Belmondo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Czy będziecie dalej słuchać Belmondo?

Tak
497
74%
Nie
177
26%

Liczba głosów: 674

Awatar użytkownika
ART

Re: Belmondo

Post autor: ART »

Obrazek
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

Chcesz wymienić parlament naiwny pedale
Lepiej schowaj butelki z benzyną i kamień
Jebać literatów, jebać neo-punk
edenmar

Post autor: edenmar »

Prawie się rozpadliśmy jak Cool Kidsi
To nie byłem ja, to był mój instynkt
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Jestem ciekaw tej współpracy, Belmondo nadraper i nadczłowiek
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

Dodano po 3 minutach 6 sekundach:
:bag:
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
2do5

Post autor: 2do5 »

wszystko powoli upada
Awatar użytkownika
Karko_Nape

Post autor: Karko_Nape »

Kurewsko nieudane połączenie brzmienia połowy polskiej sceny rokowej lat dwutysięcznych (Coma, Happysad, Myslovitz i jeszcze wiele więcej tutaj słysze) + zimna fala + niepotrzebny belmondziak który recytuje gorzej niż pod bankomatem.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

nie chce mi się słuchać tego

Dodano po 58 sekundach:
przedszkolanek pisze: 24 paź 2024, 13:10 ale kakofonia
fangks
Zbanowany

Post autor: fangks »

do cipy to jest
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Ja pocieszam się że chodzi po prostu o odhaczenie zajawki z dzieciństwa, on zawsze podkreślał że przed rapem (czy tam jednocześnie, obojętne) słuchał dużo gitarowych gatunków, widać było że ma o nich wiedzę, może chciał się zwyczajnie sprawdzić niezależnie od rezultatu. Coś jak Jordan, który ujebał sobie że zagra w baseball, przy zachowaniu odpowiedniej skali oczywiście.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

ależ bekowo brzmi w takim wydaniu, ciekawe czy jakby zaczynał w innym gatunku to też głos byłby jego potężnym atutem
talerz

Post autor: talerz »

dozgonnie jebać skrzeczących studenciaków-inteligentów w koszulach w kratę z podwiniętymi rękawami
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

hejka
ostatnio zaczalem prowadzic bardziej doglebna analize tego, co sie dzieje wokolo i zaczynam wyciagac niepokojace wnioski. wszedzie gdzie nie pojde na impreze, widze yebana szara mase studenciakow w KOSZULACH. skorwysyny, nie wiem czy w klubie na 200 studenciakow znajdzie sie chociaz 10 ktorzy nie sa ubrani w jakas koszule.

czarna, biala, kolorowa, w paski, z dlugimi rekawami, z krotkimi, z bazaru czy z zary - wszystko jeden chooy. ma byc KOSZULA.
KOSZULA = WYGRYW.

no ja pyerdole. oczywiscie do ww koszuli trzeba byc SZCZUPLYM. gdzie tam koks w koszuli - taki to nie ma brania. ma byc minimum -10 kg w stosunku do wzrostu bo inaczej dupeczki cie zleja. co za zyebana moda. przyjdzie takie bydlo, zbita masa wygladajaca TAK SAMO i dra ryje. "hej hej nananana hej hej hej" wywijajac tymi przeszczepami w gorze a dupeczki maja mokro na ten widok. co sie koorwa dzieje z tym swiatem. ja pyerdole, stoje sobie pod barem i widze dobrze dotyranego kolesia, ktory cos tam probowal podzialac z dupeczka. niby potanczyli, ale ona jakos niechetnie potem z nim gadala i s*******ila gdzies. za 5 minut widze ze sie z kims slimaczy - z kim? juz wiadomo. az slina im pociekla po tej zyebanej koszuli, ja yebie.

konkluzje sa proste - koksy moga isc na ryby. chcesz ruchac dupeczki, zaloz KOSZULE , schudnij pare kg i drzyj ryja hej hej nana hej
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
panbyku

Post autor: panbyku »

SWN pisze: 25 paź 2024, 17:14 Coś jak Jordan, który ujebał sobie że zagra w baseball, przy zachowaniu odpowiedniej skali oczywiście.
wiadomo, gdzie tam jordanowi do Belmondziaka
niech błogosławiona będzie moja tratwa (ś m r e)
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

jajca pisze: 26 paź 2024, 14:13 konkluzje sa proste - koksy moga isc na ryby. chcesz ruchac dupeczki, zaloz KOSZULE , schudnij pare kg i drzyj ryja hej hej nana hej
Ale co ze wzrostem, czy nadal faceci poniżej 183 cm nie mają szans?
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Indio

Post autor: Indio »

Chyba 185 minimum teraz, inflacja wzrostowa zapierdala i 180 to moglo imponowac w 2013
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Teraz śmieszy.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
meltedflux

Post autor: meltedflux »

Dzień dobry,

Czy ma ktoś może filmik z zapowiedzią nowego MOBBYN, gdzie teledysk Gadżeta leci na TV, a Młody G tłumaczy na migi co gada GSP?

Cały, na PikPoku jest tylko fragment, dziękuję.
Idę spokojnie z maczetą.
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

nienawidze skurwysynow jebanych studenciakow, nic im sie nie nalezy, biora kase od starych ktora przepierdalaja na koszule i picie cytrynowki w krzokach, kupa gowna ktorej nic sie nie nalezy, ja nie wiem co sie z tym swiatem dzieje, przeciez koks to odpowiednik takiej laski z cyckami i fajna dupa, czyli AUTOMATYCZNIE powinien byc atrakcyjny dla kobiety

a co taki laps w KOSZULI moze zaoferowac lasce poza pojsciem na zakupy i pogadaniem o ostatniej kolekcji zary? nawet jej na lozku nie przewroci

tak jak jajca napisał nastaly nowe trende, koksy odeszly w zapomnienie, teraz zeby wygrywac musi byc SZCZUPLO i WYSOKO, u mnie na uczelni co typ w koszuli to jeszcze wersja light, tam to kroluja typy w czerwonych rurkach, marynarkach i apaszkach, nienawidze skurwysynow, nie chce życ na świecie, w którym NORY, CHUDE KURWY obracają dupeczki, a koksy walą konia.
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

pomijając pastowość, to wysoko akurat zawsze było ważne, dzisiaj natomiast najlepiej odżywione pokolenie ustala w tej sprawie nowe standardy
ODPOWIEDZ