Absolutnie mnie nie dziwi twój posting w temacie wybory w USAKarko_Nape pisze: ↑28 wrz 2024, 12:19 Unoszenie się takimi wartościami jest dla brudasów z haiti albo innego gówno kraju a nie dla Polaka.
Mata
- Karko_Nape
Re: Mata
To dobrze, czasami się boje że ktoś w internecie weźmie mnie za liberała.
- yungXpaproch
u brytyjskiego rapera na feacie
sl fajnie ale mata tak se
sl fajnie ale mata tak se
- Karko_Nape
Freestyle cykacz type beat i dwie chujowe zwrotki, matczak na pewno gorszy i nawet nie dał rady pełnej szesnastki położyć.
- oKulTywowany
Dopiero teraz dociera że mata to wack ?
Rekordzista nagrywania jednego kawałka
Rekordzista nagrywania jednego kawałka
This page is no longer available.
- yungXpaproch
od przodkow z afryki
Nawet spoko, zwlaszcza te intro bez udziwnien
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Ten remix nawet spoko chociaz nie kazdego ktory tam nawija potrafie z przyjemnoscia sluchac, btw nie znalem oryginalu moze warto nadrobic zaleglosci
Uslyszalbym jakis numer mata x god.wifi, ale to ta druga musialaby raczej wybierac bit pod ktory by nawineli razem bo z tych kawalkow cbw tylko w paru mi sie bit podoba.
No i wbilem tu bo przypomnial mi sie bengerek jakim jest lloret del mar i juz nie pamietam czy juz go tutaj propsowalem, jak nie to wlasnie chcialem naprawic ten blad i to zrobic
No i wbilem tu bo przypomnial mi sie bengerek jakim jest lloret del mar i juz nie pamietam czy juz go tutaj propsowalem, jak nie to wlasnie chcialem naprawic ten blad i to zrobic
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy