Budda
Re: Budda
dziwnym trafem przeszedł na działalność rapową i od razu go zawinęli xD
- zemsta1camzata
https://www.gov.pl/web/prokuratura-kraj ... innym-osobProkurator zachodniopomorskiego pionu PZ PK przedstawił Kamilowi L. oraz 9 innym osobom zarzuty dotyczące kierowania i udziału w zorganizowanej grupie przestępczej, której celem było popełnienie przestępstw karno-skarbowych związanych z organizowaniem uczestnictwa w grach losowych, wystawianiem nierzetelnych, poświadczających nieprawdę faktur VAT oraz praniem brudnych pieniędzy (art. 258 § 1 kk, art. 271a § 1 kk 1 i 2 kk, art. 299 § 1 i 5 kk)
W trakcie czynności zabezpieczono mienie należące do podejrzanych na łączną kwotę około 140 milionów złotych, w tym 51 samochodów, nieruchomości, a także dokonano blokady środków na rachunkach na kwotę ponad 77 milionów złotych.
Wobec 4 podejrzanych skierowane zostaną do Sądu wnioski o zastosowanie środka zapobiegawczego w postaci tymczasowego aresztowania na okres 3 miesięcy, wobec pozostałych zatrzymanych zastosowano środki o charakterze wolnościowym.
271akk to przejebane, bo tam to 20 lat grozi
Dodano po 8 minutach 18 sekundach:
jeszcze filmik od cbśp z akcji
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
ej a w ogóle gdzie jest ten user z flagą kubańską w avatarze, który niejednokrotnie tutaj niesmacznie tasował się nad postacią podnóżka oszustów podatkowych, został zawinięty w bransoletach razem z nim do szczecina czy organizuje akcję poniżej?

dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- rozklad_gaussa
- zemsta1camzata
I co kurwa zgwałcił kogoś? Wasze podatki przepierdala? Robicie z niego jakiegoś zwyrola albo dupa was boli że z kombinerki się dorobił i teraz chuje mu do dupy pchacie z zawiści kasztany
Chuj mnie on obchodzi nigdy go nie oglądałem i nie będę ale beka z frajerow i społeczniaków co źle komuś życzą bo ruchal system
Chuj mnie on obchodzi nigdy go nie oglądałem i nie będę ale beka z frajerow i społeczniaków co źle komuś życzą bo ruchal system
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
przestepstwa podatkowe wplywaja na budzet czyli dotykaja wszystkich obywateli, to nie jest ruchanie jakiegos zawieszonego w prozni systemu 
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Z tego co jest w Internecie to przeznaczał niemałe pieniądze na cele charytatywne ta akcje z powodzią itp, lepiej jak sam wyłoży niż jakby miał odprowadzić podatek żeby żydki się nachapały zamiast przeznaczyć na szpitale itp
CAŁE ŻYCIE MAM
- zemsta1camzata
dobrze się zapowiadało, ale spaliłeś już w trzecim poście
jaki dresscode? w klubie w dresach
przecież to był zwykły chuj do szczania wystawiony na świecznik , typowy przygłup(aparycja sebixa spod
to potwierdza) którego ktoś przygarnął, zaproponował mu 5 minut sławy, zrobił idolem gimbazy i dał parę złotych , pewnie nawet 20% nie miał. Mam nadzieję , że cały mózg tej operacji siedzi gdzieś w Kolumbii , wciąga koks z cipek młodych Kolumbijek , popija rum, czyta te Internety i się śmieje z przyglupa, który sam w dzisiejszych czasach nie zarobiłby złotówki na nielegalu, bo szczyt możliwości to jazda uberem w elektryku od toyotki, oczywiście nie obrażając kierowców ubera .
Co z tym całym jose kolekcjonerem ? Jego też jebli ? On chyba pierwszy wziął tę budę pod skrzydełka
Co z tym całym jose kolekcjonerem ? Jego też jebli ? On chyba pierwszy wziął tę budę pod skrzydełka
Kumulacja!
Dodano po 13 minutach 21 sekundach:
Przecież żeby vat wyłudzić to trzeba klienta/kontrahenta ociemnić na te 23% żeby móc zawinąć to w kielnie a nie do urzędu
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish