Bonson - Baletmistrz (2024)
- MalkoNTENT
Re: Bonson - Baletmistrz (2024)
Ja się zastanawiam mocno
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Czemu nie można już tego kupić? Taki mały nakład?
O co chodzi z dwoma babami? Jak interpretujecie te wersy? Pojawiają się chyba dwukrotnie na nowej płycie. Izabelka na instagramie ma jakąś pannę dodaną obok Damiana. Trójkącik? 
Zgaduję, że chodzi o starszą córkę, która wchodzi w wiek dojrzewania, nie pamiętam teraz dokładnie tych wersów, ale jak tego słuchałem to była jedyna i najbardziej oczywista interpretacja
edit: chociaż jak teraz patrzę po insta, to rzeczywiście jakaś dupa się tam przy nich kręci, więc chuj wie
edit: chociaż jak teraz patrzę po insta, to rzeczywiście jakaś dupa się tam przy nich kręci, więc chuj wie
ja tam myślałem że chodzi po prostu o dwie córki, ale ja tam już dawno przestałem kminić o chuj Bonsowi akurat związkowo chodzi bo ładuje od lat w chuj dziwne wersy patrząc że już jest z Izabelką z 10 lat chyba
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Mam dwie baby, już czasem dość emocji
Jak dwie baby, pojebało go przez proszki
Tak się bawi, tak się bawi, kurwa drugi koniec Polski
Moja żona dziś zasypia przy kobiecie
Nie zrozumiesz nas to co mam Ci powiedzieć
no przyznam, zeby to zinterpretowac jak wersy o corce, to trzeba...niezbyt uwaznie sluchacByło fajnie, ja, dwie dupy, jadę w taxie skuty
Jedna z nich, to moja żona, drugą znam sekundy
Pamiętam, miała fajne ruchy
Oczywiście nie chodzi o córkę. Z wersów i przede wszystkim z Ig wszystko wychodzi. Ogólnie w mega pojebana akcja i nie chce nawet znać szczegółów
Ja pamiętałem tylko ten pierwszy fragment i tam nie jest to takie jednoznaczne. Ten drugi już ewidentnie wskazuje na jakąś relację romantyczno-seksualną, a w trzecim to równie dobrze może być jakaś randomowa dupa bez związku z poprzednimi. No ale fakt, coś jest na rzeczy i jakiś trójkącik jest grany
- marmolad_k2
Też mnie te wersy zastanawiały z każdym odsłuchem.moody pisze: ↑03 lis 2024, 13:23Mam dwie baby, już czasem dość emocji
Jak dwie baby, pojebało go przez proszki
Tak się bawi, tak się bawi, kurwa drugi koniec PolskiMoja żona dziś zasypia przy kobiecie
Nie zrozumiesz nas to co mam Ci powiedziećno przyznam, zeby to zinterpretowac jak wersy o corce, to trzeba...niezbyt uwaznie sluchacByło fajnie, ja, dwie dupy, jadę w taxie skuty
Jedna z nich, to moja żona, drugą znam sekundy
Pamiętam, miała fajne ruchy![]()
Do tej pory Bonson od kilkunastu lat związkowo nawijał co chwile o dupach i rozjebanym związku, a jego instagram zdawał się wszystkiemu przeczyć, więc faktycznie przestałem zwracać na ten aspekt szczególną uwagę w numerach
ale moze i coś faktycznie jest na rzeczy, tym razem w miare sie to klei
ale moze i coś faktycznie jest na rzeczy, tym razem w miare sie to klei
Pani Bonsonowa z tą laską to od dobrych 2 lat foty wrzuca, jak mają taką jazdę i im to pasuje to chuj w to 
MalinowyJogurt 2
- ebismolarek
Haha co za kukold
Wcześniej na to nie zwracałem uwagi, ale rzeczywiście na IG cała trójeczka niejako ustawiła sobie status związku

Zresztą, słuchając kawałków, to tam różne akcje się odwalają. Przecież Izabelka na płycie Refluks wprost nawija, że ją mąż cały czas zdradza, a i interpretacja wersów z nowej płyty o ruchaniu razem z żoną dopiero co poznanej dupy też raczej jest prawidłowa.
Zresztą, jak pan @CL500 powiedział:

Zresztą, słuchając kawałków, to tam różne akcje się odwalają. Przecież Izabelka na płycie Refluks wprost nawija, że ją mąż cały czas zdradza, a i interpretacja wersów z nowej płyty o ruchaniu razem z żoną dopiero co poznanej dupy też raczej jest prawidłowa.
Zresztą, jak pan @CL500 powiedział:
im to pasuje to chuj w to

To te słynne uwielbiam jak ciocia przychodzi
no ja wlasnie nigdy nie kumałem, leca te wersy co chwile na płytach a potem np. Izabelka wrzuca że najwazniejszy, kocham cie
myslałem że oni to tak se lubią okreslac to mocniej niz jest, ale widocznie nie
myslałem że oni to tak se lubią okreslac to mocniej niz jest, ale widocznie nie
- marmolad_k2
Jak się kochają, to chuj z nimi.
bonsona to już potężnie odkleiło widzę xD
jeszcze o tym, ze z burdeli sobie lubi korzystac tez nawijal. normalny otwarty zwiazek mordo, kochaja sie wspieraja, a linijki fajnie poskladane, czego chciec wiecej 
to wszystko dla córki pzdr