Westside Gunn - Still Praying (2024)
Re: Westside Gunn - Still Praying (01/11/2024)
Długo nic nie wydaje, mógł by rozjebać w końcu. 3 ostatnie HWH na zawsze w serduszku 
On już nic super nie nagra, nic jak FLYGOD
aa, pierdolenie.
WSG nigdy nie był wybitny lirycznie, a jego projekty głównie dzięki bitom i gościom trzymały poziom do HWH8, po którym odskoczył na ATYPFM w chujowy trap. Wystarczy, że wróci do "korzeni" i to będzie dobry projekt.
Z Griseldowej trójki to właśnie albumy WSG najdłużej nie schodziły poniżej pewnego poziomu, co jest o tyle dziwne, że Conway i Benny tekstowo zjadają go dupą
Mimo, że Gunn ma ego wyjebane w kosmos i nigdy nie przyzna, że jego chujowe trapowe flow jest chujowe, to wierzę w Still Praying i powrót złotych czasów Gxfr.
WSG nigdy nie był wybitny lirycznie, a jego projekty głównie dzięki bitom i gościom trzymały poziom do HWH8, po którym odskoczył na ATYPFM w chujowy trap. Wystarczy, że wróci do "korzeni" i to będzie dobry projekt.
Z Griseldowej trójki to właśnie albumy WSG najdłużej nie schodziły poniżej pewnego poziomu, co jest o tyle dziwne, że Conway i Benny tekstowo zjadają go dupą
Mimo, że Gunn ma ego wyjebane w kosmos i nigdy nie przyzna, że jego chujowe trapowe flow jest chujowe, to wierzę w Still Praying i powrót złotych czasów Gxfr.
ciężko powiedzieć co tu wgl będzie na tym albumie bo to miało być coś w stylu Peace Fly God nagrane na szybko jako "przystawka" i głównym albumem tego roku od niego miało być i prawdopodobnie będzie nadal Flygod Is an Awesome God 3 które było niby w fazie mixu już
potem się okazało że nie rzucił tego tak szybko jak mówił pierwotnie więc pewnie coś jeszcze było dogrywane
potem się okazało że nie rzucił tego tak szybko jak mówił pierwotnie więc pewnie coś jeszcze było dogrywane
Nie no, ciężko oczekiwać po nim górnolotnych tekstów, techniki czy super flow - Gunn jest jaki jest i za
to jaki jest się go uwielbia albo się nie da słuchać.
Nie jest, nie był i nie będzie dobrym raperem, ale jest jedyny w swoim rodzaju, oryginalny - dlatego swego czasu byłem sajko.
Formuła jednak się wyczerpala i na nic od niego nie czekam już od dłuższego czasu, sprawdzam czasem goscinki i tyle
to jaki jest się go uwielbia albo się nie da słuchać.
Nie jest, nie był i nie będzie dobrym raperem, ale jest jedyny w swoim rodzaju, oryginalny - dlatego swego czasu byłem sajko.
Formuła jednak się wyczerpala i na nic od niego nie czekam już od dłuższego czasu, sprawdzam czasem goscinki i tyle
Ja bym dodał album 10 do tych trzymających poziom a wyszedł po HWH8. Tam były 2-3 słabe tracki.
Może WSG nie jest wybitnym raperem ale napewno się wyróźnia. Jak nie pójdzie w trapy to bedzie dobrze.
okazuje się że to Gangsta Grillz Mixtape i Drama pierdoli te swoje kocopoły na każdym numerze
ciekawe jest to że tutaj też większość numerów jest solo, więc widać lekką zmianę podejścia ostatnio
ciekawe jest to że tutaj też większość numerów jest solo, więc widać lekką zmianę podejścia ostatnio
Re: Westside Gunn - Still Praying (2024)
Super płytka, no i w końcu dużo mniej gości i więcej wsg na jego własnym projekcie
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
większość numerów super, ale Drama wkurwia tym swoim pierdoleniem co lekko wpływa na odbiór projektu jako całość dla mnie
dawać kurwa wersje No DJ jak za starych dobrych czasów
wgl Speedy 40 strasznie dziwny track
brzmi jak ponowna próba połączenia trapu z boom bapem ale z suwakiem bardziej przesuniętym w stronę starszych brzmień
dawać kurwa wersje No DJ jak za starych dobrych czasów
wgl Speedy 40 strasznie dziwny track
brzmi jak ponowna próba połączenia trapu z boom bapem ale z suwakiem bardziej przesuniętym w stronę starszych brzmień
No wreszcie coś dobrego od WSG. Statik co za bity dał tutaj
Drama fakt, lekko wkurwia, ale dopóki za tym jego darciem ryja leci bicik to może być. Na 11 EP te jebane skity leciały w ciszy
Co niespodziewane najgorszy kawałek to wg mnie ten posse z całym core Grisdely i Boldym, Stove. Za długie są takie kawałki z tymi bezbębnownymi bitami, zasnąć można.
WSG dał radę rapowo jak na kogoś kto zawsze dużo polegał na bitach i gościach. No tak, wszystko o tym samym, ale chuj z tym. Wybitnych tekstów nikt tu nie oczekuje. Najlepiej jest jak nie robi tego offbitu za dużo, np. na I know Verdy zajebiście leci. Poćwiczył nad flow?
Bo na Speedy 40 brzmi jakby czytał rymowankę Dr Seuss, niech on se odpuści takie tempa.
No ale generalnie zajebiste, czekałem i się doczekałem.
Drama fakt, lekko wkurwia, ale dopóki za tym jego darciem ryja leci bicik to może być. Na 11 EP te jebane skity leciały w ciszy
Co niespodziewane najgorszy kawałek to wg mnie ten posse z całym core Grisdely i Boldym, Stove. Za długie są takie kawałki z tymi bezbębnownymi bitami, zasnąć można.
WSG dał radę rapowo jak na kogoś kto zawsze dużo polegał na bitach i gościach. No tak, wszystko o tym samym, ale chuj z tym. Wybitnych tekstów nikt tu nie oczekuje. Najlepiej jest jak nie robi tego offbitu za dużo, np. na I know Verdy zajebiście leci. Poćwiczył nad flow?
No ale generalnie zajebiste, czekałem i się doczekałem.
Still Praying to jest to. Jejoooo 
zamiast tego pierdolenia Dramy mógł wrzucić te numery z EPki bez skitów, czasowo by wyszło podobnie a o ile lepiej 
To samo mam. Drama do wycinki i mamy bardzo dobry album. Dobrze że WSG odrobił lekcje i widać że sie przyłożył bo (gdyby nie te adliby) brzmi to tak jak można sobie to najlepiej wymarzyć od niego. Czekam na wersje No DJ 
Ostatnio zmieniony 02 lis 2024, 0:57 przez Dgyy, łącznie zmieniany 4 razy.
bardzo się przyłożył XD
ale dobrze się tego słucha, to fakt
wygląda na to że będzie wersja No DJ
póki co jeszcze zablokowana, pewnie po północy wleci
Dodano po 1 godzinie 30 minutach 56 sekundach:
piękna sprawa