I liga i niżej
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: I liga i niżej
A ok, Skrobacza biorą, niby lepiej ale z tym Podbeskidziem to też się ostatnio nie popisał.
A Nocoń w Siedlcach, nie wróżę sukcesu z tym składem, szkoda pana Adama na zaliczanie spadków
A Nocoń w Siedlcach, nie wróżę sukcesu z tym składem, szkoda pana Adama na zaliczanie spadków
- ConeyIsland
Ponawiam pytanie po dzisiejszym hattricku
ConeyIsland pisze: ↑12 wrz 2024, 8:08 Typ który w arce ładuje dwucyfrówki już od trzech sezonów przedłuża kontrakt. O co to chodzi...? Nie wierzę że w świecie gdzie ceni się dziewiątki brakuje zainteresowania gościa uslugami
-
tacocabana
Czubakowi niedawno urodzilo sie dziecko, jego zona jest z Gdyni lub tez okolic, tesciu jest fanem areczki, Gdynia to fajne miasto, a ja mam wrazenie ze dwucyfrowki w 1 lidze to moze byc jego sufit, choc chcialbym sie mylic
j6k
Niech mi jakiś kibicowski wariacik rozkmini jedną rzecz: wczoraj w Siedlcach oficjalnie nie było kibiców Wisły. Wiem, skąd drama, itd. Natomiast na Pogoni nie było dopingu - CHYBA pierwszy raz w tym sezonie. Na pewno w kilku ostatnich meczach był. Ktoś tam na trybunach rozkminiał, że kibice jednych i drugich się dogadali i że z racji tego, że nie ma kibiców Wisły, to nie będzie dopingu na Pogoni. Byłoby to może i ładne, i szlachetne, ale przecież raz, że na tym banie dla kibiców zależało też właśnie kibicom, a dwa, że przecież Pogoń jako zgoda Legii za huja by się z Wisłą nie dogadała. Z drugiej strony, tym bardziej dziwi brak dopingu akurat na tej Wiśle, plus faktycznie kibiców z Krakowa było trochę, wydaje mi się, że nawet ok. kilkudziesięciu osób po meczu pozdrawiało piłkarzy (tylko był to moment jak już wszyscy wyszli ze stadionu, więc może mi się pierdoli i oni krzyczeli SPOD stadionu). Na TT u kibiców Wisły z kolei czytałem, że w Pogoni rozpadła się ekipa od dopingu: no i znowu, kurde, rozumiem jakby ich nie było na meczu z Odrą Opole czy ze Stalą Stalowa Wola, ale że na Wisłę się nie skrzyknęli? Ogólnie dla mnie spoko, bo cieszy mnie, że nie słyszałem kogo jebać, a kogo nie jebać, ale mam zagwozdkę.
-
figarrosek
Było wiele meczów, gdzie kibice gości stali pod stadionem i każdy miał to w dupie. Na pewno teoria o porozumieniu z kibicami Wisły jest nieprawdziwa. Nie chodzę na mecze od dobrych 3 lat, ale ekipa prowadząca doping jest dosyć spora, a przynajmniej taka była. Raczej to jest forma protestu przeciwko zarządowi. Były chujowe czasy z Materskim na czele, ale obecnie jest równie nieciekawie.
Mimo efektownej wygranej w Arce nastąpi zmiana trenera. Ale nie już tylko w grudniu od kiedy zespół przejmie Dawid Szwarga, co na pewno ucieszy użytkownika @kr0pka
- rozklad_gaussa
ma czas na ogarniecie dobrego sklepu komputerowego w gdyni do grudnia
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
w FMie mi tak napierdalał w ekstraklasie że łuuu panie, jak w meczu nie szło to skrzydłowi po prostu strzelali gole jego łbemConeyIsland pisze: ↑06 paź 2024, 17:10 Ponawiam pytanie po dzisiejszym hattricku
ConeyIsland pisze: ↑12 wrz 2024, 8:08 Typ który w arce ładuje dwucyfrówki już od trzech sezonów przedłuża kontrakt. O co to chodzi...? Nie wierzę że w świecie gdzie ceni się dziewiątki brakuje zainteresowania gościa uslugami
po 2 latach ojebałem go za 5 baniek euro do unionu saint-gilloise
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Nie inaczej, nadal wierzę w zdolności Dawida i czekam aż pokaże swoje umiejętności. Raków to było ogromne wyzwanie (Arka w sumie też duże oczekiwania) w bardzo trudnym osobowo czasie. Trzymam kciuki za chłopa z Jastrzębia.
nic na potem
Wieczysta póki co nie zawodzi. Jak policzyłem na Flashscore mieli passę czterech meczów wygranych z rzędu. Peszko chyba zna się na rzeczy
Osobiście kibicuję temu projektowi, bo potrzeba polskiej piłce takich niezależnych podmiotów od kasy miejskiej.
Jeśli to będzie wyglądało jak do tej pory-niedługo Wieczysta w Ekstraklasie
Osobiście kibicuję temu projektowi, bo potrzeba polskiej piłce takich niezależnych podmiotów od kasy miejskiej.
Jeśli to będzie wyglądało jak do tej pory-niedługo Wieczysta w Ekstraklasie
Nie ma miejsca dla konfidentow w polskiej piłce, brawo
Spoiler
ja pierdole co za patologia
Mariusz Jop
na szczescie zaraz wypierdala
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
patologia stadionowa. niech stomil upadnie jak się boją karków
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
właśnie oglądam na weszło i myślałem czy ktoś nie wrzucał, oczywiście do spodu z wszystkimi tymi kurwami i ich stadionowym kibolskim pedalstwem
@Krew
@f0rsaken
Właśnie na Twitterze mignęło mi, iż prezes Wisły, pan Królewski zaproponował, że pokryje cały jego roczny kontrakt i załatwi chłopakowi pomoc psychologiczną.
Najpierw wyjście do kibiców po przegranym meczu z Wartą, a teraz to...
Ten koleś zaczyna mi imponować
Jaki to jest szef
@f0rsaken
Właśnie na Twitterze mignęło mi, iż prezes Wisły, pan Królewski zaproponował, że pokryje cały jego roczny kontrakt i załatwi chłopakowi pomoc psychologiczną.
Najpierw wyjście do kibiców po przegranym meczu z Wartą, a teraz to...
Ten koleś zaczyna mi imponować
Jaki to jest szef
napisz do niego, może da ci robotę w wiśle
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Druga czerwona to z dupy.