one-hit wonders
Re: one-hit wonders
Tay Dizm ft. T-Pain & Rick Ross - Beam Me Up
Ale ja się tym jarałem.
Banger do dzisiaj.
Kia Shine - Krispy
Grind Mode - I'm So High
Tego drugiego bitu użył Cudi w kawałku Maui Wowie.
Spoiler
Spoiler
- gods bidness
Przescrollowałem na szybką listę z linka w pierwszym poście i o jakichś 80% wykonawcach to ja tam w ogóle pierwsze słyszę. Wypadałoby się zastanowić jaka jest definicja hitu, bo zwykle się podaje ludzi, typu MC Hammer czy Coolio z Gangstas Paradise. Ale taki Coolio to chyba kilka płyt wydał, które może nie były znane przez babcię Kazimierę, ale w środowisku już tak. Ja znam ludzi co i Outkast by nazwali one hit wonderami, bo nie mają pojęcia o tym, że to rapowe legendy południa. To samo z jakimś Black Eyed Peas. Pewnie nawet na tym forum połowa nie wie, że to był znany dość podziemny zespół typu Jurassic 5 czy Blackalicious i im się wydaje, że to takie 3 hit wonders z czasów grania z Fergie.
Na tej liście najbardziej to mnie zdziwił Canibus, bo to takie ni w pizdę, ni w dupę. Ot dość podziemny niszowy raper, a nie żaden bywalec MTV. Równie dobrze można tam dać Rakima czy innego Masta Ace'a.
Na tej liście najbardziej to mnie zdziwił Canibus, bo to takie ni w pizdę, ni w dupę. Ot dość podziemny niszowy raper, a nie żaden bywalec MTV. Równie dobrze można tam dać Rakima czy innego Masta Ace'a.
- przedszkolanek
ale życie zweryfikowało
2 hit wonder, bo jeszcze timmy turner
btw co się stało z typeczkiem @TheD? ileś postów pokasowanych ręcznie, pocieszny był
- przedszkolanek
Tak jak @ART mówi, TheD grinduje życie i robi hajsy. Propsy dla niego i pozdro.
Ca$h Out - Cashin' Out