Suja THS Klika
Re: Suja THS Klika
ale jajuwa wjechała tak zwana ścięta o kurde salutens
Lepsza taka ścięta niż:
Jajecznica ala rzygowiny jest ok. Kukold też dostał, dziwka położyła mu na talerz

Jajecznica ala rzygowiny jest ok. Kukold też dostał, dziwka położyła mu na talerz
Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- Oportunistycznyebaka
- Rozpierdalator
+ Kino nieme z wczoraj
Ale jak to tak jajówa z suchym chlebem, cyk
ten ziomek serio robi na tyle z zaiksow zeby sie utrzymywac czy chodzi do roboty jeszcze jakiejs?? pamietam ze tedas sie napierdalal w niego ze spotkal na jakims glovo czy cos takiego (swoja droga nie wiem co w tym takiego zabawnego widzial tedzik bo praca jak praca i jak chcial go tym upokorzyc to beka z wieprza.) 
z zaiksów i bycia rentierem mieszkania po babce a na glovo to dla zajawki i rozruchu fizycznego
salutens
salutens
-
Eqerest
A u mnie w niedzielę na mszy ksiądz puszcza "Lirykę chodnika". I zamiast "Amen" mówi "Salutens".
-
nescafeklasyg
Czy sujbitron zgodnie ze złowieszczą zapowiedzią "wziął się" za ciotę nowej ery, czy skończyło się jak zwykle w polskim rapie?
Salutens i emano cyk.
Salutens i emano cyk.
-
bombastyczny
tak, chciał mu podpalić mieszkanie, ale misja sie nie udała bo suja pomylił piętra i apart się spalił sąsiadowi
Sujbitron wyglada jak Lord Voldemort tu xD
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
- gods bidness
Słuchałem ostatnio Filiksa u Winiego i mówi, że za Kaliber z zaiksów cały czas gruba penga wpada, więc to chyba jakoś szerzej działa niż tylko radia i tv, bo gdzie niby Kaliber jest grany w radiach i tv.
Oczywiście nie sugeruję, żeby Sui gruby hajs z zaiksów wpadał, żeby nie było. W ogóle nie jestem w uniwersum, więc nie wiem czy on chory psychicznie czy zdrowy, obejrzałem ten zbiór relacji o Tede powyżej i kilka jakichś innych i widzę, że typ to typowy kidult, chłop koło 40-stki zatrzymany w rozwoju mentalnym na gimnazjum. Mieszka gdzieś w bloku, chodzi grać w kosza, z nudów i samotności zaczepia dzieci i nagrywa relacje na instagramie. Potraktujcie to dzieci jak ostrzeżenie, bo teraz jest pandemia samotności i wylew takich 40-letnich samotnych typów, co wyjdą na osiedle szluga zajarać i małpkę wypić i pogadać ze starymi znajomkami, ale tam nikogo nie ma. I daj Bóg, jak chociaż ze starymi rodzicami nie mieszkają.
No ale gdzie suja a gdzie kaliber xd nie wiem czy przez zaiks nie przechodzą jakoś hajsy ze streamingu, a na takim spoti kaliber ma 282k słuchaczy w miesiac, podczas gdy ths klika - 6k xd kaliber pewnie czasem też poleci w quasi-alt radiu typu trójka czy kampus, czy nawet w filmach czy serialach (przykladowo w rojście w tle leciał + i-)
na trojce czesto leciala paktofonika i kaliber, dla dziadow od audycji wtedy sie skonczyl polski rap (i wiele sie nie pomylili)
- Oportunistycznyebaka
Dariuszek nie zwalnia jeśli chodzi o łączenie Tedego i damskiej części sceny rapowej w celach matrymonialnych. Chociaż sam stary zgagulec aż się ślinił w swoim story do tej Marysi czy Gabrysi.
dowiedzieliśmy się też, że sujbitron terapią koszykówką wyleczył raka żołądka, s4lut3ns i przysłowiowy palec środkowy dla nowotworów