie da się, musisz się zarejestrować
moim zdaniem pierdolicie straszne smuty, co jakiegoś toncia powinno obchodzić, że ktoś posłuchał se jego piosenek i się zaćpał? dobrze tam hardy napisał o rodzicach, gdzie wy macie etos artysty, etos rokmena, jak wystarczy wam puścić eldo - odpowiedzialność i macie łzy w oczach?
bez kitu, jakbym oglądał kurwa rower błażeja w 1999 i jakiś dziadek opowiadał, że muzyka chipchop wywołuje w młodzieży agresję i trzeba zakazacz
nie no kurwa jakie ciarki zenady mnie przeszly jak to przeczytalem ofiary ofiary i chuj hahahaha jak zakończył, kto to kurwa jest? kto to czyta? on ma jeszcze jakichś fanów do chuja? jeszcze powiedzcie, że dobry hajs robi, a ja muszę wstawać codziennie do roboty o 6. ciekawe czy te jebane ćpuny wysnują z jego śmierci jakieś wnioski. chociaż spodziewam się, że za chwilę trzeba będzie dodać kolejnego do gablotyoyche pisze: ↑22 paź 2019, 12:14Spoiler
płaczę, chce się zabić kurwa mać, ale mnie pilnują, nie mogę tego do siebie dopuścić, nie wierzę, nie chcę już tego syfu, co chwilę ktoś umiera. zioło zioło, chyba nagram taki kawałek. słuchałem go od początku, jako człowieka kochałem kurwa choć nienawidzę ludzi, ale przegadaliśmy kilka godzin na trzeźwo, miał w tym tygodniu do mnie przyjechać, mieliśmy robić projekt, nagrać płytę, na której mieliśmy wyrzucic z siebie najgorsze kurwa rzeczy, które odjebalismy. cpun. cpun. nie mogę przestać kurwa płakać. ego bity to jest kurrwa mać złoto, od pierwszych sekund slysysz że to michał, rzadko spotykane i kurwa kurwa kurwa mać powiedz że to nie jest prawdą. nie znaliśmy aż tak dobrze, widzieliśmy się 2 czy 3 razy. tak pocieszna mordka. co mam zrobić? kurwaa mac nie wierzę. błagam kurwa powiedz że to jebany żart. niedługo wleci nowy kawalek, nie chcę tego syfu już od 15 roku życia mam dość ale kurwa zawsze tu będę. co chwilę ktoś kurwa umiera. chce umrzeć. chce żyć. zakochałem się, tydzień bez mjetka. chxialem wypic 5 litrow mjetka i zjesc 8 paczek klonow 5 lorafenow 8 diazepamow 10 nitra kurwa wskoczyć pod pociąg pod auto bo mam problem z psychiką, ale mnie kurwa trzymali. nie chcę tego kurwa. papieroski na ręce. usuwam się. usuwam wszystko co jestbw internecie. tylko skończę nowy materiał. do końca roku będzie na spotifaju sc yt cokolwiek. ja już nic nie zrobię. nic nie zdziałam. piesze to pod wpływem ale kurwa to mnie boli tak jak umarł grzesiu, doslownie kurwa KURWAA MAĆ ZABIJCIE MNIE PROSZĘ BO TO JEST CHORE I NIE CHCĘ W TYM UCZESTNICZYĆ.
w tym tygodniu gadalismy przez telefon codziennie po 50 minut, wszystko było okej, chciał robić materiał, chciał kurwa ze mną robić płytę, to miało być kurwa mać inne, jestem rozjebany. rozmowy z nim to był kurwa jebany sztos i nie mogę kurwa, nie mam pojęcia co napisać.
Zioło, kurwa mać ty jebany idioto.
kochałem cię kurwa jebany kurwa narkomanie debilu idioto.
proszę kurwa o pomoc bo już nie daje rady, to jest dla mnie za ciężkie, naprawdę, proszę kurwa, co mam robić? jestem rozjebany, jestem rozjebany rozjebany kurwa
mam jego bity.
nienawidzę palic ziola.
nie chcę tu być
ofiary
ofiary
WARN
-
frontkick
Szkoda że tak to się skończyło, ech dziwna historia strasznie i nie wiem jak się czuć z tym
Also jebać kurwy bez empatii które w tym temacie bez cienia zastanowienia wypisują że jak ćpun to jebać i na śmietnik z nim, jak tak można chujowo myśleć w ogóle, w nałóg się nie wpada umyślnie, prawie zawsze jest to podszyte jakimiś negatywnymi emocjami
Also jebać ludzi bredzących o odpowiedzialności artysty za słuchaczy, użytkownik oyche wyjaśnił
Also jebać kurwy bez empatii które w tym temacie bez cienia zastanowienia wypisują że jak ćpun to jebać i na śmietnik z nim, jak tak można chujowo myśleć w ogóle, w nałóg się nie wpada umyślnie, prawie zawsze jest to podszyte jakimiś negatywnymi emocjami
Also jebać ludzi bredzących o odpowiedzialności artysty za słuchaczy, użytkownik oyche wyjaśnił
-
rubinstein
toncia dosięgnie najcięższa i najsurowsza kara ze wszystkich kar za deprawowanie mlodzieży
otóż
otóż
Spoiler
będzie łysy przed 30-stką
Podeślij te do których trza się zalogowacoyche pisze: ↑22 paź 2019, 18:47nie da się, musisz się zarejestrować
moim zdaniem pierdolicie straszne smuty, co jakiegoś toncia powinno obchodzić, że ktoś posłuchał se jego piosenek i się zaćpał? dobrze tam hardy napisał o rodzicach, gdzie wy macie etos artysty, etos rokmena, jak wystarczy wam puścić eldo - odpowiedzialność i macie łzy w oczach?
bez kitu, jakbym oglądał kurwa rower błażeja w 1999 i jakiś dziadek opowiadał, że muzyka chipchop wywołuje w młodzieży agresję i trzeba zakazacz
2. Idealnie to odpisałeś, podzielam twoje zdanie w chvj
-
japierdole
Gdzieś mi obiło się o uszy że ten gosc (Tonciu) jest też około trzydziestki? Lub po? Nie wiem. Ale jego styl pisania to ja pierdole xD Gimba
-
rubinstein
"jestem pizdowatym typem który po prostu wyrzuca z siebie emocje" ale z niego manipulant, normalnie manipulator
nie uwierze w to, bez kitu, to jest niemozliwe. przecie ja myslalem, ze to jakies 97-98 at best. on nie moze byc ode mnie starszy wtfjapierdole pisze: ↑22 paź 2019, 20:02 Gdzieś mi obiło się o uszy że ten gosc (Tonciu) jest też około trzydziestki? Lub po? Nie wiem. Ale jego styl pisania to ja pierdole xD Gimba
Ostatnio zmieniony 22 paź 2019, 20:05 przez rubinstein, łącznie zmieniany 1 raz.