P. Diddy
Re: P. Diddy
A czemu nikt nie łączy Nasa z diddim, przeciez tez sie od lat z nim bujał 
- gods bidness
Jakby wymieniać raperów, którzy mieli coś do czynienia z Diddym to by do jutra nie skończył. Z głowy poza wspomnianymi: MEthod Man, Raekwon, Redman, Busta Rhymes, Pharell, Nelly, Jadakiss i całe LOX, French Montana, Rick Ross, Weezy, MGK, T.I., Fabolous i z 250 innych.
To był jebany Diddy, a nie jakiś Termanology z zadupia. Jeden z pięciu największych tuzów tego gatunku, więc nie dziwota, że każdy duży praktycznie miał z nim mniejszą czy większą styczność.
Nie zmienia to faktu, że oprócz typowy przydupasów jak Biggie, Mase czy Meek Mill, wielu pojawiało się z nim i imprezowało w miarę regularnie. Jak Jay Z czy Rick Ross. O Nasie nie słyszałem, co prawda mimo, że on taki bardziej conscious rapper moralista, to jednak nie oszukuję się specjalnie, że moralnie jakiś wiele lepszy niż reszta. Mimo wszystko chyba w imprezowych kręgach Diddy'ego się nie obracał za bardzo.
To był jebany Diddy, a nie jakiś Termanology z zadupia. Jeden z pięciu największych tuzów tego gatunku, więc nie dziwota, że każdy duży praktycznie miał z nim mniejszą czy większą styczność.
Nie zmienia to faktu, że oprócz typowy przydupasów jak Biggie, Mase czy Meek Mill, wielu pojawiało się z nim i imprezowało w miarę regularnie. Jak Jay Z czy Rick Ross. O Nasie nie słyszałem, co prawda mimo, że on taki bardziej conscious rapper moralista, to jednak nie oszukuję się specjalnie, że moralnie jakiś wiele lepszy niż reszta. Mimo wszystko chyba w imprezowych kręgach Diddy'ego się nie obracał za bardzo.
Ciekawe jak tam DJ Khaled
- gods bidness
spoko, 2rzyn i tak nie skuma o co ci chodzigods bidness pisze: ↑11 paź 2024, 22:25Chodzi o wpływowość, bo raperem, to bym go nawet nie nazwał.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
Tera ten kawałek już inaczej brzmi po 27 latach, sprawieliwosc go dopadła, ze 2Pac już o tym ostrzegał i o wszystkim wiedział
- Karko_Nape
Najgorsze z tego filmu są wypowiedzi jego adwokata, trzeba nie mieć duszy żeby mówić takie rzeczy.
didas ma na niego haki i tyle
A co to za kawałek Migosów?
Na studiach prawniczych jest specjalny przedmiot poświęcony pozbywaniu się duszy. Brak duszy jest niezbędny dla wykonywania tego zawodu.Karko_Nape pisze: ↑14 paź 2024, 21:23 Najgorsze z tego filmu są wypowiedzi jego adwokata, trzeba nie mieć duszy żeby mówić takie rzeczy.
PISZĘ TO POD WEWNĘTRZNYM PRZYMUSEM
ŻE MYŚLĘ ŻE MÓGŁBYM BYĆ PLATYPUSEM
BYŁBYM W TEJ ROLI NIEZAWODNY
BYŁBYM KURWA JAJORODNY
ŻE MYŚLĘ ŻE MÓGŁBYM BYĆ PLATYPUSEM
BYŁBYM W TEJ ROLI NIEZAWODNY
BYŁBYM KURWA JAJORODNY
https://deadline.com/2024/10/sean-combs ... 236121708/
Ciekawe co to za „male and female celebrities” , gdzieś na reddicie widziałem analizę że to Will Smith i Jada, grubo by było
Ciekawe co to za „male and female celebrities” , gdzieś na reddicie widziałem analizę że to Will Smith i Jada, grubo by było
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Wleciał dokument o buszku tatuśku na hbo, ogladał ktos? Warto?
@Bezkitu97 lepiej poczekać na ten co robi 50 Cent dla Netflixa
Ja oglądam ten dokument i nie wiem czy to tylko moje wrażenie, ale albo to jest zrobione przez jakichs nieudaczników, albo cały temat jest naprawdę bardzo grubymi nićmi szyty... Serio, całe story (w dokumencie) jest tak tendencyjne jakby to kręcił jakis łebek z TVP/TVN i jeśli tam są wytoczone najciezsze działa pod kątem zgromadzonej dokumentacji/ materialow dowodowych, to nie zdziwię się jeśli Diddy wyliże. Natomiast zaznaczam że nie śledzę sprawy, więc być może 99% mięsa tam nie ma