Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się zapytać
- yungXpaproch
Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się zapytać
nic z tego nie jest wazne poza tym ze nie ma pistolet acoustic na strimingach
czesc, pamietam za czasow alc mdz i mhm był ziomekczek DMN the diamond, chyba ten sam co na kulig balagane, mial calkiem niezla plytke, ale nie moge jej nigdzie znalezc, kojarze ze miala fioletowa okladke. ma ktos to może?
jestem chłodny jak gucci la flare, z ciebie żaden la flame
dead problem - la flare
dead problem - la flare
Pewnie chodzi o The Underdogs, na yt są jakieś kawałki, na dropboxie nie ma, google nic nie wyrzuca
e: promomix, sprawdź czy to w ogóle to
e: promomix, sprawdź czy to w ogóle to
niee, to było coś jeszcze starszego tak myślę
dead problem - la flare
dead problem - la flare
Szukam tytułu kawałka z lat 90
Kawałki tekstu które zapamiętałem:
... bo to gangsta rapa, hiphopa mad faka pierdolą o bzdurach na ławce koło znaka.... , ..... Inzagi też nie jest gorszym kolesiem, kręci...... , ..... Remik, Remik nasz mały pierożek.... , a oto idzie nasz kumpel znany najebany Sasza w bojówki ubrany.... , ....v
Kawałek miałem na kasecie wraz z piosenkami SE Sekator, Nagłego Ataku Spawacza.
Może ktoś z Was kojarzy?
... bo to gangsta rapa, hiphopa mad faka pierdolą o bzdurach na ławce koło znaka.... , ..... Inzagi też nie jest gorszym kolesiem, kręci...... , ..... Remik, Remik nasz mały pierożek.... , a oto idzie nasz kumpel znany najebany Sasza w bojówki ubrany.... , ....v
Kawałek miałem na kasecie wraz z piosenkami SE Sekator, Nagłego Ataku Spawacza.
Może ktoś z Was kojarzy?
Okolice 2012, czasy klipów rozpoczynających się od serii reklam i raperów robiących za stojaki na ciuchy SSG czy innego Diamante Wear
Dwóch typków w wieku ~licealnym, jeden z długimi czarnymi włosami, drugi nie pamiętam, obaj ubrani w stylu jak linijka wyżej.
Numer na mega prostym instrumentalu, rapują sobie do kamery generyczne motywacyjne wersy, a refren to podśpiewywane takim grzecznym głosikiem cośtam cośtam RÓBMY CZYSTY HIPHOOOP cośtam cośtam TY TEŻ MOŻESZ WSZYSTKO!
Proszę niech ktoś powie że też to pamięta i najlepiej tu wrzuci, niemożliwe że mi się to przyśniło, a chciałbym jeszcze raz w życiu usłyszeć ten refren
Dwóch typków w wieku ~licealnym, jeden z długimi czarnymi włosami, drugi nie pamiętam, obaj ubrani w stylu jak linijka wyżej.
Numer na mega prostym instrumentalu, rapują sobie do kamery generyczne motywacyjne wersy, a refren to podśpiewywane takim grzecznym głosikiem cośtam cośtam RÓBMY CZYSTY HIPHOOOP cośtam cośtam TY TEŻ MOŻESZ WSZYSTKO!
Proszę niech ktoś powie że też to pamięta i najlepiej tu wrzuci, niemożliwe że mi się to przyśniło, a chciałbym jeszcze raz w życiu usłyszeć ten refren
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
-
Krupierz777
dlaczegon enzo zaczepia siekana bo nie jestem w teemacie a mnie to ciekawi
- zemsta1camzata
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
To nie ten, ale dzienks
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
W kawałku "Blizny" (dodany na yt w kwietniu 2012) Jimson nawija:
"Jeśli zabić nie w forte, ale w pianissimo
Doprowadzić by zdradził gdzie jest Czarnoksiężnik z Oz"
W kawałku "Pianissimo" (dodany na yt w lipcu 2012) Zioło nawijał:
Tym razem nie rób głośniej, tylko weź przycisz to"
Kto kogo follow-upuje? Czy może obaj nawiązują do czegoś innego, czego nie znam? Tak by trochę sugerował wers rapera Zioło, ale google nie pomaga.
No niby kawałek "Blizny" był na yt wcześniej niż premiera "Hip Hopu", ale wydaje mi się dziwne, aby Zioło nazywał i nagrywał kawałek na cześć wersu Jimsona (nawet jeśli Król), stąd mam wątpliwości i pytam
Doprowadzić by zdradził gdzie jest Czarnoksiężnik z Oz"
W kawałku "Pianissimo" (dodany na yt w lipcu 2012) Zioło nawijał:
Tym razem nie rób głośniej, tylko weź przycisz to"
Kto kogo follow-upuje? Czy może obaj nawiązują do czegoś innego, czego nie znam? Tak by trochę sugerował wers rapera Zioło, ale google nie pomaga.
No niby kawałek "Blizny" był na yt wcześniej niż premiera "Hip Hopu", ale wydaje mi się dziwne, aby Zioło nazywał i nagrywał kawałek na cześć wersu Jimsona (nawet jeśli Król), stąd mam wątpliwości i pytam
Ktoś wytłumaczy całe uniwersum formyszczytu najlepiej z jakimiś archiwalnymi załącznikami/zdjeciami
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
to jakaś raperka? w sumie czego ona nie robiła w życiu
bardzo mozliwe, jest to gdzies dostepne?
dead problem - la flare
dead problem - la flare
- Oportunistycznyebaka
Jest na forum jakiś temat odnośnie polskich komentatorów/„dziennikarzy”/influenserow wypowiadających się o rodzimym hip hopie?
Jaka teraz topka w PL? Widzialem ze merghani dobre liczby robi a muza to taka bidna troszke.
w którym odcinku 022 na kanale zero dj b zadzwonił do tedego i coś sie przyczepiał? ktoś wie?
dobra, znalazłem. nic ciekawego się nie wydarzyło.
dobra, znalazłem. nic ciekawego się nie wydarzyło.
Czy to prawda, że Pezet wyjebał Sidneya na hajs??
Ponoć gdzieś na forum jest wywiad, w którym Sidney żalił się na Pezeta, iż ten jest mu winien pieniądze za koncert.
Ponoć gdzieś na forum jest wywiad, w którym Sidney żalił się na Pezeta, iż ten jest mu winien pieniądze za koncert.