dokładnie tyle lat, ile był Josue w Legii xD
Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
Była szansa w poprzednim sezonie, ale nieomylny dyrektor Zieliński wiedział lepiej. Po co sprowadzać kogoś za Slisza, gdy już kilka miesięcy wcześniej wiadomo było, że odejdzie? Lepiej zostawić potężną dziurę w środku pola. Muciego chciał zastępować Rosołkiem.
Fajnie, że Kapustce się lepiej gra. Dobrze, że widać to na boisku. 9 pktów straty do lidera w październiku, a jeszcze Legia teraz wjeżdża w granie co 3 dni do 10 listopada
Fajnie, że Kapustce się lepiej gra. Dobrze, że widać to na boisku. 9 pktów straty do lidera w październiku, a jeszcze Legia teraz wjeżdża w granie co 3 dni do 10 listopada
wydaje mi się, że ta wypowiedź nie miałaby tak kiepskiego wydźwięku, gdyby nie kontekst (jakieś uciszanie trybun, same najlepsze mecze Feio, dziwne teksty w wywiadach innych piłkarzy) i dlatego nie przywiązywałbym większej uwagi, chociaż nie da się ukryć, że niefortunne ma te ostatnie miesiące Kapi (czym mnie wkurwia, bo go lubię i chciałbym, żeby tu grał do końca kariery)
trójkąt bermudzki wola mokotów
Puszcza jak zimą nie ściągnie bramkarza to się nie utrzyma, no co robi ten Kewin Komar to są futbolowe jaja
kojarzy ktoś na którym ze stadionów po strzelonym golu leci carnival de paris?
Idk, ale kiedyś gdzieś nucili doping pod to, ale idk.W ekstraklasie żem nie słyszał tego po bramce.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
kurde, może to nie było w ekstraklasie
ale na pewno słyszałem to w którym ze skrótów w ten weekend, nie lubię takich niezałatwionych spraw zwłaszcza gdy chodzi o goata piłkarskich piosenek
sprawdziłem i na Lechii jest faktycznie, dzięki!
tam się to odnosi do 90% składu imo, jak nie idzie to nie idzie
btw zgarnęli latem jakiegoś młodego Perchała na bramkę, który zdaje się całkiem obiecujący, ale trafił na ten pojebany mecz z Gieksa, w trakcie którego popularne Żubry wzięły i zapomniały jak gra się w piłkę (nie, żeby na co dzień radzili sobie z tym dużo lepiej, ale nie wpadały im gole po przebitkach i walce w wykonaniu losowego stopera)
czaicie że w Ruchu Chorzów nigdy nie zagrał żaden murzyn czy chińczyk? A wszystko to przez naciski kibiców, którzy zawsze blokowali takie pomysły transferowe
W Ruchu Chorzów zagrał też jeden mecz Emmanuel Olisadebe (ur. 1978, Nigeria), jednak był to sparing i reprezentant Polski nigdy nie był graczem tego klubuGrał jedynie latynos Murilo Rufino Barbosa (ur. 1983, Brazylia) - pomocnik, który wystąpił w Ruchu zaledwie w trzech meczach, w 2007 roku.
Chińczyki są tak chujowi, że nawet do Ruchu się nie nadają.
wiem ale widocznie oglądałem jakiś zaległy skrót xd
Generalnie trzeba powiedzieć, że jednak powiększenie tej ligi do 18stu zespołów wyszło jej na plus.
Pamiętam, że na starym forum, któryś ze Slizgerów pisał, że największe sukcesy piłki klubowej w tym kraju były wtedy, kiedy liga była na 18scie zespołów.
Nie jestem w stanie zweryfikować tego w momencie pisania tego posta (sprawdzę to później), ale biorąc pod uwagę to, że mamy dwie drużyny grające jesienią chyba był to dobry ruch ze strony PZPN.
Osobiście byłem za wprowadzeniem modelu szkockiego....
Ale niech zostanie tak jak jest
Pamiętam, że na starym forum, któryś ze Slizgerów pisał, że największe sukcesy piłki klubowej w tym kraju były wtedy, kiedy liga była na 18scie zespołów.
Nie jestem w stanie zweryfikować tego w momencie pisania tego posta (sprawdzę to później), ale biorąc pod uwagę to, że mamy dwie drużyny grające jesienią chyba był to dobry ruch ze strony PZPN.
Osobiście byłem za wprowadzeniem modelu szkockiego....
Ale niech zostanie tak jak jest
puszcza nieważne co zrobi to się nie utrzyma, pilkarsko ci zawodnicy sa po prostu kurwa slabi i schematy tulacza na tychze slabych pilkarzy zostaly juz rozczytane, trudno zeby mogl co innego wymyslec jak im pilka przeszkadza
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
-
Bisclavret
czeka nas wariant szkocki