Specjalnie niesłucham leaków żeby się potem wkurwiać że nie ma czegoś co mi się podobało na płycie, mam nadzieję że On God będzie na 100% bo nie przewijał się na żadnej trackliście którą widziałem a dla mnie to jest świetny kawałek.
Kanye West - JESUS IS KING (2019)
- KillerCroc
Re: Kanye West - JESUS IS KING (25/10/2019)
Niech on już to da
Przecież to jest 10/10
Specjalnie niesłucham leaków żeby się potem wkurwiać że nie ma czegoś co mi się podobało na płycie, mam nadzieję że On God będzie na 100% bo nie przewijał się na żadnej trackliście którą widziałem a dla mnie to jest świetny kawałek.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
- piernikowyskoczek
wy nie doceniliście w temacie SELAH, a ładne, ostatnia minuta kawałka bardzo piękna, Kanye w dużej formie
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- maly mefedronik
https://www.rap-up.com/2019/10/20/kanye-west-considered-quitting-rap-devils-music/ pisze:At one point, he even considered giving up rap altogether. “One time, he told me that he wasn’t going to rap,” Tyson revealed. “I said, ‘Why not?’ He said, ‘Well, that’s the devil’s music.’ I said, ‘Hey, man. Rap is a genre. You can rap for God.’ I think he was already thinking about it a little bit, but I just definitely said, ‘Hey, bro. I think you need to use your talents that God’s given you and use that platform for God.'”
Spoiler
#PRAY4BELMONDO
Wrzucę w /media + na kanywest.com chyba nowy zwiastun
- piernikowyskoczek
co ta Jamajka?
national symbol used for commercial manner
może będą chcieli tantiemy za użycie flagi?
Wysłane z mojego Redmi 7 przy użyciu Tapatalka
national symbol used for commercial mannermoże będą chcieli tantiemy za użycie flagi?
Wysłane z mojego Redmi 7 przy użyciu Tapatalka
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Nie uwierzę dopóki nie zobaczę
- Rafał81000
Spoiler
także w piątek każdy ze słuchawkami do kościoła na pierwszy odsłuch
Na Yandhi byłem nahajpowany jak skurwysyn, ale tego albumu się boję
a ja na odwrót. wierzę, że Kanye w końcu wyda album do jakich nas przyzwyczaił - spójny i przemyślany. yandhi od początku zapowiadało się na kontynuacje drogi obranej na TLOP, czyli taki piękny bałagan.
w stanach wbita podobno $20, a film trwa 35 min, więc mocno bym się zastanowił przed pójściem
ale fajnie jakby w PL był tak czy tak
ale fajnie jakby w PL był tak czy tak
możesz mi mówić daquan
przychodź! przychodź najlepszy albumie muzyczny tego stulecia 
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
to nie temat whole lotta red
ale tez czekanko, moze tym razem wyjdzie
wlecialy fizyki
https://shop.kanyewest.com/
https://shop.kanyewest.com/
możesz mi mówić daquan
i to jest okladka?? lipa straszna
Ktoś zamawia vinyl?