*wino, jednak amatorka
Bambi
- Moltisanti
- gods bidness
Re: Bambi
Nie wiem o co chodzi w tym filmie i na ile to reżyserowana beka, na ile złapany przypadkiem spontan, ale takie lanie kielichów do pełna, żeby je wnieść, ale przy okazji jeszcze nerwowe jebanie z gwinta ukradkiem przed wszystkimi wygląda trochę niepokojąco.
- Karko_Nape
ani to nie było nerwowe, ani ukradkiem
- gods bidness
W sumie jak tak patrzę teraz to fakt, już zbyt porobiona, żeby jeszcze była nerwowa.
- scam_sakawa
Co to za bycie tytanem melanżu, pijąc legalny alkohol? xD żeby chociaż węża dziada zajebała
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Ja nigdy tych vlogów nie obejrzałem w całości ale kojarzę, że to już nie pierwsza ani druga scenka, w której ta mała żulica solo rozpija flache. Jak był odcinek z jakiegoś słonecznego kurortu i schodzili zaspani na śniadanie w pierwszej kolejności zapytała czy jest alkohol.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- Oportunistycznyebaka
Polski hip hop zniszczył życie kolejnej osobie
- piernikowyskoczek
przecież musi dużo pić, żeby nagrywać o tym, że melanżuje i dużo pije i żeby potem nagrać płytę, że kiedyś piła i żałuje i już jej nie pociągają te melanże, to wszystko dla twórczości
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Przecież ona z ryja nawet lekka zulica, taka Nikita od magicala ale lekko bardziej wyrafinowana
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Przecież już zostało wyjaśnione że najebana jak żul i nerwowo pociąga z gwinta porobiona na grubo w alkoholowym cugu pewno jeszcze była świadkiem akcji z raperem kobik w klubie prozak 2.0
- piernikowyskoczek
kiedyś nie byli sławni teraz są
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer