Nie ale nie drążmy tematu zawodówki, bo ten temat nie jest przeznaczony do tego działumarmolad_k2 pisze: ↑30 paź 2024, 21:42Ciekawe, czy ten kolega debil z zawodówki też zerwał sobie przyczepy 3 razy.saturn pisze: ↑30 paź 2024, 21:33 @Kokorap twój ziomek odjebał lipę
niezły kurwa independent rap - typ za prawa do wersu zatoastował zaśpiewał więcej niż gondek za skrecze
tak się właśnie ostatnio zastanawiałem: ty naprawdę jesteś taki przyjebany, czy przyjąłeś kreację cymbała na potrzeby forum?
ale dobrze, że wspomniałeś o tej zawodówce, to nie muszę już dłużej rozkminiać
Modelki - Sukcesy i Błędy EP (2024)
Re: Modelki - Sukcesy i Błędy EP (2024)
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
nie wiem, pewnie 1
ja akurat jestem dość głupi jak na osobę w spektrum i piszę to zupełnie poważnie
może mój mózg jest trochę rozwinięty tu i tam
ale nie w sposób, który dawałby mi dobrą pracę/naukowy szacun
jedynie inteligencję emocjonalną mam wchuj wysoką, mógłbym być niezłym psychologiem
tylko no właśnie, do tego potrzeba stosownego dyplomu - a ten pociąg już dawno mi odjechał
matura w dzisiejszych czasach to absolutne minimum edukacyjne
szczególnie przy tak śmiesznie niskim poziomie polskiego szkolnictwa
ma ją nawet paproch, który na przerwach popijał blanty romperami
a w ostatniej klasie bidulek już w ogóle nie był w stanie się zmotywować, żeby fizycznie uczestniczyć w lekcjach
więc każda osoba w normie intelektualnej to ogarnie
racja, dlatego eot
swoją drogą bawi mnie, że tede ma takie zamiłowanie do puszczania plotek nt. starych znajomych
jasne, chłop zna 3/4 warszawy, może powiedzieć dużo o dosłownie każdym
ale on w dowolnej koperkowej aferze wpierdala swoje 3 grosze zza kulis, śmiesznie to wygląda
jakiś kompleks niespełnionego dziennikarza, albo faktycznie jest wiotki tam na dole
chory z zawiści pastor
Ostatnio zmieniony 30 paź 2024, 22:31 przez saturn, łącznie zmieniany 2 razy.
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
ta w środku wygląda na tym wywiadzie jak kubańczyk
- marmolad_k2
-Czy jesteście industry plantem?
Na co sprytny zespół odpowiedział:
-Nie!
A tak naprawdę był!
Na co sprytny zespół odpowiedział:
-Nie!
A tak naprawdę był!
To by się zgadzało z tym co mowia Modelki - Choroba Afektywna Dwubiegunowa Jamal - ChAD Jamal = odklejony
Ostatnio zmieniony 31 paź 2024, 12:36 przez eddy_wata, łącznie zmieniany 1 raz.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- scam_sakawa
Props dla Jamala, za każdą walkę z industry plantami ze świeconcom dupom ode mnie props
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Ćmy niezły bit podjebany od Bambi - IRL, nawet to samo tempo
Niby takie spoko te kawałki do posłuchania w tle ale jak włączam te wysoko wyprodukowane klipy to czuję vibe bananowych industry plantów pokroju Jumexa no nie mogę kurwa tego zdzierżyć
Niby takie spoko te kawałki do posłuchania w tle ale jak włączam te wysoko wyprodukowane klipy to czuję vibe bananowych industry plantów pokroju Jumexa no nie mogę kurwa tego zdzierżyć